Pół roku temu w poszukiwaniu rekomendacji zwróciłem się o pomoc do osób udzielających się na tym forum. Dzięki sugestią otrzymanym od Fanpli oraz reggaer zdecydowałem się zaangażować w dużym stopniu w spółkę.
Wiadomo że jako akcjonariusze nie byli obiektywni podczas udzielania rekomendacji ale mimo wszystko rysowany przez nich scenariusz się sprawdził.
Moja stopa zwrotu z racji piramidowania zysków spadła z 90% do 50% lecz dała większe zyski.
Wiele rzeczy które tutaj czytałem przez te miesiące pod adresem tych osób (głównie pod fanpli) bolały mnie równie mocno co ich.
Chciałem tylko powiedzieć że jeżeli fanpli mówi że był na walnym i jest dobrze ale nie chce powiedzieć dlaczego, to Ja mu wierzę. Możliwe że umoczył tu dużo pieniędzy kiedyś, może czasem jego wypowiedzi mogą wyglądać jak naganianie lecz jego wiara w spółkę przełożyła się również na moją, każdy akcjonariusz z takim podejściem jest na wagę złota!
Tak gdzie kapitał spekulacyjny lawiruje bezpodstawnie kursem, Ja wolę pozostać w spółce gdzie określenie kogoś "akcjonariuszem" nie jest wydmuszką.
Dziękuję.