www.youtube.com/watch?v=9ao4FEaDGhQ
MOI UKOCHANI PISOWCY! Tak, zniknę... Zniknę na zawsze - ale przed tym chcę mieć pewność, że Wartości, które reprezentujecie są antyfaszystowskie ( jak w piosence Bella Ciao ) , opierają się na wolności i równości każdego człowieka oraz, że to jednak prawda zwycięża kłamstwo i manipulację!
Zabraliście mi i sporo życia i sporo pieniędzy - bądź co bądź działając bezprawnie, wykorzystując kontrolowane przez Was Instytucje Państwowe i realizując cele Waszej Partii a nie cele do których wybrał Was Naród!
P.S. Ostatnio przez ten strajk rolników straciłem i czas i pieniądze - takie strajki uderzają najczęściej w zwykłych obywateli ( choć pewnie w dużej mierze dostaną co chcą ) a ja przynajmniej nikogo nie krzywdzę pisząc do Was kilka słów prawdy, MOI UKOCHANI PISOWCY! A piszę, żebyście wiedzieli, że zrobiliście źle - konsekwencje Waszych bezprawnych działań są wieloletnie - można było nie przeszkadzać Idei Bank wyjść na prostą ale wtedy byście nie odtrąbili zwycięstwa i nie zaszkodzili Leszkowi!