Na wstępie piszę że już nic tutaj nie mam, ostatni pakiet sprzedałem zaraz po dostępie do preorderów. Sprzedaż na pc to katastrofa jeżeli chodzi o preordery. Tutaj Cronos był tylko chyba jeden DZIEŃ w pierwszej setce. Nie było go w pierwszej dziesiątce, co niestey jest zapowiedzią totalnej porażki, teraz lata w okolicach 500-600. Czyli sprzedaż oscyluję w granicach 1000-1500 sztuk dziennie. Oczywiście to jest nowe IP, marka jest nie znana, no ale cóż. Aby sprzedaż na pc ruszyła z kopyta noty po premierze musiałyby być w granicach 9/10 na STEAM, powodzenia... . Sprzedaż na konsolach, ludzie tutaj piszą różne głupoty, ale prawda jest taka że to jest wróżenie z fusów, sam kiedyś się na tym przejechałem. Dopóki prezes nie ogłosi ile i na czym to będzie wielki znak zapytania, a czy ogłosi i kiedy to jego sprawa. Ja tutaj zarobiłem sporo, 50 procent do przodu, z 20 zł na 30 zł. teraz możecie pisać że troluje i czekam na taniochę. Nie, nie troluję a taniej będzie po premierze witamy 20 z przodu i wtedy coś kupię, bo perspektywy są ale na następne lata za 2-3 a nie teraz. Powodzenia w wytrwałości tym którzy tu przesiedzą te kilka lat na tych poziomach bo szansa że Cronos wrzuci Bloomber na wyższą wycenę są moim zdaniem minimalne.