Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,15 zł , zmiana od tamtej pory: -61,33%

ciekawe info!

Pheel
Starszy sierżant sztabowy

Ostrzeżenia: 0/5
Powrót do górylink
Wysłany: Pią, 10 Kwi 2015, 8:03 ...w dzisiejszym Parkiecie, Protektor na liście spółek gdzie OFE prawdopodobnie zagłosują za maksymalną dywidendą za 2014 r. Oznacza to wypłatę 30 groszy na akcję, co daje kolejny rok z rzędu, z jedną z najwyższych stóp dywidendy na GPW w wysokości 9,5%....

Jezeli to prawda nie mam tego artykulu to spolka jeszcze bardziej atracyjna dla przjejmujacego i cena idzie w gore!

Ale brakuje mi tej stategii co miala byc po 1kwartale w sumie w 1kwartale plus sprzedazy nireuchomosci przy Kunickiego!

Na to wygalda ze zakup rubla w grudniu to na ta chwile dla mnie antifdotum na ta posuche i dziadostwo GPW~!

Tregedia ta gielda prze zkomunistow idzie na DNO!!!

na krachu nei bedzie co zbierac!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROTEKTOR 0,33% 1,22 2026-06-23 16:46:00