Forum Giełda +Dodaj wątek

CZUJĘ ŻE TU BĘDĄ WZROSTY JAK NA OPT,KGH,CIA, ITD!ZAPINAĆ PASY

TO MÓJ POŻEGNALNY POST.
SAJMI WYGRAŁEŚ.

TRION TO DOBRA SPÓŁKA. PREZES, ZARZĄD, RADA NADZORCZA I AKCJONARIAT - PIERWSZA KLASA W BOINGU DREAMLINERZE! ALBO PIERWSZA KLASA W MARIOCIE W WAWIE!

PAN PREZES TRION TO NAJLEPSZY PREZES JAKIEGO ZNAM, A SPÓŁKA KTÓRĄ KIERUJE TO NAJLEPSZA SPOOŁKA NA GPW...NIE NA CAŁEJ GIEŁDZIE WSZECH GIEŁDZIE!!!!!

ZAZDROSZCZE WAM ŻE JESTEŚCIE JEJ AKCJONARIUSZAMI NIE BU
haha

SĄDZĘ, ŻE REALNIE DO KOŃCA ROKU TU BĘDZIE GRANE 2 ZŁ, A ZA ROK OK. 5 ZŁ (NETTO!!!!!!!BU haha).

A PP TO BĘDZIE SUKCES, NAD SUKCESY.....CHYBA NAWET SAM COŚ DOKUPIĘ.

ALE WAS ŻEGNAM, ODCHODZĘ. SAJMI WIEM, ŻE BĘDZIESZ PODTRZYMYWAŁ AKCONARIAT TEN PEREŁKI. BO TU WARTO KISIĆ, KISIĆ Z TAKIM PREZESEM I TAKIM GRUBYM SAJMONEM! KTO BY NIE CHCIAŁ- TO ZASZCZYT NADE ZSZCZYTY.

ŻEGNAM WAS SZANOWNY PANIE SAJMONIE, I SZANOWNY PANIE PREZESIE! ZOBICIE DOBRĄ ROBOTĘ. ZA FRI? (BU haha SORR, ALE MUSIAŁEM- WYBACZCIE)

PS. CZY NIE JEST CI ZAL ŻE ODCHODZĘ? Z KIM TERAZ BĘDZIESZ MERYTORYCZNIE POLEMIZOWAŁ?!?!?

PS.2 WIARYGODNOŚĆ!

PS.3BU

ps.4 haha

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.