Forum Giełda +Dodaj wątek

bolo7: ...(mam mimo wszystko spore wątpliwości...) - ja ich nie mam.

"...... teraz tylko, czy ktoś nie będzie przeszkadzał takiemu, należytemu powrotowi kursu do przyzwoitych poziomów? " - nikt nie będzie przeszkadzał w dojściu "na początek w c/wk 1,2 - 1,5 (17,2 - 23,5 zł)".
Tak jak już pisałem te poziomy zostaną przywitane (nawet wiem przez kogo) z radością.

czytałem wyniki RELPOLu - ta sama branża. Zdecydowanie gorsze od Polnej, ale ...
900 tys./20 mln przychodów - rentowność poniżej 5%.
Kris 10% od 20 mln to jest 2 mln.
Wartość księgowa 15,7/1A to C/WK na poziomie 0,8, ta nieciekawa sytuacja techniczna (pijok ciągle obstawia spadek na Wigometrze) indeksów GPW po 100% wzroście w ciągu 2 lat nie dają gwarancji, że po sezonie wyników nie można będzie znaleźć ciekawszej Spółki z tej branży.

"naprawdę nie mam pewności i cierpliwie czekam na ciąg dalszy tej przydługiej historii..." - nie ty jeden czekasz.
Takich jak Ty jest wielu tylko nikt się do tego nie przyznaje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.