nawet długo nie musiałem czekać... :D
filtr 5 sesji - jak dotąd - zadziałał bezbłędnie... :D
a gratulacje należą się qwertemy, który jako pierwszy chyba zapowiedział groszówki, bo nawet ja nie byłem tak pesymistycznie nastawiony i li czyłem, że mci do tego nie dopuści...
to, że fox, średni_inwestor , qwerty pisza opinie podobne do moich - nie dziwi,
ale ubaw mam po pachy, gdy czytam teraz mułka, realistę, czy nawet żelka_elemelka, którzy prawie cytują to, co kiedyś pisałem...
wciąż polecam wszystkim BARDZO UWAŻNIE czytać wpisy foxa - i wcale nie dlatego, ze zgadzam się z nim od dawna, ale dlatego, iż trzeźwo, z dystansu, merytorycznie ocenia spókę...
nie wierzę, by to, co dzieje się z datą, było bez wiedzy MCI, co już udowodnił sredni_inwestor pokazując info o prezesce i jej karierze...
a skoro MCI nie broni kursu (lub robi to nieudolnie), to co i jak mogą zrobić tu drobni - chyba tylko pisać na Berdyczów...
a na serio, to mogą chyba wybrać dwie drogi sporu: albo poprzez SII, albo skrzyknąć się i profesjonalnie poprzez jakąś wyspecjalizowaną kancelarię złożyć pozew, jak wskazywał fox...
zaś to 0,99 nie uznawałbym jeszcze za dno, ale raczej za ostrzeżenie przed tsunami...
niemożliwe? - zobaczymy...
w groszówki też różne, janki, żelki_elemelki (polimek znów 3,07!), mułki, henie i im podobni nie wierzyli... :D
nie piszę tego z prostacką satysfakcją, ale mam ją z faktu, iz jednak to moje przewidywania znowu się spełniły...
na razie zakładam, iż 0,95 jest ostatnim i bardzo słabym wsparciem, ale jednak (przynajmniej teoretycznie) wsparciem...
http://at.biznesradar.pl/b17fbd771f62b5adbfb46de72e975f75.png