Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  17,00 zł , zmiana od tamtej pory: -94,41%
Gra ma duży potencjał to już wiemy, grono odbiorców nie jest duże ale 28/4 recenzji daje pole do poprawienia słabego początku. Zawiódł na ten moment marketing. Błędem było również wydanie dema - nikogo to nie zachęciło, jedynie spowodowało wstrzymanie kupna do wersji ostatecznej. Jako akcjonariusze musimy uzbroić się w cierpliwość. Na giełdzie tylko taki typ inwestorów zarabia, spekulanci wyskoczą i ich tutaj więcej już nie zobaczymy. Jak w życiu popełniasz błąd i najważniejsze jak na niego reagujesz. Tutaj mamy dobry zarząd więc reakcja powinna być odpowiednia. Mój pierwszy zakup na gamingu - to kupno 1000 akcji po 5 zł CD Projektu. Życie później zwerfikowało czy warto było być cierpliwym.

Jedna z negatywnych opinii

gra jest całkowicie dopracowanym klejnotem, jednak w tej chwili będę musiał opuścić kciuki w dół. po prawie 4 godzinach wypełnionej zabawą gry natrafiłem na poważny błąd. w rejonie "poziomowego skrzyżowania" Hongkongu musisz użyć 2 zielonych kluczy, aby opuścić bramę, aby przejść przez most. jednak po ich włożeniu brama faktycznie obniża się, ale tuż za nią znajduje się druga brama, która tego nie robi. uniemożliwia to dalszy postęp w poziomie oraz w grze. Ponownie zainstalowałem grę, myśląc, że to błąd, a mimo to nadal tam jest. mam nadzieję, że to błąd z mojej strony i jeszcze nie odkryłem czegoś, co pozwoli ci usunąć tę przeszkodę.
  • 28/4 Autor: ~Long
  • Re: 28/4 Autor: ~Short
  • Re: 28/4 Autor: ~rony90
  • Re: 28/4 Autor: ~Antybiotyk

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KOOL2PLAY -3,06% 0,95 2025-10-16 13:24:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.