Tak teraz nie wystawiajcie zlecen ale dotyczy to tylko grupy arskiozan / nie bedziemy utrudniać / jeśli będzie drugi etap o czym wspolnie zadecydujemy to wtedy bedziemy ustalać co dalej ....pozostali wysylają ....
Przy okazji mój @ specjalny dla ENERGA SA który udostępniłém już przy wcześniejszych inicjatywach to
emeryt@interia.com
Przy okazji warto odnotować że 4 lutego otrzynałem poniższą wiadomość .na którą nawet nie odpowiedziałem choć grzecznościowo bo jestem leń i mi się niechciało angażować itp a nadawca ponownie nie wyslał / przecież nie bedzie się prosił/
Dzień dobry,
proszę o kontakt w sprawie Energa S.A.
Cezary Waczków
Obieltywnie doceniając zaangażowanie Pana Cezarego który jest akcjonariuszem niezrzeszonym w GG który uczestniczył w Porozumieniach akcjonariuszy należałoby jego przekonac aby został członkiem naszego Porozumienia z funkcją w zarządzie może nawet Przedstawiciela Porozumienia czyli ala Prezesa / choć dziwne że niebyło go na ostatnim NWZA energa /
Jest z nami również Raimondo Eggink orędownik walki o prawa akcjonariuszy mniejszościowych który mógłby zostać też przedstawicielem akcjonariuszy mniejszościowych ala prezesem / ogolnie przedstawicieli ala prezesów może być dwóch ..należy tylko ich przekonać ....