Ja rowniez tak uwazam jak moj poprzednik. Ja prowadze punkt w sieci i nie narzekam.
Niech osoby, ktore mysla o wlasnym punkcie odpowiedza sobie na jedno zasadnicze pytanie - czy poradza sobie jak pojawia sie regulacje prawne dotyczace wlasnie tego typu punktow - a pojawia sie na pewno - to tylko kewstia czasu.
Po drugie - obecnie sam punkt przyjmowania oplat nie jest juz wystarczajacy. W sieci w ktorej jajestem wlasnie dostawiamy kredyty oraz ubezpieczenia okolo 7 firm (ja sam jestem odpowiedzialny za ubezpieczenia, ale dodam od razu ze jestem tylko jednym z biorcow - nie zadnym wlascicielem).
Po trzecie - Grosik upadl, bo dzialal na zasadzie centrali, ktora robila wszystkie przelewy. Wystrzegajcie sie tego. W sieci, w ktorej ja jestem nie ma zadnych posrednikow. Wplacam pieniadze na konto bankowe, do ktoergo mam jako jedyny upowaznienie, a przelewy reazlicuje bezposrendio z niego. Tutaj wazne jest rowniez oprogramowanie. I na to tez trzeba zwrocic uwage - a nie np. kupic pakiet od Takko a potem suzkac wad w programie i nie miec mozliwosci uzyskania zadnej pomocy.
Nie chce nikogo przekonywac ani namawiac, ale jesli bede mogl pomoc - dzwoncie do mnie. Z mila checia podpowiem co i jak.
Pozdrawiam
Tel 608068760