Chciałbym rozpocząć dyskusję, ktòrej kontynuacja mam nadzieję będzie na WZA nt. mocniejszego wejścia w e-commerce i budowanie nogi e-handlu.
E-commerce to dzisiaj trend rynkowy a CDA nieśmiało posmakowało e-handlu poprzez wykreowanie marki kapitan bomba.
Ok, to dobry kierunek, ale wszyscy się zgodzą, że to niszowa marka, docelowa do pewnej grupy klientòw.
Z racji, że cda ma duży zasięg i obecnie rynek e-commerce jest w trendzie wzrostowym przy tym cda ma zapas gotòwki i już posmakował e-handlu jak sądzicie czy warto zbudować nogę e-commerce do szerszej grupy klientòw?
Możliwości jest dużo w tym kooperacja. Przykładowe 10 mln własne plus 10 w kredycie obrotowym pozwoliłoby na dość mocny start pewnie w granicach 40-50 mln przychodòw.
Nie ukrywam, że jeżeli o mnie chodzi to sygnał o mocnym wejściu w e-commerce przekonałby mnie do sporego jak na mnie powiększenia pozycji.
Obecnie jest ok, akcjonariusze nie są aktywni, bo wiedzą, że mają dywidendę, ale e-commerce mògłby być wartoscią dodana ponad to