Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,30 zł , zmiana od tamtej pory: 32,17%

POROZUMIENIE AKCJONARIUSZY MNIEJSZOŚCIOWYCH

Szanowny Darku i inni ...bez roznicy czy jesteście w GG czy będzoecie w ewentualnym Porozumieniu akcjonariuszy niezrzeszonych w GG to Wy decydujecie po ile sprzedacie swoje akcje czy to na GPW czy to odpowiadając na ewentualna propozycje Orlenu ...ja czy Pan Jan czy dowolna osoba może Was przekonywać aby sprzedać lub nie sprzedać w określonej cenie ale to Wy decydujecie
Jeszcze z innego Porozumieniia ktore współorganizowałem na innej spółce mając kontakt z RKKW / prawnikami wspierającymi w tym sporze za czasów Obajtka ENERGA SA i Orlen / oraz kilkoma innymi kancelariami został mi szablon na ewntualny pozew o cenę przymusowego wykupu ...więc praktycznie bezkosztowo / poza opłatą sądową / mogę materiały udostępnić i nawet bez prawników można to złożyć ale z lenistwa wynajmę też prawnika i osobę z wiedzą ala biegły rewident ..Możemy to zrobic wspólnie albo możecie czekac na wyrok w tej sprawie którego ja nie wycofam a zgodnie z przepisem który wprowadził PIS jak wygram to również Wam doplacą / choć mogę przegrać bo jeszcze nie wykształciła się jedyna szłuszna linia orzecznictwa że kurs gpw to nie zsawsze jest rzeczywosta wartosc spółki..Ogólnie nawet kibicuję aby Was zainteresowanych Porozumieniem nie było dużo bo wtedy bylaby Wasza wina i nie musiałbym się bawić w organizacje a tak będę musial poświęcić swój drogocenny czas na inicjatywę co bedzie dla mnie karą ....Również nagrodę lub karę jak kto woli możemy przyznać mojemu wieloletniemu znajomemu forumowemu jeszcze z czasów mojej twórczości na ZEPAK SA jako pseudonim PAP ...piszę i Finansiście ktorego jeśli się zgodzicie mianujemy w nagrode lub jako kara / jak kto woli/ w czynie spolecznym wiceprezesem do spraw finansowych Porozumienia jeśli powstanie ...plebana uczynimy kapelanem ,arskiozan wiceprezesem / jeszcze pozostaje do obsady kilka stanowisk wtym 2 prezesów i kilku wiceprezesów / ja nie kandyduję na stanowiska i samo będzie się kręcić .Kiedyś jeszcze napisał do mnie jeden z akcjonariuszy ktory miał 500 tys akcji / musze sprawdzić czy trwa w wierze czy sprzedał /

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA 0,00% 18,90 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.