Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Co robimy ???

w wątku PILNA SPRAWA DLA AKCIONARIUSZY zamiściłem cytat z odpowiedzi na moją prośbę o interwencję. Przeczytaj i wyciągnij wnioski. Napisałem maila do TVN CNBC, ale bez odzewu. Na pewno zmasowana akcja na media, KNF, GPW, SII i GoA nagłośniła by sprawę. W tą sprawę zamieszany jest też polak Bartłomiej Herodecki, który ponoć zainteresował GoA wprowadzeniem Avtech na NC, a dwa dni przed debiutem jego spółka Aer Finance sprzedała swoje udziały w Avtech. Z tego wynika, że dobrze znał sytuację. KNF ociąga się w analizie transakcji
Niejaki Velox na forum zbierał już chętnych do pozwu zbiorowego, ale sprawa ucichła. Po odpowiedzi z SII zadeklarowałem się iść z GoA, a po drugie sam nie mam czasu ganiać. Atakawać trzeba kogo się da, to wyjątkowe oszustwo i GPW powinna być zainteresowana ukaraniem tych złodziei. Ale przede wszystkim to my musimy naciskać i działać. GoA coś tam robi, czekają na ekspertyzę prawną. Mam nadzieję, że nie przewalą nas drugi raz, choć nadzieja matką głupich
Pzdr.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AVTECH -8,11% 0,34 2011-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.