Jak mogłem wiedzieć w maju 2021? Dobre pytanie? Gdyż jak byłem ostatni raz na wycieczce na Ukrainie, to poszliśmy na Cmentarz Orląt Lwowskich, a na Cmentarzu stały dwa polskie lwy zapudłowane, by ich nie było widać. No to mnie zdenerwowało, i użyłem kilku brzydkich słów o Rządzie Ukrainy, i zastanawiałem się, czy te pudła da się rozwalić. Wtedy podeszła do mnie Radziecka Pani, i powiedziała mi, bym nic nie mówił bo mnie jeszcze na cmentarzu zapudłują. A oni postarają się bym opuścił Ukrainę do Polski, dziwne, ale nie tak dziwne jak mogło by być. Robiłem abgreit do Neptuna, bynajmniej nie pomnika w Gdańsku, podniesienie zasięgu Neptun. A Radziecka pani nie chciała by ten abgreit mieli na Ukrainie? No i wyjechałem z Ukrainy innym przejściem granicznym. W trakcie kontroli granicznej po stronie ukraińskiej, był zanik napięcia. Systemy określające czy jest przewożona broń jądrowa nie działały, a autobus przejechał obok nich, bo szlabany nie podniosły się, brak napięcia na przejściu, komputery stały.