Już widzę jak niekturzy zakładają pampersy czytając jasnowidza Bankier94. Jeżeli moja propozycja się sprawdzi to do końca roku 2009 kurs Mostostala-Export nie powinien przekroczyć 2.zł. Może być tak że któregoś dnia będzie powyżej 2zł ale to jednodniowy wybryk. Jak bedzie to zobaczymy. Chciałbym się mylić Inni mnie zastąpią pisząc o wzrostach. Tylko proszę mnie nie wyzywać od najgorszych. Ja tylko napisałem swoją opinię tak jak wielu z was.
~do jato jestem ciekawy Twojego zdania odnosnie tych pakietow akcji, jakie sa Twoje wnioski ?ktos ostatnio tak czy siak musial skupic spora ilosc papiera przez 3 sesje ponad 2,5 miliona papiera sie przewinelo..
pozdrawiam
Na pewno twoja wizja się sprawdzi tylko nie zmieniaj dilera.
A poważnie to kurs jest trzymany na siłę w okolicy 2 zł.Jak będzie zależy od tego czy gruby ma na tyle rezerw żeby to jeszcze pociągnąć czy nie jak puści to będzie brzdęk.
Wczorajsza wymiana to był ten jeden grubasek co sobie przekłada z kąta w kąt papierki. No może być że tych grubasków jest dwóch max trzech i tak sobie pogrywają ale to się kiedyś skończy bez żadnych wizji z ich strony :)
zastanawiam sie dlaczego przy takim ff nie znajdzie sie wystarczająco akcjonariuszy żeby zwołać nwza i wyj**bać tych zgredków i wybrać sobie rade nadz spośród siebie.
Co to ma być ?
To spółka akcyjna czy głupi żart?
Do PITERA
Witaj. Prosze nie budż tak wcześnie starego człowieka.Przecież na giełdzie bez zmian.
Nie ma co się podniecać większą ilością transakcji .To tylko wymiana akcjonariatu ,ale
mimo wszystko jest lepiej bo coraz mniej jest handelku 100 ,200 ,300 ,a częściej sa to
tysiące.Tych 5 wczorajszych b, dużych transakcji to transakcje umówione.Inaczej mówiąc
ktoś potrzebuje pieniędzy ,a ktoś je ma w nadmiarze i się dogadują.Zbliża się też pobór podatku Belki i tu moga też wchodzić różne cyki.
Jak widzimy kurs jest ostro trzymany około 2.00zł - jak długo? moim zdaniem - aż im się nie znudzi.Oni mają dość pieniędzy by sobie poradzić z tak gównianym papierem jak MSX
Widać, że robią to ludzie mający pojęcie o giełdzie.Tu nie ma i nie będzie przypadku.
Mogę się mylić,ale ja dalej obstawiam spadki i stoję z boku. Ja mam czas i zawsze zdąrzę wskoczyć w papier.
Różne kręciołki chcą wymiany 'LEŚNYCH DZIADKÓW' na Walnym.To kompletny nonsens.Regulaminy spólek zawsze ustawiane są pod władze i żeby ich odwołać oni
powinni się na to zgodzić.Smieszno ,ano śmieszno i straszno
Pozdrawiam jato
jato, chyba nie sądzisz, że spadnie do 1,5 - 1-6
chyba musiała by sie powtórzyć panika z wiosny
zresztą wielu marzy o tym i modli się żeby dosstać drugą szansę
~Piter Odnośnie tych pakietów,;zastrzegam że nie wiem czy to jest możliwe,ale słyszałem że fundusze akcyjne danego banku gdy robi się gorąco przerzucają do funduszy emerytalnych tego samego banku.Wiadomo z jaką prowizją.Odbierają po spadkach.Gdy grałem kiedyś na pewnym papierze to takie latające pakiety były wyrażnym sygnałem zniany trendu.(micro-trendu)
~jato czy mógłbyś zweryfikować to zagadnienie????,czy to jest możliwe???z góry dzięki
Pozdrawiam
Do LESZCZA
Witaj i cała reszta załogi.
To co piszesz to typowe draństwo ,ale........... u nas wszystko jest możliwe.W tym przypadku jednak uważam ,że istnieje tyle innych " bezpieczniejszych " metod przekrętów ,że akurat ten o ,którym piszesz jest dość niebezpieczny i przynosiłby więcej szkody kombinującym niż pożytku ,a przede wszystkim trudno go ukryć i dość łatwo wykryć.
Pozwólcie ,że napiszę trochę o dzisiejszym dniu na Mostku.
Zauważmy , jakby zaczynała się kończyć EPOKA 2.00zł na Mostku. Zastanawiam się ,czy przypadkiem nie pchamy sie w epokę 1.50zł.Trudno w to uwierzyć ,ale nigdy nie mówię NIGDY. Dzisiaj większość transakcji odbyła sie po 1.94 i 1.95zł. Szczególnie jak dla mnie dużo poszło sprzedazy , kupna po 1.94zł. Smucić musi też bardzo ,bardzo mały obrót i jego nagły zjazd z dnia na dzień. To niepokoi.Jutro piątek- wedlug reguł giełdowych w piątek zamykało się transakcje i liczyło zyski.Mój Panie skąd tu teraz brać zyski.
Pozdrawiam jato
Pisać każdy może. Wielu tu takich bywało co informowali nas jak kupowali a następnie znikali nie informując nas o tym. Ale bywało tez tak że nie informowali nas że kupowali a dopiero gdy sprzedali na górce i zabłysneli wtedy jak kupowali na dólku.Uważam ze masz dużo kasy by kupować do wiosny na każdym spadku
Witam
O takich sesjach jak dzisiejsza mówi się ,że były i się odbyły.
To jedna z licznych ostatnio sesji na Mostku z trendem bocznym. Trend ten trwa już dość
długo i można powiedzieć ,ze nie widać oznak by papier miał rosnąć.Obroty znów słabiutkie i mniejsze jak na poprzedniej sesji. Tak właśnie wygląda typowy kręciołek. Gdzie im tam do nie tak dawnych ponad milionowych obrotów, a co z tym się wiązało gdzie te wzrosty kursu?
Dzisiaj kupujący mogą powiedzieć ,że kupili papier i nie stracili , ale też nie zarobili.
Wiem,wiem ci co kupili powiedzą ,że kupują pod przyszłe wzrosty?.Oby one nie zmieniły się szybko w ambitne inwestowanie długoterminowe.Myślicie ,że żartuje- NIE.Tu jest sporo ,bardzo dużo inwestorów długoterminowych mających papiery w granicach 5-10zł
Pamiętajmy przy inwestowaniu najpierw zdrowy pomyślunek i zaraz za tym USTAWIENIE
STOPÓW.- oczywiście stopów z pomyślunkiem ,a nie na hura .To pozwoli nam chociaż częściowo zredukować straty i nie być płaczką.
Pozdrawiam jato.
PS To nie pouczanie to prawidła giełdowe.
Do Jato
Weż kartkę papieru i zapisz sobie takie spólki PPWK, PRÓCHNIK, MOSTOSTAL-EXPORT, STALEXPORT, Ustal sobie wartości minimalme na tych spólkach Potem zobacz kiedy była górka na tych spólkach i w jakiej kolejności robiły te spólki górkę. Potem oblicz ile kazda z tych spólek musiała by wzrosnąc od wartości z lutego do dnia dzisiejszego. A zobaczysz zaskakujące porównanie. Do końca roku jeszcze jest trochę czasu i wszystkie te spóleczki solidarnie będą się osuwać. Powtórz te obliczenia za cyklach tygodniowych.
Po kilku miesiącach będziesz mógł precyzyjnie powiedzieć od dnia dzisiejszego ze wszyskie te spóleczki spadają solidarnie i prawdopodobnie osiągna dno to z lutego jednocześnie.
Ja tego jeszcze nie robiłem ale spróbuję to tak zrobić. Nie przypyszczam by były to tylko te 4 spóleczki Jezeli się poszuka to znajdzie się jeszcze kilka które posują do tego screnarjusza.
To się nazywa precyzja w działaniu. - Mnie nie musisz pisać o tym Myśle że mam tu rację.
Powodzdzenia - Bankier94
Ale czego ty chcesz dowieść własciwie pisząc ten post ? Bo nie rozumiem.Ze na tych spółkach działa jakaś wspólna spóldzielnia zwalająca kurs?
Że Mostek zwali się na 1,40 albo jeszcze niżej?
Tak w ogóle to nie rozumiem w ogóle twojego toku myslenia z wątków na tym poscie , sorry że to piszę ale czy pisząc co wieczór to co piszesz jestes trzeżwy?.
Ktoś kiedyś powiedział: Nawet największa bzdura powielona 100 razy staje się najprawdziwszą prawdą.
Mieć dobrego propagandzistę to połowa sukcesu ( to nazywa się marketing). Drugą połowa to propaganda ( forum to jest małą częścią składową całego systemu).Kazdy na tym forum może pisać co chce i kiedy chce nie ubliżając nikomu
mirek73 Czytaj te" dziwne "posty ~jato i ~bankier94 .Kiedyś je docenisz i przyznasz im rację.Wiem co mówię, na poczatku miałem odczucia podobne do Twoich,
pozdrawiam
Do Mirosława 73
Witaj
Dzięki serdecznie za wykład.
Widać ,że jestes wybitnym językoznawcą.
No cóz ,może byś tak trochę napisał merytorycznie o Mostostalu jako o spółce .
Ciekawa tez może być Twoja złotomowa o notowaniach Mostka.Oj przepraszam prawidłowa nazwa spółki to Mostostal Export
Pozdrawiam jato
PS , Jak się nie wie co pisać to przeważnie piszę się bzdury.Oczywiście ta uwaga nie dotyczy wybitnego językoznawcę i myśliciela Mrka 73. To dotyczy jato
Nie jestem ani myślicielem ani językoznawcą , drażnią mnie tylko posty kolesi którzy piszą jakby byli niedoszłymi prorokami albo conajmniej wieszczami a przypominam ze czasy popularności Nostradamusa minęły.
Co do moich przemyśleń na temat Mostka to są one proste- jeśli ktoś ma powiedzmy rok czasu albo dłużej to kupując poniżej 2 zł na pewno nie straci , a jeśli na świecie nie powtórzy się ubiegłoroczne załamanie to nawet zaryzykuję tezę że 100% ma jak w banku.
A może więcej.
Witam
Do Mirka 73. Aż boję sie pisać przy Twoich drażliwościach ,ale co mi tam.
Co do Twoich przemyśleń , to czapki z głów panowie.REWELACJA.Taki jesteś pewny, że
po roku lub dłużej nikt kupując teraz papier nie straci.REWELACJA.Proszę o Wielki wytłumacz dlaczego wzrost tylko 100%.? Wątpie byś pamiętał HOSSĘ na Mostku z roku 2007 i następnie zjazd ,zjazd ,zjazd i zjazd.Tu na forum są ludzie mający papier po 5do 10 i więcej złotych. .Może im wytłumaczysz ,że mają pewne częściowe, bardzo duże odrobienie strat . Oczywiście muszą tylko mieć Mostka jeszcze rok lub dłużej .Prośba uważaj polecając banki, już wielu wierząc w ich solidność przejechało się i straciło oszczędności całego życia. To by było na tyle.I co mi tam.
Teraz o dniu dzisiejszym: sesja była i się odbyła .Kolejny dzień chodzenia bokiem .Typowa kiszonka.Oczywiście obroty słabiutkie.Na zrównoważeniu znalazł się orzeł ,który kupując " aż "2000akcji podniósł kurs z 1.93 do 1.95.Taki tam sobie wesołek.
Pozdrawiam jato
PS
Bankier odezwij się. Smutno tu bez Ciebie.
no coz .... zostalem bez papiera :/ , zaliczylem mala strate na tyle mala ,ze liczac zyski z tego roku jest to znikome, w sumie pewnie trzymalbym jeszcze, tylko... przerazila mnie slabosc papiera... i ogolnie stracilem juz cierpliwosc --> jato masz racje tu lepiej stac z boku i sie przygladac wejsc zawsze sie tu zdazy co najwyzej z lekkim poslizgiem... a na marginesie 13stki przewijaja mi sie na msx :) raport byl 13.11, po sprzedazy na tym odbiciu przed wynikami kwartalnymi zostalo mi dokladnie 13013 szt hehe ;) fatum czy jak :) ogolnie to ciekawe doswiadczenie, mi np pomagalo tu usrednianie dzieki temu zmniejszylem strate, oczywiscie dalej obserwuje kurs ale widze totalny marazm i spora ilosc akcji na s-kach powyzej 2pln, ciekawe kto i kiedy ruszy tego gniota do gory.. pozdrawiam
ps. jato,bankier94,Leszcz i pozostali zapewne kazdy z Was robi dywersyfikacje swojego portfela, jakie spolki polecacie w okresie srednioterminowym?
Oczywiscie że pamietam hossę na Mostku z 2007. Daj spokój , naprawdę myslisz że jestem na giełdzie od paru miesięcy?
Co do póżniejszego zjazdu , spadł tak samo jak wszystko od tego czasu.
Tylko odbił stosunkowo słabo.
Co do osób trzymających papier od 10 czy 5 zł.Cóz ,ja nikogo nie namawiałem żeby trzymał akcje w czasie bessy , każdy ma swoją głowę.Ale przypomnę tym którzy nie pamietają- Skipi właśnie po 10 zł sprzedawał swoje akcje.....
Teraz też nie twierdzę że trzeba zamknąć oczy , kupic PKC i wyłączyć komputer na rok czasu.
Twierdzę jedynie że jeśli znów nie nastąpi zwała ogólnoświatowa to obecny poziom cenowy jest atrakcyjny do wejścia i jest bardzo duże prawdopodobieństwo dużego zarobku a małe straty.W końcu zawsze można postawic stopa , papier jest dosc płynny i nie spada mocno i gwałtownie.
Nie należy zapominać że Mostek został przesunięty do WIG80 a to zmienia dotychczasowy sposób myślenia i rekiny nie będą tak szarpać kursem jak to bywało w WIG40 Uważam że rekiny (grubasy) też nie są idiotami by pakować się w tak zwaną spółkę śmieciową. Osobna sprawa to kontrakty w Rosji . Wygląda na to że dla Mostostala nie ma pracy na rynku polskim i zmuszony jest szukać pracy za granica
Pamiętajmy ,że firmy finansowe są ściśle powiązane z mediami i mogą mieć duży wpływ na jakość i ilość informacji przekazywanych publice.
Witaj Piter
Decyzja o wyjściu jest Twoja i tylko Twoja.Tak trzymać.Zawsze to popierałem i będę popierał.Zdrowy pomyślunek na giełdzie to podstawa i niech sobie wymyślają co chcą.
Pytasz o inne spółki.Wybacz ,jestem jeszcze tylko w dwóch spółkach i gram , tak gram na nich .Ostatnio trochę na nie klnę ,ale gram dalej i to sporo.Zabierają mi masę czasu i adrenaliny.
Jakie to spólki - przepraszam wybacz nie podam nazw ..
To spółki przy których Msx jest królem wszelkich cnót.Mimo wszystko taka gra mnie pasjonuje.
Pozdrawiam jato
A ja zarobłem przez 3 dni 15 %. Kupiłem Mostka po 7 z groszem i
Autor: mirek73 [88.156.96.*], 2007-08-09 23:10
dzis go opchałem po 8,70.
Kogo zwolnili? Kto awansował? Które firmy nie płacą a którym grozi bankructwo? Prawdziwe historie z życia firm? Nowe zwroty do słownika nowomowy korporacyjnej?
WYŚLIJ INFORMACJE ANONIMOWO - www.corpnews.pl
Re: A ja zarobłem przez 3 dni 15 %. Kupiłem Mostka po 7 z groszem i
Autor: ~RAF 73 [83.18.89.*], 2007-08-09 23:21
I tak trzymać ...
do jato
Autor: mirek73 [95.160.229.*], 2009-11-23 22:03
Ot mój jakis tak stary post z czasów hossy z 2007
Kolejny dzień i nic się nie dzieje. Juz nawet radio w magazynie ekonomicznym nie podaje co dzieje się na giełdzie polskiej i europy zachodniej. Mój poprzednik napisał piękny post. polecam szczególnie dla wytrałych graczy jak wpisywać by nic nie wpisać i wszcześniejsze jego pouczenia jak należy pisać.
Podziękowania za genialny wpis dla Mirka73 wraz z buziaczkami przesyła - Bankier94
~Piter ja obecnie 90% to kasa (ze względu na fibo na s&p), 10% to nieznaczące granie (raczej dla treningu)na gancie i żurkach.Jezeli chodzi o mostka to może wskoczę!! przy następnym fibo,ale trochę poniżej 1.8.Mam pare spółek na obserwacji ale poważne wejście dopiero w marcu(być może)
Nie twierdzę że nie będzie w tym roku już wzrostów,ale w/g mnie jeżeli będą to okolice 2700????
Pozdrawiam
Dnia 2009-11-24 o godz. 20:16 ~Leszcz napisał(a):
> ~Piter ja obecnie 90% to kasa (ze względu na fibo na
> s&p), 10% to nieznaczące granie (raczej dla
> treningu)na gancie i żurkach.Jezeli chodzi o mostka to może
> wskoczę!! przy następnym fibo,ale trochę poniżej 1.8.Mam
> pare spółek na obserwacji ale poważne wejście dopiero w
> marcu(być może)
Nie twierdzę że nie będzie w tym roku już
> wzrostów,ale w/g mnie jeżeli będą to okolice 2700????
> Pozdrawiam
~Leszcz --> witam, jak widze podazamy podobna droga :) od dzis mam 100% w kasie zadnych akcji, wyzbylem sie pozostalych spolek, ktore mialem . W sumie troszke mi szkoda, ze lezy to bezproduktywnie ale.. prawda jest taka ,ze teraz jest zbyt duze ryzyko. Gancika tez mam na obserwacji u siebie;) ma potencjal tylko trzeba tam uwazac , pozdrawiam
Witam
Zaczyna być coraz śmieszniej na papierze.Papier zbliżył się do 1.90zł.Moim zdaniem to bardzo niebezpieczna granica.Podziwiać tych ,którzy teraz kupują akcje naszej ozdoby.
Oni pewnie liczą ,ano właśnie na co oni liczą.?Na wzrosty - pogratulować.
Zobaczcie ta toaleta spada pod własnym ciężarem. Acha potrafi się też pięknie kisić.
Ale co mi tam do tego. To są Wasze jedynie słuszne decyzje.
Ciekawe czy nasz kręciołek znów na zrównoważeniu podniesie kurs o 2 grosze kupując 1000 lub 2000 akcji i wypnie kolejny raz pierś po medal.
Śmieszności ty moje.
Pozdrawiam jato
PS LEŚNYM DZIADKOM MÓWIMY STANOWCZE NIE.
ŚPIJCIE DALEJ SNEM WIEKUISTYM.
Nerwowa atmosfera udziela sie większości z nas ,ale nie dajmy sie sterować przez spekulantów o większy dla siebie szacunek i ostrożniejsze dobieranie słów. Tu wypowiada się wielu awanturników a poziom ich wypowiedzi nie pozostawia złudzeń, ale są również tacy, którzy w sposób przekonywujący potrafią podać truciznę. Wielu pod wpływem takich pseudo analityków podejmuje pochopne decyzje
Trwa skup od dluzszego juz czasu i to madry skup, powoli bez wychylania czyli bez sygnalow kupna bo skup po niskich cenach szybko by sie skonczyl.
dwa scenariusze :
- albo ktoś już sie obkupi i puści
-albo pójdzie info i samo poleci bo sie wszyscy rzucą
A ja ośmielę się powiedzieć że to koniec spadków na Mostku.
Spadło poniżej 1,90 okazało się że nie czają się tam zadne poważniejsze stopy.
No i stopło.
A przypominam ze w okresie bessy papier właśnie na poziomie ok.1,80 zł się oparł i teraz też nie sądzę żeby miało być inaczej.
Dnia 2009-11-26 o godz. 12:10 ~ostry jak przecinak napisał(a):
> A ja ośmielę się powiedzieć że to koniec spadków na Mostku.
> Spadło poniżej 1,90 okazało się że nie czają się tam zadne
> poważniejsze stopy.
No i stopło.
A przypominam ze w okresie
> bessy papier właśnie na poziomie ok.1,80 zł się oparł i
> teraz też nie sądzę żeby miało być inaczej.
zadna wrozka nie jest w stanie przewidziec dalszego kursu msx-a, dzis patrzylem na zlecenia kupna ponizej 1,80pln i praktycznie popytu tam juz nie ma, strach pomyslec co by sie stalo gdyby niewielka czesc inwestorow chciala sprzedac jednoczesnie...
Witam
Ogromnie się cieszę ,że KRECIOŁEK ,który podnosił kurs mostka WCZORAJ na zrównoważeniu, do 1.90zł i kupił na dogrywce 30.000 akcji dzisiaj jest pięknie w plecy.
Ten dupek dzisiaj MUSIAŁ sprzedać kupione wczoraj akcje ze STRATĄ. Mostkiem NIE można się bawić .On potrafi wystawić za to rachunek.
Dzisiaj na zrównoważeniu zbito kurs Msx z 1.84 na 1.82.i to przy TRANSAKCJI 14.000akcji
Oni wreszcie zauważyli ,że kursem mosta nie można się bawić.Pisałem o tym przy kursie 2.20 ,2.00 ,1.90zł za akcję.NA TYM SIĘ NIE ZAKOŃCZY.
Ten kurs zaczyna być bardzo niebezpieczny.Proszę uważajcie i NIE PCHAJCIE się w papier bo to powoli może generować straty i tylko straty.Zauważcie kurs papiera w poniedziałek i na zakończeniu w piątek.
Jest tu ci dość mądrali, ale niech im tam będzie
Pozdrawiam jato
PS
LEŚNYM DZIADKOM MÓWIMY STANOWCZE NIE
~jato-mam podobne zdanie o tej porazającej spółce zwłaszcza w kontekście niepewnego szerokiego rynku.Już mnie kusiło w piatek ale bez efektu.Widzę co się dzieje na tej spółce ale mimo wszystko chyba coś podskubie w najbliższym czasie.
Pozdrawiam
~klipperek- piszesz bezcen teraz-- może masz rację.A co powiesz np. na 0.50 jak to nazwiesz??????pozdr.
Te 0,50 to była zwykła pyskówka z mojej strony.Chyba nikt nie wziął tego na serio.
Jak pisałem cos tam skubnę .....
~kgh...".albo zysk albo,,,,;;))
Pozdrawiam
Witam
Na jednym z postów o Mostku pisze ktoś ,że ja zachowuje się jakbym to ja i tylko ja mógł mieć rację i innym piszącym nigdy nie przyznaję racji.
Przepraszam jeżeli tak mocno grzeszę.Wypada więc bym nigdy już nie pisał ,że Mostek jest słabiutką spółką ,To moje kłamstwo.Mostek to wspaniała , silna spółka majaca cudowne władze.Jest tez fantastycznie zarządzana.Żadnych tam ci LEŚNYCH DZIADKÓW. To również moje kłamstwo ,że MSX nie ma zysku.Ma zysk i to potężny.Kłamstwem jest też ,że kontrakty w Rosji sa mało opłacalne.One są super zyskowne.
Ci ,którzy usiłują mi wmówić ,że nie znam się na AT ,bo spółka wedlug wszelkich wyliczeń i ANALIZY TECHNICZNEJ powinna wzrastać.Niech kupują codziennie na górce Wtedy będą mieli wzrosty na papierze.Wybaczcie to nie jest moje wywyższanie się. Taka jest prawda o Mostku.Oczywiście ,że on w końcu wzrośnie i nic tu ,absolutnie nic nie znaczy AT.Kiedy wzrośnie.Tylko ty Panie na niebiosach o tym wiesz .Ja Twój nędzny robaszek nie śmiem nawet o tym myśleć.
A dzisiaj niestety znów Mostek kolejny raz PONIŻEJ rynku.At swoje ,a życie swoje.ŚMIESZNOŚCI WY MOJE,Przepraszam za rym.
Pozdrawiam jato
nie czytajcie tego jato-już niedługo wzrosty-dzisiaj zn dokupiłem 5000 tysiączków,średnia 2,16.owszem mam stratę,ale poniżej 10-13 nie oddam.wkrótce hossa.jako ciekawostkę powiem wam,że wychodzi mi wspaniały 4 kwartał mostka-to powinno być gdzieś 900 milionów zysku netto.znam się na budowlance i wiem co piszę.teraz spłynie kasa z kontraktów.będzie dobrze.czas małych i średnich spółeczek nadszedł.
"Fachowiec" pisz dalej o wzrostach i dokupuj Mostka to gdy zacznie rosnąć staniesz się wielkim Guru od spółki która nazywa się Mostostal-Export. Bardzo sprytnie podana informacja jak to dokupujesz walory spółki. Wielu już tu takich bywało co kupowali i informowali o tym na forum Tylko jakoś dziwnie się składa że potem słuch o nich zaginąl. Nie mam nic przeciwko tobie tylko pamiętaj o poinformowaniu o tym kiedy sprzedałeś. Czasami zdaża się że taki pan gdy odchodzi z forum dziękując za wspólpracę i znika. Jak będzie w twoim przypadku zobaczymy.
Miesiąc listopad na mostku można zaliczyć do takich sobie. Nic wielkiego się nie wydażyło po prostu mostek spadał i końca spadków nie widać. Jeżeli ta tendencja się utrzyma to do końca roku pozostało okolo 20 dni sesyjnych i walor ten według moich prognoz osiągnie 1.5 zł.