Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  30,00 zł , zmiana od tamtej pory: -80,27%

Re: Chciałem tylko powiedzieć.

subiektywizm potrafi być czasem...obiektywny
owszem, w gorszych czasach dla spółki byłem tez optymistą, ale wierzyłem, że uda im się przezywyciężyć trudności
mając takie know how i fajny personel musieli tylko uporządkować kilka spraw i postawić priorytety
w tej branży nic nie dziej się szybko, same negocjacje potrafią się ciągnąć tygodniami, nie mówiąc o zmianach w trakcie realizowania projektów
problemy? nie powstały z jakiegoś rozpasania, ale raczej oceny artystycznych projektów, które nie okazały się sukcesem komercyjnym
ale, ofiara została poniesiona, a wszelkiego rodzaju grad nagród spowodował fajny marketing i rozpoznawalność na całym świecie
za taki rozgłos, to musieliby nieźle jakiejś agencji pr zapłacić...
cóż, często odkrywa się coś przed innymi, co powoduje zbyt wczesne kupienie akcji i potem niepotrzebne męczarnie zw ze spadkiem kursu
dziś ten etap, moim zdaniem, mamy za sobą, a inwestowanie obecnie w pli może się okazać hitem najbliższych lat, bo dlaczego nie?
jeśli, ktoś chciałby zanegować tę akurat tezę, zapraszam, może się wywiązać konstruktywna polemika
aha, tym co zarzucają mi jakieś naganianie, czy obłęd >>> napiszcie, kiedy coś ściemniałem, lub konfabulowałem?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,34% 5,92 2026-05-15 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.