Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,52 zł , zmiana od tamtej pory: -4,76%

Dla jasności

Nie chce mi się tłumaczyć, ale kilku jegomościom jak Leszcz, Marek, Marko i inni fantaści. Jako jeden napisałem że jest klin i idziemy w korektę. To jechaliście. Nie napisałem nic złego o spółce. Mam akcje to wartościowy projekt jak i spółka to do was też nie docierało. Zaraz warczenie jak silniczki. Napisałem post gdy kurs był na lokalnej górce, założyłem że korekta powinna dość do 2.1-2.3 bo tak by pasowało. Dotknęła do 2.375. Wszyscy pisali o wzrostach ja jeden napisałem, że nie będzie bo 1W wygrzane. Teraz macie kurs poniżej bo formacja się zrealizowała. I zrealizowała, ale nie ma mojego zasięgu. Co robię nic. Założyłem punkty odkupienia gdzie chciałem. Nie kupię to nie bo dalej mam akcje. Mam średnią bardzo nisko i ciągle mam zysk. Czego nie rozmiecie z tego? XD formacja się zrealizowała, nie do końca co się zdarza. Nie zmienia to faktu że jeszcze nie wróciliśmy. Jeśli pojawi się euforia to SuPer bo dalej mam akcje. Sprzedałem tylko 10% w ramach zarządzania kapitałem. A wy pytacie a gdzie klin ? A tam gdzie słońce nie dochodzi. Nie napisałem nic złego o spółce bo ja mam ale o korekcie która nadeszła.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONEMORE -3,42% 2,40 2025-10-17 16:43:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.