No właśnie, moi szanowni koledzy, pytanie jakie chciałem Wam zadać brzmi:
Czy można zrobić analizę techniczną tej spółki ?
Oczywiście wielu z Was zapewne powie, nie bez racji, że nie można, ze względu na jej krótki zakres historyczny.
Przyznam się, że miałem nadzieję iż ktoś z was coś ciekawego napisze mi o tym wykresie. Był jeden jedyny wartościowy wpis natury
,,fundamentalnej,, i nic poza tym.
Kiedy mam kłopot pytam ,,Chodzika Księżycowgo,, ale tego prawdziwego, oryginalnego a nie jakąś tam kiepską podróbkę.
Znalazłem go kilka lat temu podczas spaceru. Leżał na leśnej drodze, zmarznięty, pół żywy, zielony w trawie prawie niewidoczny.
Wziąłem, zadbałem, nakarmiłem, wykąpałam i teraz śpi w mojej szufladzie z bielizną, leniuch jeden. Ale ten nicpoń z Księżyca ma jedną wielką zaletę, jak nikt zna się na Analizie Technicznej Księżycowej a Antychodzik tak mu zazdrości, że nawet na jego cześć sam się tak nazwał.
Ale aby się od mojego zielonego małego przyjaciela coś dowiedzieć, trzeba go przekupić. Tak moi drodzy koledzy, bez czekolady z orzechami, jucha nic nie powie.
Dlatego zanim go o cokolwiek spytam, muszę wyskoczyć do sklepu a potem jeśli chcecie to powiem Wam na forum co też widzi na wykresie tej spółki. No chyba, że nie chcecie, to wam nie powiem.
kolorowy wiatr