Forum Giełda +Dodaj wątek

Co robimy ???

Nagle wszystko ucichło...

Czy już nie zależy Wam na odzyskaniu Waszych pieniędzy?
Myślę, że wszystko jedno czy ktoś ma tu 500 zł czy 20 tysięcy.
Należy działać - choćby dlatego, żeby dobrali się do ,,tyłków,, cwaniaczkom z Anglii, którzy weszli na GPW-NC myśląc, że ,,pijemy tu wodę z rzeki,,.
Chociaż jak patrzę na działania GPW to wydaje mi się, że niewiele się pomylili:)
Na poprzednich wątkach widziałem , że gość (paul crowther - pozwolicie, że tak napiszę),który wyłudził poprzez naszą Giełdę nasze pieniądze ma się dobrze - prowadzi nawet kolejny biznes - tym razem w branży morskiej:)

http://www.atlantic-marine.co.uk/about_us.htm

Może niedługo wprowadzą akcje tej firmy ponownie do nas na NC.
Gdzie mu będzie lepiej?
Jak prospekt będzie dobry i słupki w porządku a GPW zatwierdzi , dopuści do handlu i będzie nas namawiało do inwestowania - to wezmę parę akcyjek do kolekcji:)
A może GPW stworzy kolejny rynek - Mirrage Connect.
Będę tu sobie inwestował:)

Ale na poważnie najbardziej denerwuje mnie fakt, że gdyby w taki sposób wykiwał gość Anglików to z pewnością gnił by już tam w więzieniu. Tam takie sprawy nie uchodzą na sucho.
Ale z Polakami na ich bananowej GPW można wszystko...

A GPW ma aspiracje być największa giełdą w regionie.:):):):)

Wstyd i hańba jak traktuje się tu rodzimych inwestorów!

Do dzisiaj nawet jednego komunikatu nie wydali (oprócz zawieszenia akcji).
A jak do nich dzwoniłem to kobieta, z którą rozmawiałem (z GPW - NC) nie bardzo wiedziała, że jest taka spółka jak Avtech.
Proszę napisać maila, opisać tą sytuacje - ktoś się do niej ustosunkuje...

Brak pytań. Wygląda na to, że dla nich nie istniejemy...

Wracając do głównego wątku. Każdy może działać samodzielnie ale wtedy niewiele to da.

Podłączamy się więc do Goa, SII, prywatnej kancelarii czy zapominamy o sprawie?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AVTECH -8,11% 0,34 2011-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.