Możecie sobie dyskutować ile było kiedyś ile powinno być kto kogo oszukał jaka bananowa jest nasza GPW. Można rozmawiać ze należy się 10 PLN itd. Ja jestem tu nowy i nie mam sentymentu czy żalu . Chciałem jedynie podyskutować o faktach i mozliwych scenariuszach. Owszem akcje były niedawno po 10 PLN ale była nowa emisja rozwodnienie i to zmienia wszystko po co wracać do 10 PLN jak ilość akcji jest zupełnie inna. Właśnie wyszła opinia dotycząca ceny w wezwaniu i wnioski są takie że cena jest przy minimach ceny godziwej. Można dyskutować tu jedynie czy będzie jakieś podniesienie ceny w wezwaniu? Wiadomo wzywający nie musi tego robić do 66 procent uzyska bez problemu. Mi osobiście wydaje się że drobne 20 30 gr dorzuca żeby jednak miec jak najwięcej i może ściągnąć z to z GPW. W obecnym niepewnym otoczeniu fundusze oddadzą z pocalowaniem ręki ale jakieś gierki o kilka dodatkowych groszy będą. Ja kupuję po obecnej cenie zarobię napewno koło 1 procenta a może nawet z 10 procent bo stracić tu już nie można nie warunków w wezwaniu ani ograniczen co do ilości redukcji itd więc skupia wszystko co będzie. Ryzyko straty zerowe. A zyskać można .