Moja wypowiedź jest subiektywna, dotyczy obserwacji innych gier które sprzedają się na podobnych pozycjach. Koniec końców sprzedaż jest bardzo zła. przede wszystkim aby gra dobrze się sprzedawała musi byc w pierwszych dniach sprzedaży w pierwszej 10-ce, najlepiej trójce. A tu było bardzo słabo. Wiem że to jest dopiero preorder ale widać już że nie ma dużego zainteresowania graczy. Cena też jest nie mała, 250 złotych... . Już pojawiają się pierwsze promocje, widziałem nawet 170 złotych na jakieś platformie, na łowcach gier była informacja. A to już samo jest komentarzem do sytuacji sprzedażowej, że jest bardzo zła, tzn. już preorder jest na dużej promocji... .No ale rozumię wszystkich tych którzy wierzą że Cronos będzie świetną grą i pociągnie przez to sprzedaż. Życzę tego sobię bo jestem graczem. Pytanie czy konsole to pociągną, tu jest za dużo znaków zapytania. Poprzeczka stoi chyba za wysoko, no i sam Prezes ją tak postawił. Powtarzam żeby po słabej premierze na STEAM (a będzie max kilkanaście tys osób grało) sprzedaż ruszyła ta gra będzie musiała mieć wybitne noty, a ta gra po prostu na wybitną się nie zapowiada tylko na dobrą a po patchach może bardzo dobrą w polocie.