Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,01 zł , zmiana od tamtej pory: 41,39%

0,99 - no to znowu jestem i witam na groszówkach...

nawet długo nie musiałem czekać... :D

filtr 5 sesji - jak dotąd - zadziałał bezbłędnie... :D
a gratulacje należą się qwertemy, który jako pierwszy chyba zapowiedział groszówki, bo nawet ja nie byłem tak pesymistycznie nastawiony i li czyłem, że mci do tego nie dopuści...

to, że fox, średni_inwestor , qwerty pisza opinie podobne do moich - nie dziwi,
ale ubaw mam po pachy, gdy czytam teraz mułka, realistę, czy nawet żelka_elemelka, którzy prawie cytują to, co kiedyś pisałem...

wciąż polecam wszystkim BARDZO UWAŻNIE czytać wpisy foxa - i wcale nie dlatego, ze zgadzam się z nim od dawna, ale dlatego, iż trzeźwo, z dystansu, merytorycznie ocenia spókę...

nie wierzę, by to, co dzieje się z datą, było bez wiedzy MCI, co już udowodnił sredni_inwestor pokazując info o prezesce i jej karierze...

a skoro MCI nie broni kursu (lub robi to nieudolnie), to co i jak mogą zrobić tu drobni - chyba tylko pisać na Berdyczów...

a na serio, to mogą chyba wybrać dwie drogi sporu: albo poprzez SII, albo skrzyknąć się i profesjonalnie poprzez jakąś wyspecjalizowaną kancelarię złożyć pozew, jak wskazywał fox...

zaś to 0,99 nie uznawałbym jeszcze za dno, ale raczej za ostrzeżenie przed tsunami...
niemożliwe? - zobaczymy...

w groszówki też różne, janki, żelki_elemelki (polimek znów 3,07!), mułki, henie i im podobni nie wierzyli... :D
nie piszę tego z prostacką satysfakcją, ale mam ją z faktu, iz jednak to moje przewidywania znowu się spełniły...

na razie zakładam, iż 0,95 jest ostatnim i bardzo słabym wsparciem, ale jednak (przynajmniej teoretycznie) wsparciem...

http://at.biznesradar.pl/b17fbd771f62b5adbfb46de72e975f75.png

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 1,43 2019-07-22 13:14:45