Zaczepiłem kilka punktów na wykresie i wyszedł mi Bat Pattern. Jeśli ktoś chciałby sprawdzić te zależności to bardzo proszę. Brałem pod uwagę ceny zamknięcia z poszczególnych dni.
4,10 spadek do 1,95, wzrost do 3.05, spadek do 2,63, wzrost do 3,63. Poszczególne współczynniki to w kolejności 0,500 0,382 2,382.
Poziom 3,60 również jest bardzo ważny ponieważ fala wzrostowa odrobiła 0,786 fali spadkowej. Oscylatory Ultimate, oraz ROC nie potwierdzają ostatnich szczytów, a na wykresie godzinowym zaczyna to wyglądać nie najlepiej. Do tego luka oporuje Wig 20, a poprzedni szczyt Wig. Nie twierdzę ,że mamy koniec wzrostów na Netii, ale spodziewam się tu znacznej korekty i dlatego w dniu dzisiejszym postanowiłem sprzedać część posiadanego przeze mnie pakietu, z myślą odkupienia po niższej cenie. Jeśli tak się nie stanie i akcje bedą dalej rosnąć to mam jeszcze i tak znaczną ilość, zresztą, kto ze mną kupował ma pokaźny zysk, który można w części zrealizować.
Podawałem datę 21 tego miesiąca jako coś ważnego. Posługująć się liczbami Ganna nie można z góry ustalić czy w danym dniu wypadnie szczyt czy też dołek. Równie dobrze możemy mieć do czynienia z dołkiem korekty.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy