• Re: punkt opłat Autor: ~ehh [217.116.100.*]
    Prawda jest taka że powstało pełno pseudo firm które coś proponują. Ciekawe dlaczego firmy FENIG nie sposób znaleźć w necie. Tylko ci, którzy nie mają nic do ukrycia mają odwagę swoją ofertę ogłosić publicznie. To daje gwarancje że nie wciskają ludziom kitu i do tego działają legalnie a nie pieniążki z ręki do ręki, bo powiem Ci jaki bank coś tam i gdzie wyrobić pieczątki.
    Słyszałem, że jedna z warszawskich firm robi to tak: Umawiają się z klientem w pizza hut biorą kasę do ręki i MÓWIĄ mu co ma zrobić.

Zobaczcie kto pokazuje swoją ofertę w necie - nie tylko witrynkę z telefonem kontaktowym i obietnicą sukcesu.
    Firmy które tego nie robią z pewnością mają coś do ukrycia.....
  • Re: punkt opłat Autor: ~chacha [195.136.92.*]
    Ludzie, co się porobiło z tym forum? Przepychanki i "zachwalanki" osób próbujących stworzyć sieci punktów, czyli wyciągnąć jak najwięcej kasy z tych na końcu układanki. Ach, jakie to sieci są "mądre" a jakie "dobre" a jakie prowadzenie punktu z nimi jest przyjemne! A tak naprawdę to o co chodzi? O kasę! Czy naprawdę uważacie, że Ci, którzy prowadzą punkty to jakieś ciemniaki? To są bardziej przedsiębiorczy ludzie niż wy, bo codziennie poprzez swoją ciężką pracę dają wyraz swojej mądrości i przedsiębiorczości. A to co robi babsko z MM to jest już poprostu śmieszne. Już chyba każdy forumowicz wie, które "zachwalanki" są jej, mimo że występuje pod różnymi pseudo. Cha, cha!!!! Żałosne...
  • Re: punkt opłat Autor: ~* [212.2.100.*]
    Ludzie!
    W Lodzi juz zlikwidowano kilka punktow oplat ktore nie byly zrzeszone!!! Nie dajcie sie omamic! Nie pracujecie na wlasna reke, bo bardzo latwo splajtowac! Przystepujecie do jakiejs sieci!!!!! I odradzam kupowanie pakietu od takko!!!!!!!!!

• Re: punkt opłat Autor: ~** [195.205.209.*]
    Ja rowniez tak uwazam jak moj poprzednik. Ja prowadze punkt w sieci i nie narzekam.
    Niech osoby, ktore mysla o wlasnym punkcie odpowiedza sobie na jedno zasadnicze pytanie - czy poradza sobie jak pojawia sie regulacje prawne dotyczace wlasnie tego typu punktow - a pojawia sie na pewno - to tylko kewstia czasu.
    Po drugie - obecnie sam punkt przyjmowania oplat nie jest juz wystarczajacy. W sieci w ktorej jajestem wlasnie dostawiamy kredyty oraz ubezpieczenia okolo 7 firm (ja sam jestem odpowiedzialny za ubezpieczenia, ale dodam od razu ze jestem tylko jednym z biorcow - nie zadnym wlascicielem).
    Po trzecie - Grosik upadl, bo dzialal na zasadzie centrali, ktora robila wszystkie przelewy. Wystrzegajcie sie tego. W sieci, w ktorej ja jestem nie ma zadnych posrednikow. Wplacam pieniadze na konto bankowe, do ktoergo mam jako jedyny upowaznienie, a przelewy reazlicuje bezposrendio z niego. Tutaj wazne jest rowniez oprogramowanie. I na to tez trzeba zwrocic uwage - a nie np. kupic pakiet od Takko a potem suzkac wad w programie i nie miec mozliwosci uzyskania zadnej pomocy.

Nie chce nikogo przekonywac ani namawiac, ale jesli bede mogl pomoc - dzwoncie do mnie. Z mila checia podpowiem co i jak.
    Pozdrawiam
    Tel 608068760
  • re: * Autor: ~?? [217.116.100.*]
    cyt. "Nie pracujecie na wlasna reke, bo bardzo latwo splajtowac!"
    No jasne!!! Jak nie oddam haraczu to splajtuję! Przecież to sprzeczność sama w sobie.
    Możesz powiedzieć człowieku * o tajemniczym mailu malpa@malpa.pl czemu odradzasz pakiet takko? Jakie masz pojęcie o tym? Strzelam w ciemno że pojęcia nie masz i jesteś z accadii.
    Ja nie narzekam!!! To świetny pomysł nie mieć nic wspolnego z żadna siecia.
    Mam dla Was forumowicze jeszcze lepszy pomysł. Kupujcie ten pakiet a zobaczycie przede wszystkim ze sieci to jedno wielkie oszustwo.
    Sprawdzicie, ze mozna mieć własny punkt opłat bez łaski żadnego operatora.
    Kupiłem pakiet i do szczęścia potrzeba mi teraz tylko większej liczby klientów. Niestety głupie sieci psuja wszystkim opinię.

re: ** kredyty i ubezpieczenia? W ciągu 2 minut mozna znaleźć w necie prezedstawiciela np. eurobanku, który załatwi Ci kredyty w punkcie opłat z decyzją online w parę chwil. Łaski żadnej sieci nie trzeba. To oczywiste że z siecią trzeba podzielić się prowizją za kredyt.

Ludzie... Myślcie!

Pozdrawiam

• Re: ** Autor: ~?? [217.116.100.*]
    Dopiero teraz zauważyłem jakie bzdury piszesz nieszczęsny przedstawicielu konkurencji dla Takko.
    Nie masz pojecia o programie... hehe jakie błedy? Jaki brak pomocy technicznej? Żałosny jesteś człowieczku. Nie masz o tym bladego pojęcia.
    Prawda jest taka, ze Takko zabrało wam setkę klientów i nie mozecie tego znieść.
    Miałem się do was przyłaczyć i szczerze tego NIE załuję raz, ze nie potrzeba mi operatora, dwa, ze w takim towarzystwie to az wstyd być!
  • Re: punkt opłat Autor: ~hahahaha [195.205.209.*]
    ??- gadasz bzdury nad bzdurami. Podejrzewam ze pochodzisz z czasow komunmistycznych i jeszcze nimi zyjesz, a takie osoby nie maja jzu przyszlosci w naszym kraju (zaskoczony? - no coz prawda w oczy kole).
    Gdybys cokolwiek wiedzial na temat kredytow i ubezpieczen to bys nie wypisywal tyxh zalosnych komentarzay. Forum jest do wymiany spostrzezen a nie do obrzucania sie blotem - a to robia tylko osoby, ktorym sie nie udalo, albo ktore sa zasdrozsne ze innym sie udalo.
    Poza tym - o jakim towarzystewie mowisz? Chyba o towarzystwie swojej rodziny po poderzewam ze w otoczeniu kazdy sie unika, a ty swoja zlosc i frustracje wyladowujesz na forum.
    Zalosny jestes - i powiem jedno. Nawert gdybys byl w sieci, w ktorej ja jestem - to albo bym sie z niej wyrzucil albo sam odszedl. Takie osoby psuja wizreunek uczciwych osob dzialajacych leglanie i uczciwie.
    Jelsi nie masz lepeszej roboty od pojawiania sie na tym forum zapisz sie do kolka rozancowego.
  • Re: punkt opłat Autor: ~co ja tu widze [217.116.100.*]
    Hej Formumowicze.
    Patrze co tu się dzieje i mam taki wniosek z tego.
    Obecni tu przedstawiciele sieci opluwają jadem wszystko i wszystkich, w tym samych siebie, przedstawiając się przy okazji z njgorszej strony, bo zwyczajnie mają kase z tego jak kogoś urobia i nagonia do swojego "kółka różańcowego" hahahaha czyli ** - jestes tego najlepszym przykładem.

Myślisz że ktos do ciebie zadzwoni jak od rana wylałeś swoje wymiociny tu na kogos? Nawet nie pomyślałabym żeby wystukać twoj numer.
    Dla dobra naszego społeczeństwa acc i mm powinny być zdelegalizowane...
  • Re: punkt opłat Autor: ~**??**??**??**??**?? [195.205.209.*]
    A myslalem ze po wyborach wszystko sie zmieni :-)
  • Re: punkt opłat Autor: ~* [83.22.155.*]
    Re: punkt opłat
    Autor(ka): co ja tu widze (...)
    Wysłano: 03/10/2005 08:31

napisał
    Hej Formumowicze.
    Patrze co tu się dzieje i mam taki wniosek z tego.
    Obecni tu przedstawiciele sieci opluwają jadem wszystko i wszystkich, w tym samych siebie, przedstawiając się przy okazji z njgorszej strony, bo zwyczajnie mają kase z tego jak kogoś urobia i nagonia do swojego "kółka różańcowego" hahahaha czyli ** - jestes tego najlepszym przykładem.

Do kółka różańcowego to zawsze każdy Jehowy się przywali i to jest fakt. Do mm nic nie mam bo to uczciwi ludzie i to nie oni naganiają stale tylko Acc - sprawdziłem ofertę z forum bo zadzwoniłem to Acc. Polecam takko, nie polecam Acc. Że błotem obrzucaja wszystkich to "prawie" rozumiem bo to "prawo" wolnego rynku, ale że rzucają się do przekonań religujnych to już przesada. Nie tylko jak widze naganiają do Acc ale i do świadków jehowy, bo taki jest właścicel i naganiacze. Dwie pieczenie przy jednym ogniu. Polecam takko... nie ma przynajmniej indokrynacji religijnej i Acc....

czy sieci mają szansę czy wolni strzelcy jest mi daleko obojętne... ważne czy zarabiam i ile.
  • Re: punkt opłat Autor: ~mm [195.205.209.*]
    A ja uwazam ze milamedia jest najlepsza i daleko w tyle zostawia takie nieudane sieci jak Acc czy Mieszko.
    Poszukuje zaintersowanych wspolpraca - zglaszajcie sie.
    I dodam ze nic z tego nie mam.
  • Re: punkt opłat Autor: ~gość [212.244.76.*]
    mm Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > A ja uwazam ze milamedia jest najlepsza i daleko w
    > tyle zostawia takie nieudane sieci jak Acc czy
    > Mieszko.
    > Poszukuje zaintersowanych wspolpraca - zglaszajcie
    > sie.
    > I dodam ze nic z tego nie mam.

A ja uważam, że Naprzód Kozia Wólka jest najlepsza i dalego w tyle zostawia takich "badziewiaków" jak Real czy Liverpool ;-)
  • Re: punkt opłat Autor: ~hehe [217.116.100.*]
    skoro nic z tego nie masz to dlaczego poszukujesz zainteresowanych współpracą? no nie żartuj...
  • Re: punkt opłat Autor: ~tom [80.50.249.*]
    Witam!
    Czy wśrod Was jest ktoś kto prowadzi agencję PKO w małej miejscowości? Jeśli tak to bardzo proszę o informację o tym czy się opłaca i ewentualne uwagi na temat tej współpracy.Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~artur gizler [83.18.201.*]
    WITAM MIESZKAM W NIEDUŻYM MIASTECZKU I PROWADZIŁEM TAKI PUNKT TYLKO Z ,,GROSIKIEM''KTÓRY MIE OSZUKAŁ I NARAZIŁ NA SPORE KOSZTY I NIEPSZYIEMNOSCI LECZ MUSZĘ DALEJ PROWADZIĆ TAKI PUNKT BO MAM JESZCZE PRAWIE ROK DO ZAMKNIĘCIA PROSIŁBYM O PORADĘ JAKIE PANI PROWADZI PUNKTY I CZY JEST TO MOŻLIWE ŻEBY PROWADZIĆ TO BEZ POŚREDNIKÓW I JAK TO TRZEBA ZROBIĆ Z GÓRY DZIEUJĘ ARTUR.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Stanisław [83.23.194.*]
    Prowadze punkty oplat samodzielnie i zauwazyłem ostatnio że po każdej aferze ostatnio "Grosika" że spada mi ilość realizowanych przelewow i to nie ważne czy ktoś jest w sieci czy nie . A dzisaj dwie stałe klientki które u mnie robią opłaty poinformowały mnie iż dzwonili do nich z banku konkretnie z Kredyt Banku i GE Money Bank radząc im aby nie wpłacały rat w takich agencjach. Sami rozumiecie co to oznacza. Zaczynam się powoli zastanawiać czy ma sens prowadzenie nadal tego interesu.
  • Re: punkt opłat Autor: ~mm [195.205.209.*]
    A ja nadal uwazam ze mm jest najlepsze.
    Poza tym - jesli dzwonia i przekonuja - zbierz dowy i wytocz im sprawe w sadzie o znieslawienie. Ja rowniez zauwazylem jedno (wiem to od klientow. Jelsi TPSA dzwoni do klienta i mowi ze pieniadze nie dotarly to:
    - jelsi klient powie ze wplacal na poczcie to stwierdza ze pienaidze dotra, pomimo ze juz jest ponad tydzien opoznienia
    - jesli klient powie ze wplacal w tewog typu punkcie to powiedza ze pieniadze powinny juz byc, pomimo ze klient wplacil pienaidze dzien wczesniej

Co wy na to?
    MM rulez
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ula [83.22.134.*]
    ja też tak myślę kolego mm... MM GÓRĄ.....
    argumenty za MM
    1. atrakcyjne warunki za przelewy 18 gr i 22 gr za przelew w banku, reszta z prowizji to zysk.
    2. własne rozliczenie działalności - bez centrali
    3. inne usługi - doładowania komórek, ubezpieczenia, kredyty, karty
    4. najlepszy program do obsługi rozliczeń - nominacja do prestiżowej nagrody bankowej za najlepsze oprogramowanie w branży
    5. listy referencyjne partnerskich banków
    6. nowoczesne technologie i rozwiązania PRAWDZIWY HIT - JUŻ ZA CHWILĘ POWIADAMIANIE SMS NA KOMÓRKE KLIENTA O REALIZACJI PŁATNOŚCI KLIENATA W BANKU.!!!!! JEDYNI W POLSCE. Klient powinien czuć się bezpiecznie oraz należy go informować co dzieje się z jego ciężko zarobionymi pieniędzmi. Zadowolony klient zostanie z Wami i nie ugnie się przed telefonami w stylu "bo w takich punktach to nie warto".

LICZBA MIEJSC OGRANICZONA.... WARTO POMYŚLEĆ KTO W WASZYM MIEŚCIE ZACZNIE Z NAMI WCZESNIEJ

MOŻE WARTO SIE ZRZESZYĆ TO DO TYCH CO DZIAŁAJĄ SAMI LUB SĄ NIEZADOWOLENI Z DOTYCHCZASOWEJ OBSŁUGI.
  • Re: punkt opłat Autor: ~milamedia klamie [195.205.209.*]
    1. - zysk, z ktorego trzeba oplacici rachunek bankowy, fundusz gwarancyjny - super!!!
    3. - ubezpieczenia - pewnie tylko jedne firmy, bo aby miec wiecej firm potrzebne jest oc muliagenta ktore kosztuje kilkanascie tys. rocznie
    4 - kto przyznaje te nagrody, tzn. jaki bank (moze wirtualny?) i dlaczego sadzicie ze jest prestizowa - bo dla was? (i pewnie tylko dla was)
    5 - wiekszosc bankow wydaje listy referencyjne - z tym nie ma problemu
    6 - a kto bedzie ponosil koszty tych sms'ow - bo na pewno nie bank. A z internetu tez nie da sie wyslac sms'ow do wszystkich sieci

Zycze powodzenia i dlugiego zycia w krainie fantazji
  • TANIE OPŁATY Autor: ~TANIE OPŁATY [83.26.115.*]
    Dochodowy biznes w zasięgu Twojej ręki.
    Dynamicznie rozwijająca się sieć poszukuje partnerów do prowadzenia
    Agencji Finansowych "Tanie Opłaty".
    Gwarantujemy wysokie dochody,ciekawe zajęcie w grupie młodych ludzi.
    Reprezentowanie znanej na rynku marki,to także Twój sukces.
    Z naszej strony zapewniamy szkolenia,
    pomoc w uruchomieniu punktu,promocyjną cenę za oprogramowanie.
    nasze strony to www.twojerachunki.pl
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ula??? [195.205.209.*]
    A czy Pani Ula jest z MM? - mam takie wrazenie.
    Poszukuje wlasnie jakiejs sieci do wpsolpracy- prosze napisac cos blizej - na jakiej zasadzie beda dzialaly te powiadomienia sms. Z jakimi firmami ubezpieczniowymi wspolpracujecie, czy macie ubezpieczenie OC multiagneta oraz jakie macie plany na przyszlosc.

Przeprasza za szegolowe pyytania, ale od nich wiele zalezy - rowniez to jak podejde do Panstwa sieci.
  • Re: punkt opłat Autor: ~zysk [195.205.209.*]
    MM - ile placicie za pozyskanie nowego klienta?
  • Re: punkt opłat Autor: ~Mistral [83.25.220.*]
    Ciekawe rozwiązanie. Mam dwa pytania:

Kto bedzie wysyłał te potwierdzenia SMS ? Bank odbiorcy, bank z którym współpracujecie, czy program ? I od kiedy to zacznie działać ?

Kto nominuje takie programy ? Chętnie coś o tym poczytam
  • Re: punkt opłat Autor: ~nominator [195.205.209.*]
    Ja wiem kto je nominje - MM.
  • Re: punkt opłat Autor: ~BK [87.207.238.*]
    Prowadzę działalność gospodaczą,jestem Vatowcem,czy jeżeli otworzę okienko kasowe jestem zobligowana nabijać na kasę pieniądze jakie klienci wpłacają mi na swoje świadczenia...?Czy to stanowić będzie mój obrót?..........proszę o odpowiedz
  • Re: punkt opłat Autor: ~pasikonik [195.205.209.*]
    Nie - nie nabijasz kwot rachunku (ja rowniez jestem Vatowcem).
    Ja raz dziennie sumuje wszystkie prowizje z rachunkkow, ktore przyjalem w ciagu dniaoraz wbijam je na kase pod Vat zw.
  • Re: punkt opłat Autor: ~pinok [83.27.19.*]
    Witam też prowadze punkt opłat oraz ine branże, Problem z VAT jest taki ze jak mas działalność z 22% VATem i otworzurz dział zwolnioną (pośrednictwo finansowe) to niestety musisz co miesiąc zanosić VAT do US, koszty musisz dzielić proporcjonalnie zw/22% albo wystąpić do urzędu o wystawienie decyzji proporcji
    Natomiast jeżeli chodzi o punkty opłat to ...hmm. Czyżby MILAMEDIA miał również problemy? Brak Partnerów do współpracy ? Warunki w MM? Ciekawe ale w ACCADII są ciekawsze. A nie tylko prowizja w tej branży się liczy, cała obsługa i ludzie którzy tworzą sieć. Powiem tak, jakiś czas temu zanim otworzyłem punkt patrzyłem na oferty oczywiście pojeździłem i odwiedziłem kilka punktów, w jednym z MM klientka prowadząca poinformowała że jesteście tak niesłowni ... czekała 3 miesiące zanim pomogliście, kasę wzieli i prawie jak z sekretarka, zresztą widać co robicie. Ja zaufałem ACCADII nie zawiodłem sie. Na wejściu mniej, łatwy i prosty program, pracownik w ciągu jednego dnia zrozumiał co i jak. Chwalicie się kredytami? Ja JESTEM PRZEDSTAWICIELEM BANKU i jaki punkt chce mieć w ofercie gotówkę czy samochody to bez problemu nawiązujemy współpracę. Doładowania, ale za ile?. Sam miałem w jednej z firm, ale jako sieć wystąpiliśmy i mamy większą kasę.
    Więc proszę WAS nie oczerniajcie innych bo uderzy to w WAS szybciej niż wam się wydaje. Oczuwam wrażenie że zazdrościcie dynamizmu sieci ACCADIA, a w tej sieci kilka osób prowadzących punkty myśli jak ułatwić pracę i zabezpieczyć się przed sytuacjami GROSIKA i "innych". To jest to CO NAS ODRÓŻNIA od WAS i większości sieci. Pozdrawiam.
    Mam prośbę niech ludzie z MM z "góry" nie dzwonią do mnie tak jak to ostatnio zrobili i ubliżali, ja jestem wobec waszego traktowania partnerów uprzedzony.
  • Re: punkt opłat Autor: ~uhh [217.116.100.*]
    Powiem krótko.
    Za przystąpienie do MM płacicie 5856 złotych brutto. Współczuję odwaznym
  • Re: punkt opłat Autor: ~pinok [83.27.204.*]
    dodam dla infomacji - PROWADZĘ PUNKT OPŁAT -
    1. ACCADIA dla uszczegółowienia to projekt zrzeszający partnerów którzy dbaja o o to
    2. Tak jak niektórzy piszą - haracze i inne opłaty - Tak w ACCADII jest opłata sieciowa którą każdy w tej sieci płaci, ale... wyjaśnię jeżeli któś ma 20 przelewów to może sobie pozwolić na zostanie 20 minut w pracy dłużej że powbijać kody z tokena albo hasełka z kartki - jeżeli chcesz to robić profesjonalnie to musisz mieć odpowiedni program do tego
    3. Opłata na wejście do sieci jest do przyjęcia dla wszystkich
    4. Konto bankowe - zakładane jest indywidualnie do każdego punktu i tylko osoba prowadząca dany punkt ma do niego wgląd.
    5.Przelewy w 24H, w mieście którym prowadzę punkt nie ma banku obsługującego konto punktu i zdarza się że przelewy idą dwa dni robocze, informuje o tym swoich klientów i nikt nie ma mi nic do zarzucenia, natomiast jeżeli komuś zalerzy na tym samym dniu to jest informacja dla klientów że jeżeli dokona wpłaty do godz 10,30 to przelew jest zrealizowany tego samego dnia.
    6. opłata sieciowa - jeżeli ktoś ma czas a widząc po forum to na ogół takie osoby się wypowiadają to niech nie płacą sieci -ja płacę i wiem za co. W ACCADII każdy jest za coś odpowiedzialny i nikt z nich się nie ukrywa są dostępni online. Czy myślicie że programista czy też księgowość czy osoba nadąrzająca za przepisami czy inni pracują za darmo? nie są to tak duże kwoty jakie się wam wydaje?
    7. FORUM WEWNĘTRZNE - to co wyróżnia sieć ACCADIA, ktoś ma problem, sugestię, czy chce wymienić się doświadczeniami to pisze?
    8. W Accadi każdy może sobie ustalać prowizję indywidualnie, sieć sugeruje i nikt niczego nie narzuca, wszystko zależy od lokalizacji.
    9. Zrzeszenia i IZBY, popatrzcie kto ją stworzył? jedna i ta sama osoba "górze" mająca wytoczone procesy, dlatego ACC tam nie ma, nie potrzebna jest im niepotrzebna opinia, ci co pracują pod szydlem ACC są odpowiedzialnymi i rzetelnymi ludzmi

To jest to co ich odrużnia od większości na tym rynku, dlatego naogół konkurencja probuje wprowadzić ludzi w błąd bo nie potrafi im sprostać

Dlaczego się zrzeszać? sam to =1 ; 1 Partner + 1 Partner = nie 1 nie 2 ale 11, jeżeli ktoś nie rozumie tego wyliczenia to odsyłam do lektóry marketingu i zarządzania
    tak dla przykładu nikt nie pisze o McDonaldzie, każdy może otworzyć i to sam, wpłacić dużą kasę i odprowadzać działkę od obrotu, a mimo wszystko się rozwijają
    jeżeli ktoś ma jakieś zapytania lub chciałby nawiązać współpracę proszę o kontakt 694155329, przekaże je do odpowiedniej osoby
    Pozdrawiam
    Andrzej

• Re: punkt opłat Autor: ~nie [217.116.100.*]
    Pinok czasem mylisz się bardzo.
    Przystępując do McDonaldsa zyskujesz od razu markę - lokomotywę, wszystko co kojarzy się z fast foodami.
    W Polsce ludzie nie myślą tak, ze pójdą płacić do ACC, bo tam jest coś lepiej. Idą, gdzie ufają. Żadnej konkretnej marce punktów opłat nie ufają. Ufają temu panu (pani) w okienku, bo jest miły i rzetelny. U nas sieci rozwijają się równolegle i żadna z nich nie wypracuje dominującej marki.
    Odwrotnie - teraz Grosik się wyłożył.
    Jaka sieć poleci następna?
    Do mojego punktu (nie nalezę do żadnej sieci) przychodzi prawie całe osiedle. Prowadzę to od wielu miesięcy. Wszystko na czas, pamiętam nazwiska właściwych (tych, których powinienem) klientów, starsze panie mnie lubią. Pytali mnie w jakiej sieci jestem, kiedy zamykali szefów Grosika.
    Powiedziałem że broń Boże do żadnej sieci nie przystąpiłem.
    I wszyscy klienci, którzy słyszeli o Grosiku odetchnęli z ulgą.

Człowieku. Wszyscy wiemy ze masz 500 złotych prowizji od nagonienia jelenia do ACC.
    Chciałbym wszystkich uświadomić, ze peany Pinoka, to czysty marketing nastawiony za czysty zysk. On nie udziela Wam dobrych rad, tylko ciężko pracuje na swoją prowizję.

• Re: punkt opłat Autor: ~artur gizler [83.18.201.*]
    prowadziłem punkt opłat ,,grosik'' który upadł proszęo o poradę bo chciałbym prowadzic taki punkt ale przy wspułpracy z bankiem żebym byl pewny o pieniądze.
  • Re: punkt opłat Autor: ~CRED [83.27.203.*]
    Mozna powiedzieć, że osoba prowadząca punkt opłat jest zwiążana z branżą finansową ?

Jeżeli odpiszecie TAK - to zastanówcie sie jakie cechy powinien posiadać dobry finansista.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Mistral [83.25.224.*]
    A ja pytałem w ubiegłym tygodniu i nikt się nie odezwał. Trochę mi się nie chce wierzyć, że MM nie zaglądają tu.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ula [83.22.138.*]
    bank z którym współpracujemy będzie wysyłał potwierdzenie sms po realizacji zlecenia z konta wł. punktu opłat.
  • Re: punkt opłat Autor: ~chacha [83.22.244.*]
    tylko nie daj się nabrać na MM! chacha!
  • Re: punkt opłat Autor: ~chacha [83.22.228.*]
    Też mi promocja! 5900 zł to jak za darmo! Chacha!!! MM - puknijcie się w główki - jeśli je macie!
  • Re: punkt opłat Autor: ~IZA [83.19.32.*]
    Zdecydowana jestem na otwarcie punktu opłat.Zastanawiam się tylko nad wyborem taniej,a dobtej sieci-Poradżcie
  • Re: punkt opłat Autor: ~siwy [83.28.12.*]
    mam zamiar otworzyc punk opłat w moim mieście ale niewiem czy jest to dochodowy interes .prosze o pomoc w podjęciu decyzji w jakiej sieci są najlepsze warunki.z podziekowaniem tomek.prosze o wiadomości tomek0711@interia.pl
  • Re: punkt opłat Autor: ~... [83.22.226.*]
    Do ja: największe na rynku.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Pseudonim [83.25.211.*]
    Zobacz www.pepe_punkt.w.interia.pl

obdzwoń i wybierz to, co ci najbardziej pasuje.
  • Re: punkt opłat Autor: ~exodus [83.25.204.*]
    Do ja i 3kropka

Największe ? "Największa" i najstarsza właśnie upadła i pogrążyła wiele osób. Niektórzy z zawałami w szpitalach wylądowali, znam takie przypadki.
    A z niektórych "największych" działających nadal - rozpoczął się exodus.
    Jeśli chcesz działać, to maksymalnie samodzielnie, mając pełny nadzór nad realizacją wpłat.
    Moje typy:
    1. Accadia
    2. Milamedia
    3. Intax
    4. Takko

dokładnie w tej kolejności.
  • Re: punkt opłat Autor: ~... [83.22.236.*]
    Do exodus: Popieram samodzielność. Te "rewelacje", które rzekomo dają sieci, typu: raporty przelewów, automatyczne zapamiętywanie danych klienta, który przychodzi do punktu często to ja sobie też robię bezpośrednio z mojego konta. A o ile taniej jest!!! A moi klienci już na tyle mnie poznali, że mają do mnie zaufanie, więc przychodzą DO MNIE robić opłaty a nie do sieci. Co robią sieci? Wydzierają sobie "podwładne punkty" i obrzucają się wzajemnie błotem. Nie wejdę do żadnej sieci, bo doskonale sobie radzę i WIĘCEJ MAM DLA SIEBIE.
  • Re: punkt opłat Autor: ~exodus [83.25.248.*]
    ...
    To znaczy, że masz po prostu mało rachunków. Jeśli będziesz miał więcej - program będzie niezbędny, bo się po prostu zaorasz. A z sieciami, to jest różnie. Nie wchodzisz tam dla szyldu, bo na dzień dzisiejszy akurat nie ma on zbyt wielkiej wartości. Wybierając sieć trzeba doczytać warunki, również te dotyczące kar i rozwiązania umowy, bo można się uwiązać jak klienci w Grosiku. Jeśli jest to udział 35/65 (35% na rzecz sieci) - to ja dziękuję. Zgadzam się z Tobą, że można tu z usług sieci zrezygnować, dlatego samodzielność. A listę podałem dla programu i układów w banku.
    Trzymaj się, wielu rachunków życzę.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Miro [213.25.171.*]
    Ja także jestem zainteresowany prowadzeniem punktu tanich opłat. Proszę o więcej informacji. Dziękuję!
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ula [83.22.130.*]
    Najniższa prowizja we wszystkich sieciach za przelewy
    18 gr od przelewu. www.milamedia.pl
  • Re: punkt opłat Autor: ~gość [212.244.76.*]
    Ula Napisał(a):
    > Najniższa prowizja we wszystkich sieciach za
    > przelewy
    > 18 gr od przelewu. www.milamedia.pl

Niekoniecznie (są sieci gdzie prowizja jest niższa, a właściwie brak). Ale za to najwyższa cena pakietu !!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~ja [83.22.169.*]
    to oświeć nas łaskawco
  • Re: punkt opłat Autor: ~gość [212.2.100.*]
    ja Napisał(a):
    > to oświeć nas łaskawco

Proszę bardzo (pepe_punkt.w.interia.pl):
    najniższa prowizja: 0 zł - takko
    najwyższa cena pakietu: 5856 zł - milamedia

• Re: punkt opłat Autor: ~exodus [83.25.246.*]
    Zgadza się, w Accadii przelew jest o 2 gr drozszy, a pakiet i warunki zdecydowanie lepsze. Intax też ma atrakcyjniejszą cenę, ale nie wiem co tak naprawdę oferują. Współpracuje może ktoś z nimi ?
  • Re: punkt opłat Autor: ~ja [83.22.169.*]
    takko to nie siec, w sumie nie wiem jak interpretowac ta firme...