Pozwoli Szanowny Pan że, może do Pana takimi literami. Uważam że Szanowny Przewodniczący, długo nie miał do czynienia z planktonem w swej partii, oczywiście piastując wysokie stanowiska w UE. O wojnie na Ukrainie miał pan dostać info, w maju 2021 roku. Ja z byłego PZL kierownik wysokotechnologicznego wydziału, to miałem to. Ale pana plankton wywija koziołki, matołki, fikołki, szpagaty, jak małpa w cyrku, to wyszło jak wyszło. Mówią że, to doktor, a pan Przewodniczący to tylko magister. Nawet taki Bury mistrz. No Panu Bogu Chwała, że może coś przed wyborami się zmieni, bo jak nie, to jak to mówią, "Niech cię kaczka kopnie, czy gęś, już nie pamiętam. Ale bez info to wychodzi Niemen "Ciu ciu babka". No i jeszcze ten Szymon płaczliwy konstytucjonalista, panie go nie lubią, mówią "Taki miś mały miś co klapnięte uszko ma, i wolą mistrza Warszawy, bo sympatyczny elegancki nienaganny w każdym calu, i nie płacze. Najgorszy ten cholerny plankton, z takim wygrać wybory to mistrzostwo świata, Prezes mówi że, ten plankton to bierze na siebie, że takich leszczy, to mały pikuś wypłoszyć, ja widzę że oni boją się już własnego cienia. Bo nawet info panu nie podają. A za pasem wybory.