Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Witam też prowadze punkt opłat oraz ine branże, Problem z VAT jest taki ze jak mas działalność z 22% VATem i otworzurz dział zwolnioną (pośrednictwo finansowe) to niestety musisz co miesiąc zanosić VAT do US, koszty musisz dzielić proporcjonalnie zw/22% albo wystąpić do urzędu o wystawienie decyzji proporcji
Natomiast jeżeli chodzi o punkty opłat to ...hmm. Czyżby MILAMEDIA miał również problemy? Brak Partnerów do współpracy ? Warunki w MM? Ciekawe ale w ACCADII są ciekawsze. A nie tylko prowizja w tej branży się liczy, cała obsługa i ludzie którzy tworzą sieć. Powiem tak, jakiś czas temu zanim otworzyłem punkt patrzyłem na oferty oczywiście pojeździłem i odwiedziłem kilka punktów, w jednym z MM klientka prowadząca poinformowała że jesteście tak niesłowni ... czekała 3 miesiące zanim pomogliście, kasę wzieli i prawie jak z sekretarka, zresztą widać co robicie. Ja zaufałem ACCADII nie zawiodłem sie. Na wejściu mniej, łatwy i prosty program, pracownik w ciągu jednego dnia zrozumiał co i jak. Chwalicie się kredytami? Ja JESTEM PRZEDSTAWICIELEM BANKU i jaki punkt chce mieć w ofercie gotówkę czy samochody to bez problemu nawiązujemy współpracę. Doładowania, ale za ile?. Sam miałem w jednej z firm, ale jako sieć wystąpiliśmy i mamy większą kasę.
Więc proszę WAS nie oczerniajcie innych bo uderzy to w WAS szybciej niż wam się wydaje. Oczuwam wrażenie że zazdrościcie dynamizmu sieci ACCADIA, a w tej sieci kilka osób prowadzących punkty myśli jak ułatwić pracę i zabezpieczyć się przed sytuacjami GROSIKA i "innych". To jest to CO NAS ODRÓŻNIA od WAS i większości sieci. Pozdrawiam.
Mam prośbę niech ludzie z MM z "góry" nie dzwonią do mnie tak jak to ostatnio zrobili i ubliżali, ja jestem wobec waszego traktowania partnerów uprzedzony.