~kania : Ładnie, syntetycznie ująłeś zagadnienie . Celny opis forumowych "guru " i zgrai infantylnych wpisów troskliwych, bezinteresownych i (co znamienne) bezustannie darmowych rad - tak bardzo są nam życzliwi , tak bardzo się o nas martwią , że nie wystarczy raz , dwa czy nawet trzy razy napisać - oni będą "przekonywać " nas niema l codzienie i każdy dzień to kolejna nasza strata
Dnia 2017-09-29 o godz. 19:58 ~kania napisał(a):
> pewnie on ma wszystko za darmo pewnie ostatnia podbitke na ponad 0,4x groni tez miał za darmo i wszystkie zlecenia tez ma za darmo bez prowizji niezle ja tez tak chce i odda wam wszystko po 1 groszu mozna choc sie posmiac na tym forum
Dnia 2017-09-29 o godz. 21:10 ~kania napisał(a):
> Nie ucz mnie ale pozwól i pomóż mi się uczyć o wodzu ty mój guru nie martw sie o czyjes akcje i pieniadze patrz na swoje i tym sie zajmij
Raczej jeszcze jakiś czas się nie ruszy , więc będzie to dla nich argument żeby odszczekiwać i ujadać na mnie , jak to naganiam i jaki jestem "głupi a oni jak zwykle wiedzą lepiej ( i będą kończyć swoje posty tymi prostackimi wpisami - he he he , ha ha ha , hi hi hi . Ja , podobnie jak ty , mam w ......ich prymitywne ujadanie
pozdrawiam
gjfiutyc