Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,01 zł , zmiana od tamtej pory: -28,96%

ABCdata... hmmm

Liczyłem na odbitkę tak do 2.4-2.60zł i chyba można to włożyć między bajki w krótkim/średnim terminie...
Jeśli jest ochocze sypanko po 2zł a zostało jeszcze ponad 6mln akcjji (Aviva- zakładajac ze chce zamknac pozycję a nie zredukować),
to biorąc pod uwagę średnie kwartalne obroty na papierze to zajmie im to dłuuuugo. Ulica wszystkiego nie przejmie, więc trzeba będzie sypać level niżej. Myślę że kurs się ożywi bliżej końca wywałki sypacza. Jak do podobnego zdania dojdą mi podobni to możemy mieć niezły wodospad.
Przespię się z tematem. Pewnie jutro zrealizuję (na chwilę obecną) niewielką stratę i wyjdę z ABC.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.