Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  30,65 zł , zmiana od tamtej pory: -15,99%

Bolesna prawda...

Na wstępie piszę że już nic tutaj nie mam, ostatni pakiet sprzedałem zaraz po dostępie do preorderów. Sprzedaż na pc to katastrofa jeżeli chodzi o preordery. Tutaj Cronos był tylko chyba jeden DZIEŃ w pierwszej setce. Nie było go w pierwszej dziesiątce, co niestey jest zapowiedzią totalnej porażki, teraz lata w okolicach 500-600. Czyli sprzedaż oscyluję w granicach 1000-1500 sztuk dziennie. Oczywiście to jest nowe IP, marka jest nie znana, no ale cóż. Aby sprzedaż na pc ruszyła z kopyta noty po premierze musiałyby być w granicach 9/10 na STEAM, powodzenia... . Sprzedaż na konsolach, ludzie tutaj piszą różne głupoty, ale prawda jest taka że to jest wróżenie z fusów, sam kiedyś się na tym przejechałem. Dopóki prezes nie ogłosi ile i na czym to będzie wielki znak zapytania, a czy ogłosi i kiedy to jego sprawa. Ja tutaj zarobiłem sporo, 50 procent do przodu, z 20 zł na 30 zł. teraz możecie pisać że troluje i czekam na taniochę. Nie, nie troluję a taniej będzie po premierze witamy 20 z przodu i wtedy coś kupię, bo perspektywy są ale na następne lata za 2-3 a nie teraz. Powodzenia w wytrwałości tym którzy tu przesiedzą te kilka lat na tych poziomach bo szansa że Cronos wrzuci Bloomber na wyższą wycenę są moim zdaniem minimalne.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BLOOBER -0,19% 25,75 2025-10-16 17:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.