Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,15 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Chcę Wam Pisowcy na trzeźwo jeszcze coś przekazać.

Przede wszystkim - przepraszam za moją chorobę, bo oczywiście na trzeźwo wielu tych rzeczy bym nie pisał. Nigdy nie było moją intencją kogokolwiek obrażać i na pewno żadnej krzywdy bym Wam nie zrobił. Zesztą z tą chorobą jestem w gronie doborowych Polaków jak Wieniawa-Długoszowski czy Włładysław Broniewski - Wy tą chorobę pogłębliście ale Wam przebaczam. Jesteście jedynie ludźmi, którzy popełniają błędy jednak zasługują jak każdy - na miłość i przebaczenie.
Oprócz tego, że zniszczyliście mi mnóstwo zdrowia okradając mnie w sposób bezprawny zniszczyliście moją wiarę w Państwo Polskie, Instytucje Państwa Polskiego jak również NIezależne Sądownictwo.

W stosunku do akcjionariuszy/obligatariuszy IB i GNB wymierzaliście im karę zbiiorową - Waszym Wrogiem nie byli zwykli Polacy ale Leszek Czarnecki ( nie wchodzę tu w szczegóły ). Zrobiliście to w sposób celowy. Tak naprawdę zrobiliście to samo co robi Izrael w Stefie Gazy łamiąc Prawo MIędzynarodowe - tam oczywiście jest dużo więcej zła i nienawiści, ta tragedia jest nieporównywanlna z "tylko" byciem okradzionym.

Alcjonariuszy i Obligatariuszy GetBack też skrzwydziliście przez to, że pozwoliliście stworzyć Piramidę Finansową, sfałszować spr. fin. Ich też powinniście przeprosić.

Pod koniec grudnia sformuje się rząd Opozycji. W 2025 również nowy Prezydent będzie właściwym Prezydentem ( mam nadzieję, żę np. nie będzie nazywał części Polaków świnaimi - za to obecny Prezydent otrzymał już pozew od Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych ) i wtedy będzie możliwe postawienie niektórych przedstawicieli Waszej Partii przed Trybunałem Stanu m.in. za to co mi oraz innym Polaków zrobiliście.

Mimo wszystko źle Wam nie życzę - nie jestem taki jak Wy. Ja nie niszczę ludzi i generalnie postępuję zgodnie z prawem boskim oraz ludzkim. I mam nadzieję, że kiedyś zrozumiecie ile zła narobiliście i się zmienicie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GETINOBLE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.