Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,09 zł , zmiana od tamtej pory: -26,74%

Beznadzieja?

Przebija przez was rozpacz. Oczywiście działania spolek pozostawiają wiele do życzenia. Ja postawiłem na LP po uważam że ta mala spółka po połączeniu z PT ma wreszcie dużo większy potencjał. Czas pokaże kto ma rację. Oczywiście jadę zapytać się o te emisję i jako akcjonariusz mam prawdo do pytań. Spółki właśnie robią co chcą bo nie ma ko tropi bo na NWZA czy WZA pojawia się kilka osób lub często główny właściciel tylko i tyle. Bo się robi farsa ludzie czekają ale nie chcą się wychylać trącić czasu ujawnić się. Historia wielu spółek może być rzeczywiście frustrująca tych o których mówimy rowniez. Ale warto przeanalizować na spokojnie bez emocji wziąć pod uwagę potencjał Pana AS oraz Pana F i współpracownikow. Raczej nie wygląda żeby oni się dali wkręcić w oszustwo lub je inicjować planować. Pan TF robi dobre wrażenie podziwiam jego dorobek charyzmę badania. Naprawdę zainwestowałem w te spółkę właśnie ze względu na te dwójkę naukowców. Od cAsu kekdy Pan TF został wiceprezesem nie widzę jakiś elementów które by mnie w spółce niepokoiły. Mam nadzieję że podana zostanie cena emisyjna obu emisji w tym emisji K. Emisja z prawem poboru zabiera więcej czasu i jest droższe pozyskanie kapitału.. Tak mają szybciej.. Naprawdę zastanówcie się po co im tyle kasy przecież czeac szkoleniowa przyniósł zyski. Obawiam się że jak już będzie wiadomo na co środki to kurs będzie zdecydowanie wyżej. Poza tym. Nie zgadzam się z opinią że karty są w nauce rozdane ze nic się nie wymyśli małymi środkami. Myślę że właśnie taki zepsuł. Naukowców jest w stanie opracować nowe patenty które może dadzą spolce zysk po wdrożeniu. Mam nadzieję że przyjdzie czas gwałtownych a potem dalszych stabilnych wzrostów i zmienicie zdanie. Szanuje wasze opinie rozumiem bo też trudno mi się pogodzić z polityką i formacyjna nawet teraz mało wiemy. Ja jednak zakładam że nie chcą nas oszukać. Raczej pozbawiać akcji. Kto. Wygra zobaczymy. Będzie dobrze głową do góry nie lekajcie się za bardzo kupię się gdy tanio. Właśnie chyba teraz

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP -4,62% 0,03 2025-11-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.