• Re: punkt opłat Autor: ~Andrzej W [68.148.0.*]
    Bartoszu, dlaczego uwazasz ze punkty ktore przeszly do VIA powinny rowniez trafic do Prokuratury?

Pozdrawiam,
    Andrzej W
  • Re: punkt opłat Autor: ~Bartosz [83.6.34.*]
    Andrzeju

Nie zrozumiałaeś mnie - nie punkty, ale o ile potwierdziłyby się moje obawy to mamy do czynienia ( na poziomie Właścicieli/Zarządów czy innego rodzaju Wierchuszki):

1. z pewnego rodzaju "handlem podmiotami"
    2. wybiórczym traktowaniem Agentów (swoich i pozostałych czyli tych którzy teraz przyjmą na siebie całe odium)
  • Re: punkt opłat Autor: ~Andrzej W [85.214.63.*]
    Bartoszu,

Dzieki za wyjasnienie, ale ja bym nie laczyl tych dwoch spraw, poniewaz przedstawiciel VIA byl juz u mnie duzo wczesniej zanim wyszla cala afera z naszym wspanialym Okienkiem.
    Wydaje mi sie ze VIA chciala wejsc w ten rynek, ale po takim zamieszaniu nie mam pojecia co dalej...
    VIA bym nie porownywal do innych firm ktore teraz na nas zeruja, maja inny biznes (markety, sklepy) oraz inne podejscie do biznesu. Sa przeciez na rynku od kilku lat i sa chyba jedyna alternatywna, znaczaca sie firma na rynku...

Czy ktos rozwazal przejscie do nich?

Pozdrawiam,
    Andrzej W
  • Re: punkt opłat Autor: ~Bartosz [83.6.34.*]
    Andrzeju
    Być może jest to tylko zbieg okoliczności, ale...

Kłopoty Okienka zaczęły się dobrych kilka miesięcy temu, przy czym
    VIA (wg pozyskanej przeze mnie wiedzy), opracowało nagle własny program i chcąc wyjść poza obręb sklepów i marketów (nagła, nowa strategia), rozpoczęło "kaperowanie" działających na rynku podmiotów.
    Trudno mi zatem uwierzyć, że to przypadek.

Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~do Andrzeja [91.189.32.*]
    Wiec odpowiedz sobie na jedno pytanie: skad VIa wiedziala gdzie sa punkty Okienka i dlaczego trafili wlasnie teraz do nich, skoro wiadomo ze punkty mialy umowy, ktore uniemozliwialy im latwe odejscie bez zadnych konsekwencji?
    Jesli VIa nie wiedziala nic od okienka - to dlaczego udala sie tylko do punktow Okienka a nie do innych firm?

Od razu widac wielki przekret, a wrecz sprzedaz przez Okienko informacji na temat Okienek
  • Re: punkt opłat Autor: ~Andrzej W [128.197.11.*]
    Jednak wiecie wiecej odemnie ja nie wiem czy VIA przyszla tylko do okienka, raczej na miejscu VIA bym sprobowal tam gdzie nie ma systemu centralnego. Pozatym kazdy z nas jest przedsiebiorca, wiec prosze powiedz czemu VIA ma kupowac okienka z dlugami?! Jakies glupoty piszesz, ja nigdy bym nie kupil pod ktorym zaraz bedzie masa reklamacji, przeciez to swoisty strzal w kolano!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~Train [77.112.115.*]
    Poważnie myślisz, ze ktoś niezależnych chciałby się wiązać sztywną umową z VIA ? To byłby niezły krok w tył. Jak do tej pory plamy dawały systemy centralne, a w takich sytuacjach niezależni pomimo wściekłości na niszczenie rynku przez sieci oddychali z głęboką ulgą, że nie są w centralach. A co niby VIA mogła zaproponowac tym, którzy są niezależni ? Monetia narzuca swoj wystrój, swoje ceny i kilka innych rzeczy. Jako niezależny - czemu miałby współpracować z VIA ?
    Mnie też jakoś nie mieści się w głowie, że nagle, przez przypadek VIA wstrzeliła się w punkty Okienka, a agencji Okienka nie bacząc na szlabany przeskoczyli do nich.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Bartosz [83.24.236.*]
    Wiem, że część Okienek na zapłacone/spłacone wszystkie przelewy.

Chcę wiedzieć:
    1. czy te które przeszły do VIA - to są te spłacone

2. dlaczego część Okienek przestała przyjmowac płatności już na początku października ( a może jeszcze wcześniej ???) - czyżby zostali poinformowani ???
  • Re: punkt opłat Autor: ~Andrzej W [82.217.128.*]
    Nie bede bronil VIA, ale posluze sie jej przykladem, a bronic bede systemow centralnych bo:
    - jezeli wejda dyrektywy europejskie odnosnie posrednictwa finansowego, wszystkie "autorskie programy" pojda do smietnika
    - z informacji jakie udalo mi sie wydobyc, VIA jako jedna ma umowy z wystawcami (o ile dla kogos to ma znaczenie)
    - VIA istnieje juz kilka lat na rynku, nawet jak padaly grosiki, mieszka czy teraz okienko, VIA ma sie dobrze
    - VIA nalezy do Gtechu, czyli firmie ktora dostarcza cos dla Lotto?
    - VIA ma gwarancje bankowe, dziala jak bank
    - czy okienko kasowe, monetia i inne obliguja do podpisania weksla? NIE, bo im zalezy tylko na kasie, chcac podpisac umowe z VIA nie jest juz tak latwo bo trzeba miec swiadomosc, ze jak ktos chce zrobic walek to wejdzie komornik...
    - VIA ma marke, duzo osob kojarzy to logo
    - jest w duzych sieciach, gwarantuje to ze nie bedzie bankrutem z dnia na dzien...

Wydaje mi sie ze znalazlbym wiecej za dla systemow centralnych, akurat jestem postronny bo tylko temu sie przyjzalem, bo drugii raz nie wejde w systemy typu Okienko Kasowe...

Albo inaczej, jezeli wejdzie prawo, zakazujace partyzanki z oplatami, czy jest jakis inny system niz VIA na rynku ktory gwarantuje ze nie zbankrutuje z dnia na dzien, dziala legalnie i bedzie dzialal?

Aha i zeby warunki byly podobne jak teraz a nie jak w agencjach bankowych...
  • Re: punkt opłat Autor: ~Andrzej W [83.217.66.*]
    Bartosz napisal o 2 waznych sprawach:

1. czy te które przeszły do VIA - to są te spłacone
    Ma moze ktos kontakt do wlascicieli tych punktow?

2. dlaczego część Okienek przestała przyjmowac płatności już na początku października ( a może jeszcze wcześniej ???) - czyżby zostali poinformowani ???
    A moze to byly okienka bliskich znajomych z zarzadu okienka?
  • Re: punkt opłat Autor: ~OszukanyN-ty [83.10.201.*]
    Apeluje do wszystkich !! nie gadajcie tyle ale zjednoczcie sie !! Oszust zaciera slady !! na stronie internetowej skasowal wszystko !! wszystkie punkty w calej Polsce __ Oszukanych!! pomozcie i podajcie adresy wszystkich oszukanych - tak to sobie mozemy gadac !! Oszust gra na zwloke !! nie wszyscy to Forum czytaja - jakos nie dotarli a wiec kto moze niech informuje ze jestesmy tu !! to co na stronie oszust zrobil to gra na zwloke nie rozumiecie ?? Musimy przyspieszyc jego proces podejrzewam ze oszust skasowal dane z Naszych komputerow z 2007 roku . Prosze wszystkich informatykow o pomoc w odczytaniu danych - skopiujcie dane ktore pozostaly na plyte jako dowod dla prokuratora - Afera jest postawiona Wysoko i nie przypadkiem wyniknela poi wyborach !!
  • Re: punkt opłat Autor: ~OszukanyN-ty [83.10.201.*]
    za to co sie stalo przeproscie Pana Prezydenta!!
    http://www.przeprosprezydenta.pl/
  • Re: punkt opłat Autor: ~oszukany [89.17.230.*]
    Witam wszystkich! nie wypowiadałem się chwile na forum - zbierałem informacje i siły do dalszych "rozgrywek" z naszą byłą centralą. Czytam że sytuacja sie troszeczkę zaognia i zbaczamy od sedna sprawy. Wg mnie starając patrzyć sie jak najbardziej obiektywnie:
    - brak informacji od zarządu, lub opóźnienie w jej przekazaniu, wraz z informacjami które udało mi sie nieoficjalnie zebrać - nazwę je plotkami, pozwalają mi przypuszczać iż najgorsze przed nami, wydaje mi się iz możliwe jest że centrala przygotowuje jakąś linie obrony, niekoniecznie z nami po tej samej stronie barykady
    - co do VIA - czy ktoś z pełna odpowiedzialnością może stwierdzić iż okienka szefostwa przeszły do ich systemu? jeżeli nie to wg mnie wygląda to tak: Via powzięło nieoficjalne info na temat kłopotów okienka, jednak ich polityka jak najbardziej słuszna poległa na wyłapywaniu pojedynczych okienek co jest tańsze niż przejecie całej sieci - niestety nie zdążyli... i teraz mają twardy orzech do zgryzienia bo tak duże tąpniecie zaszkodzi całemu rynkowi - patrząc okiem zwykłego szarego klienta oni też są SA i za chwile może być to samo - co z kolei sugeruje pewne rozwiązanie o które modle sie aby stało się rzeczywistością...
    - co do pikiet i spotkań na Zagórzu myślę że jest za wcześnie, możemy pocałować klamki lub nic sie nie dowiedzieć, wszystkim jakiekolwiek wątpliwości polecam wysyłać do nich droga pocztową za potwierdzeniem odbioru i na tym etapie gromadzić dokumentacje - oby w przyszłości niepotrzebną
    - co do zawiadomienia prokuratury - zdania podzielone pamietajcie że fałszywe zawiadomienie o przestępstwie jest również przestępstwem, więc ..... dopiszcie sobie sami bo na forum nie są tylko sami byli agenci
    - odnośnie klientów - na pewno są to biedni pokrzywdzeni ludzie... ale patrz j.w.

Na koniec dodam bo ktoś mógłby mi zarzucić że nawołuje do stagnacji iż wg prostego rachunku proporcji iż u mnie co 3 lub co 4 klient może nie mieć zrealizowanej wpłaty

Proszę też nie zbaczajmy z tematu co by było gdyby, przekazujmy sobie konkretne sprawdzone wiadomości, więc na początek:
    Jeżeli sie myle, w moich wcześniejszych rozważaniach - to czy ktoś już był na miejscu w Poznaniu i coś od jakiejś fizycznej osoby sie dowiedział?
    oraz
    Czy przekazywaliście po groszu na fundusz gwarancyjny? - co z nim wiadomo że było to małe kwoty ale ziarnko do ziarnka....
  • Re: punkt opłat Autor: ~ronin [83.24.231.*]
    Do AndrzejaW
    Dlaczego oszukujesz uczestników dyskusji na forum, że dyrektywy unijne "skasują" wszystkie systemy autorskie? Twoim zdaniem, któryż
    to system będzie tym "jedynym - właściwym"? Może już dysponujesz takim?... Póki co prace nad implementacją dyrektywy unijnej dla rynku usług finansowych w Polsce dopiero sie rozpoczęły i nie ma jeszcze żadnych wiążących ustaleń, ale to co wiem w tym temacie (a wiem sporo)- Dyrektywa ma wręcz "chronić" niewielkie, niezależne podmioty o obrotach miesięcznych nie przekraczajacych 3 Mln Euro.
    Po drugie z tego co wiem ( a też wiem sporo) Banki są w trakcie prac
    nad własnymi systemami, które umożliwią wyeliminowanie wszelkich pośredników typu Via, Milamedia, Accadia etc... Umowy bedą zawierane
    pomiędzy Bankiem a Agentem (na zasadach pełnej niezależności)i czekamy na to jak na przysłowiowe zbawienie, bo takie rozwiązanie całkowicie uspokoi rynek.
    Co do gwarancji bankowych - będą one obowiązywały tylko podmioty o bardzo dużych obrotach i "zbiorczym koncie" Reszta zaś będzie kontrolowana - ale jak na dzień dzisiejszy, nie ma mowy o jakimkolwiek zabezpieczeniu i wysokości kapitału zakładowego (poza ubezpieczeniami obowiązującymi również w dniu dzisiejszym).
    Po trzecie - "wiedza" na ten temat, nie jest żadnym tabu, bo dostępna
    jest w internecie na tyle, że można zorientować sie w kierunkach jakie będą obowiązujące.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gilzeusz [84.10.218.*]
    Witam,
    ja zamknąłem swój punkt 10 października, a i tak uważam, że zrobiłem to miesiąc za późno.
    Ostatnie przelewy wpłacone w moim punkcie opuściły konto Okienka 16 października.
    Może dlatego, że BARDZO starałem się aby tak się stało zdając już wtedy sobie sprawę z dramatycznej sytuacji firmy (pomimo akcji dezinformacyjnej prowadzonej przez centralę).
    Ktoś na tym forum pyta się dlaczego część została zamknięta wcześniej?
    Może dlatego, że ich właścicielom takim jak ja przestało się podobać to co dostrzegli na przestrzeni ostatnich tygodni.
    Byłem związany z okienkiem od początku jego istnienia i obserwowałem jak ta firma z całkiem sprawnie funkcjonującej zmienia się w kompletnego trupa.
    Brak kontaktu z centralą, opóźnienia przelewów, podejrzane tłumaczenia i cała ta słodycz związana z potencjalnym wejściem na giełdę.
    Nikt mi wtedy żadnych propozycji nie składał, nikt nie namawiał do przejścia - może również dlatego, że wcześniej wypisałem się z IGPF zdając sobie sprawę, że to była kompletna fikcja.
    Trudno obarczać ludzi za to, że trzymali "rękę na pulsie", chociaż rozgoryczenie sytuacją może podpowiadać takie "proste" wytłumaczenia.
    Przestrzegałbym jednak przed ich nieodpowiedzialnym formułowaniem.
  • Re: punkt opłat Autor: ~AndrzejW [87.206.241.*]
    Panie Ronin,

Wskaz jeden system ktory jest na rynku a spelnia jakiekolwiek wymagania prowadzenia tej dzialanosci?
    Napewno znasz (bo znasz bardzo dobrze) prawo o ochronie danych osobowych - napewno Twoje oprogramowanie przetrzymuje w sposob bezpieczny dane klientow, sa one szyfrowane itd itp. Napewno Twoja firma piszac software wystapila do GIODO (napewno wiesz co to, bo duzo wiesz na ten temat) i napewno dostales akcjeptacje ich na przechowywanie danych osobowych.
    To jest tylko jeden argument gdzie wszystkie oprogramowania autorskie dzialaja nielegalnie...
    A cytujac "które umożliwią wyeliminowanie wszelkich pośredników typu Via, Milamedia, Accadia etc" VIA nie jest posrednikiem, ma swoja platrorme, inny sposob rozliczen bo maja umowy z wystawcami. Milemedia i Accadia to nic innego jak producenci autorskiego softu, przygotowanie softu ktory bedzie umial wysylac zbiorowki i paragon wydrukowac...
  • Re: punkt opłat Autor: ~Olga [83.12.44.*]
    AndrzejuW. VIA a czymże jest innym jak nie producentem autorskiego softu, którego zadaniem jest przygotowanie softu ktory bedzie umial wysylac zbiorowki i paragon wydrukować. No wiesz kontrargumentem nie jest "ma swoja platrorme, inny sposob rozliczen bo maja umowy z wystawcami". Okienko też miało swoją platformę, UMOWY Z WYSTAWCAMI i inny niż Milamedia czy Accadia sposób rozliczeń bo CENTRALNY.
    Przypomniało mi się jak kilka lat wczesniej BRE musiało zapłacić za defraudacje waszego tworu pierwotnego Moje Rachunki bo opatrznie wrzucili swoje logo na waszych materiałach. Wyprostowali wtedy (czytaj zapłacili z własnej kasy), może teraz już są zabezpieczeni w umowach??
    Oferta na chwilę może i tak ale nie na zawsze. Znam lepsze rozwiązania.
    Ale okienkowcy raczej nie powinni już brnąć w odgruzowywanie swoich punktów i wystawianie policzka, nie ważne pod jakim szyldem. Miejsce i człowiek jest spalony.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ronin [83.24.105.*]
    Panie Andrzeju W...
    Nie czas i miejsce na "pokazywanie" ( systemów też ). Odpowiem pytaniem na pytanie: Czy w dzisiejszych czasach jakiekolwiek dane zawarte w naszych komputerach są bezpieczne?... Jężeli tak Pan uważa, to podziwiam...
    Co zaś dotyczy pośredników, to powiem krótko: Każdy z nas jest pośrednikiem w przekazywaniu pieniązków naszych klientów na konta docelowe. Zatem nad Pańskim twierdzeniem, że VIA nie jest pośrednikiem, trzeba "chylić czoła"...
    I jeszcze jedno - Znane są przypadki zawierania umów z "wystawcami" rachunków, przez pojedyńcze, niezależne podmioty. Nie stanowi to zatem zadnego problemu - Panie "wyznawco zasad zarządzania centralnego"

Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~Magda_okienko [211.153.1.*]
    Nie potrzebnie rozmowa schodzi na inny temat, Olga wróciła do ważnego punktu "Miejsce i człowiek jest spalony." Zastanówmy się co dalej...
  • Re: punkt opłat Autor: ~NIEZALEŻNI [83.7.145.*]
    dziwne, że jak ja coś proponowałem - niezależność - to omało mnie nie zamordowano, a przynajmniej odgrażano się biciem :) Dziwnym trafem nagle (tak jak w niektórych okienach wcześniej) tak i tu teraz pojawił się człowiek z VIA i jakoś nikt nikomu nie ubliża, że żeruje, naciąga itp. Wielce zastanawiające w takim razie i daje dużo jasności co do "autorstwa" tamych wszystkich postów. Jednak jest to namacalny dowód na to jak te wszystkie scentralizowane molochy boją się niezależności na rynku opłat. Jak mówiłem prezesi przyzwyczili się do wygodnego i bezstroskiego życia z nic nie robienia.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Mikry [83.24.230.*]
    do VIA i im podobnych

Chylę czoła nad przenikliwością Bartosza i Ronina za zdemaskowanie
    kolejnej hi..y, która chce żerować na ludzkim nieszczęściu i usunięcie jej z forum.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Informatyk [85.214.63.*]
    Przyglądam sie tej dyskusji i zaczynam się zastanawiać o co chodzi w tej dyskusji. Powiem tylko tyle, że soft tych pseudofirm milmedia, intax itd. to poprostu śmiech na sali :) Większość tych super programów może napisać student 2 roku informatyki :D Są tak dziurawe, posiadają tyle błędów merytorycznych, że naprawdę osoby kupujące takie oprogramowanie nie mają pojęcia o tym co kupują.

Reasumując, patrząc okiem osoby z branży informatycznej to firmy które są znane na rynku to włąśnie VIA, dzięki Gtechowi i Polcardowi, więc myślę że to co od nich wychodzi napewno jest czymś więcej niż tylko narzędziem do zbiorówek :)
  • Re: punkt opłat Autor: ~Alicja B [81.169.183.*]
    Witajcie, prowadze punkt okienka kasowego prawie od poczatku. Co teraz nie wiem, bylo to jedno z moich zrodel dochodu, nie rozumie tego o czym piszecie bo nie jestem specjalista od programow. Prosze wyjsnijcie mi, pomozcie wybrac program do dalszej dzialalnosci.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Mikry [83.24.230.*]
    (GIODO)
    Komunikat Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych

W związku z powoływaniem się przez niektóre podmioty na posiadanie "certyfikatu GIODO" Biuro Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych informuje, iż Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, ani żaden inny podmiot, nie wydaje certyfikatów, których posiadanie jest warunkiem legalności przetwarzania danych. Zatem ewentualne certyfikaty wydane przez inne podmioty nie mają znaczenia z punktu widzenia dopuszczalności przetwarzania danych przez posiadacza takiego dokumentu.
    Gtech Eastern Europe Sp. z o.o.
    GTECH Corporation, z siedzibą w Providence, Rhode Island, jest międzynarodową korporacją, działającą w branży informatycznej. Założona w 1980 roku GTECH, świadczy usługi w zakresie przetwarzania danych, udostępnia infrastrukturę sieciową oraz tworzy oprogramowanie. GTECH działa głównie na rynku gier losowych, wzmacniając jednak stale swoją obecność w sektorze transakcji finansowych.GTECH świadczy usługi loteryjne w 44 krajach, na 6 kontynentach. Na chwilę obecną zatrudnia ponad 5,000 pracowników na całym świecie - obok biura głównego, posiada oddziały między innymi w Australii, Belgii, Chile, Polsce, Wielkiej Brytanii i Finlandii.

W Polsce GTECH jest akcjonariuszem dwóch spółek: Grytek sp. z o.o. oraz BillBird S.A.

Podsumuję: zaplecze owszem powinszować, stabilna firma, dobrzy programiści. Wszystko super. Ale to nadal świat windowsa, linuxa i dziur z nim związanymi.

Jak widać z historii to nie aplikacja zawodzi tylko ludzie - zarząd który nagle znika z kasą. Tu też są ludzie. To nie jest instytucja bankowa, nie podlega nadzorowi bankowemu, a akcjonariusze czy zarząd mogą zmienić zdania co do sposobu inwestowania i ciągłości świadczenia usług. Teraz realizacja platności u nich trwa ok. 4 dni.

Wybacz, Kowalski który już raz był oszukany przez Okienko chyba tylko z wałsnej głupoty zacznie znowu wplacać kasę do centali VIA. W tych jak to okresliłeś aplikacjach napisanych przez studentów II roku agent przyjmie wpłatę, zrobi paczkę i sam OSOBIŚCIE wpłaci kasę na swoje własne konto gopodarcze i "bezpiecznym" transferem bankowym wyśle dalej (bezpieczne w "" bo nic nie jest bezpieczne). VIA mu do tego nie jest potrzebna. Jak okaże się że VIA zostanie jako ostatnia i jedyna na rynku to Kowalski rozważy propozycję.
    a co do GIODO jak słusznie zauważył Mikry nie służy do wydawania certyfikatów tylko do zgłaszania że dany podmiot twozy bazy danych (okresla przy tym cel i sposób zabezpieczeń)
  • Re: punkt opłat Autor: ~Alicja B [85.214.91.*]
    NIEZALEZNI - czy mozesz udostepnic Twoje rozwiazanie aby je przetestowac? Chetnie skorzytam z Twojej pomocy, rozumiem ze jest to oprogramowanie darmowe?
  • Re: punkt opłat Autor: ~ronin [83.24.99.*]
    Pani Alicjo

Jeśli mogę "doradzić" to RADZĘ: Pozostać niezależnym - działać pod własnym szyldem. Przecież to nie firma (szyld) uwiarygadnia Panią jako podmiot, tylko Pani praca kształtuje wizerunek firmy. Po co zatem pracować na wizerunek "kogoś", kto w każdej chwili może Panią pogrązyć?... Nie lepiej pracować na swój?...Nie lepiej uwiarygadniać siebie?... Tak czy siak, to Pani przyjmuje pieniązki od klientów i to od Pani (a nie od szyldu) klienci wymagają zrealizowania transakcji.
    Program (sam w sobie) nie ma znaczenia - ważne by był prosty w obsłudze i spełniał Pani wymagania.
    Życzę trafnego wyboru i powodzenia
  • Re: punkt opłat Autor: ~Alicja B [212.2.101.*]
    Rozwazam robic przelewy z mojego konta za 0 zl(szybko pisze, wiec nie ma potrzeby zapamietywania klientow), a potwierdzac pieczatka punktu, prowizje bede mogla obnizyc bo nie bede musiala placic za zadne oprogramowanie. Co Wy o tym myslicie?
  • Re: punkt opłat Autor: ~okienkowicz [90.156.61.*]
    też tak na razie robię ale to raczej nie jest legalne takie przelewy należało by robić z konta firmowego a tu nie ma już przelewów za 0 zł więc należało by podpisać umowę z bankiem.
  • Re: punkt opłat Autor: ~okienkokasowe@o2.pl [90.156.61.*]
    Nawiązałem rozmowy bezpośrednio z bankiem aby dokonywać przelewów na zakupionym programie informatycznym. Program taki kupuję się od firmy informatycznej kosztuje on 300zł brutto, formuje on paczki i sami robimy wszystkie przelewy po zakończonej pracy i wpłaconym utargu do banku.
    Za przelew do Banku płaci się 0,34 gr reszta jest zyskiem przedsiębiorcy, teraz negocjuje koszty przelewów jeżeli więcej osób było by zainteresowanych proszę o kontakt wtedy łatwiej będzie wynegocjować koszt przelewu w banku.

!!!!!!!Jednocześnie proszę wszystkich poszkodowanych agentów o zjednoczenie sił i podjęcie działań przeciwko spółce pamiętajmy, że to my tworzyliśmy rynek opłat masowych a nie centrala!!!!!!!!!
    kontakt: okienkokasowe@o2.pl
  • Re: punkt opłat Autor: ~okienkowicz [90.156.61.*]
    proszę o informacje czy wpłaciliście Państwo całe utargi? czy oddajecie je klientom lub czy na zasadzie kompensaty możemy odjąć z nich naszą prowizję??
  • Re: punkt opłat Autor: ~anonim [83.23.253.*]
    Z tego co wiem, można skompensować sobie prowizje z utargu, w zaistniałej sytuacji to nawet trzeba. Na fakturze, którą należy przesłać do Poznania, powinno się wpisać "kompensata".Poza tym jeśli się nie wpłaciło utargów,to najlepiej opłacić rachunki klientów w innej instytucji. Oryginalne dowody wpłat skserować i wysłać również do Poznania.
  • Re: punkt opłat Autor: ~agentokienka [77.113.66.*]
    Glupota jest kupowanie super oprogramowania za 300 zl a pozniej jeszcze co miesiac akutalizacje za 50 zl, skoro taki sam plik mozemy sami w notatniku sobie przygotowac. A niby co nam da isc w 30 osob do banku, zeby dal nam nizsze oplaty za przelew? 2 gr mniej? NIEZALEZNY przeciez skupianie ludzi i korzystanie z Twojego super softu to sie mija z celem.
    Na rynku mamy kilka bankow gdzie mozemy sobie sami przygotowac formater z zbiorowkami. Osoba znajaca Accessa to zrobi to za pomoca formularza, generujacego formater.
    nikt nikomu nie każe iść w 30 czy 100 osób do banku współpracuje z bankami od wielu lat w zakresie pośrednictwa finansowego. Wystarczy że prześlemy jedną ofertę z danymi osób które będą zainteresowane współpracą wtedy bank skontaktuje się w ciągu 24h z każdym przedsiębiorcą wdrożenie systemu trwa max 5 dni. A system działa tak samo jak ten z okienka tylko ma ulepszone funkcję ma zapisane dane większości odbiorców. Drukuje potwierdzenia i wszystko nam oblicza itd... a aktualizacja to kosz 60zł rocznie w tym także cało roczna pomoc serwisowa.
  • Re: punkt opłat Autor: ~agentokienka [18.246.2.*]
    Czyli rozumiem ze za te 300 zl dostane soft ktory rozpozna mi 70% kodow kreskowych z rynku? wpisywac bede tylko ZUS itp? paragony beda na mojej drukarce dopasowane? paragon bedzie zawieral wszytkie dane jakie ja chce tam umiescic? od kazdego przelewu zaplace ok 30gr, niezaleznie od kwoty?
    nic nie pisałem o 70% :)jest kilkadziesiąt firm i wszystkie urzędy skarbowe, paragon drukuje podsumowanie transakcji i dane które chce na nim umieścić właściciel jeżeli chodzi o .30 gr tak właśnie jest niezależnie od kwoty tyle płacimy do banku za przelew. Ważne jest, że trzeba otworzyć konto firmowe w banku koszt 30zł miesięcznie.
  • zZWbyGtzNHctnIao Autor: ~jozizdesrof [95.128.184.*]
    OktTv1 efwwchxrxcpg, [url=http://zrchqldwruyy.com/]zrchqldwruyy[/url], [link=http://awbulkckjhvo.com/]awbulkckjhvo[/link], http://slpmgmkflskw.com/
    UWAGA
    część z Państwa chcę podjąć kroki przeciwko spółce Okienko Kasowe S.A. w gąszczu forum zauważyłem takie posty związku z czym proszę o kontakt. Strona dla poszkodowanych przez okienko kasowe www.okienkokasowe.webpark.pl na tej stronie na bieżąco wpisywać będziemy aktualne informacje w poniedziałek mamy wiedzieć coś więcej na temat VIA, spotkaliśmy się już grupą agentów z naszego regionu jeżeli chcecie do nas dołączyć proszę o kontakt razem zawsze lepiej.
  • Re: punkt opłat Autor: ~agentokienka [85.214.63.*]
    O co chodzi z tematem VIA? Bo chyba coś przeoczyłam.
    via proponowała przejście agentom okienek nie wiadomo skąd miała ich adresy w całej Polsce do tego część punktów własnych OKIENKA KASOWEGO S.A. od miesiąca działała już pod marką VIA wiem, że teraz via planuje przejąć część okienek kasowych i spłacić ich długi w piątek w tej sprawie spotkały się zarządy via i okienka.
  • Re: punkt opłat Autor: ~xyz [83.30.219.*]
    Witam wszystkich jest mi bardzo przykro ze spotkal was taki los , mnie udalo sie tego uniknac ale zaplacilem za to swoja cene , udalo mi sie rozwiazac umowe z Okienkiem jeszcze kilka miesiecy temu ale do dnia dzisiejszego nie zaplacili mi naleznosci.
    Do wszystkich ktorzy szukaja programu i banku jest to informacja nie zadna forma reklamy Pamietajcie !!! Mozecie podpisac umowe z np z Invest Bankiem przelewy nie sa tam drogie jednak oferta jest przedstawiana indywidualnie natomiast ja osobiście korzystam z programu Ikasa firmy Pronet
    Powiem szczerze najlepiej prowadzic ta działalność samemu !!!
    Dla poszkodowanych moja rada: Oszacujcie szkody w waszych punktach jeżeli jest to strata którą możecie pokryć sami lub podeprzeć się kredytem to warto pomóc tym najbardziej poszkodowanym wtedy Ci ludzie zrozumieją że to nie wy ich oszukaliście i być może nadal bedą u was opłacać rachunki!!! Wg mnie to jedyne wyjście
    Pozdrawiam
    Aha przepraszam ale jakoś nie przekonały mnie słowa Prezesa Eberta że długi były nabyte!!! od Mieszka otóż ja jako Agent zaczynałem od Mieszka i tam nie było opóźnień w realizacji przelewów. Po drugie pamiętajcie najważniejsze jest aby Firma Okienko Kasowe zwróciła wam weksle gdyż czesto są tam wpisani żyranci (osoby obce lub rodzina)Postaram sie podać listę Wszystkich Agentów gdzieć miałem
    Pozdrawiam
    ADRES PUNKTU
    62-081 Przeźmierowo ul.Kościelna 59
    59-900 Zgorzelec ul.Okrzei 6
    89-100 Nakło nad Notecią ul.Bydgoska 53
    64-000 Kościan ul.Młyńska 3
    41-500 Chorzów ul.Krzyżowa 21
    ul. Powstańców Śląskich 118-122 Wrocław
    64-500 Szamotuły ul.Ratuszowa 6
    88-190 Barcin ul.M.Konopnickiej 3
    19-200 Grajewo ul.Piłsudskiego 10A
    03-335 Warszawa ul.W.Syrokomli 5D
    43-600 Jaworzno ul.Grunwaldzka 72a
    ul. Wałowa 3, 63-00 Środa Wielkopolska
    PUNKT LOTTO 60-529 Poznań ul.Dąbrowskiego 78/80
    58-400 Kamienne Góra ul.Spacerowa 5A
    64-100 Leszno ul.Chrobrego 22
    87-800 Włocławek ul. Szczęśliwa 2
    33-100 Tarnów ul.św.Ducha 3
    40-216 Katowice ul.Karpacka 5
    25-432 Kielce ul.J.Nowaka-Jeziorańskiego 113
    62-510 Konin ul.Błaszaka 3
    96-500 Sochaczew ul.Warszawska 48
    41-200 Sosnowiec ul.Teatralna 11
    63-400 Ostrów Wlkp. Ul.Raszkowska 58
    64-600 Oborniki Plac Westerplatte 1
    85-825 Bydgoszcz ul. 62 Pułku Piechoty Wlkp 6
    98-200 Sieradz ul.Jana Pawła II 30 (Biedronka)
    05-135 Wieliszew ul.Niepodległości 78
    54-320 Wrocław ul.Dźwirzyńska 9
    72-010 Police ul.Bankowa 30
    58-540 Karpacz ul.Konstytucji 3-go Maja 19
    40-319 Katowice ul.Przedwiośnie 10a
    05-119 Legionowo ul.Zegrzyńska 55A
    Włocławek, ul. Promienna 1 - Osiedle Zazamcze
    54-233 Wrocław ul.Niedźwiedzia 14
    53-238 Wrocław ul.Ostrowskiego 1 (BAZAR)
    64-600 Oborniki ul.Szarych Szeregów 4
    14-200 Iława ul.Sobieskiego 45
    14-260 Lubawa ul.Warszawska 6
    63-041 Chocicza ul.Orzeszkowj 2
    96-300 Żyrardów ul.Skrawaczewskiego 27
    53-534 Wrocław ul. Zielińskiego 76
    62-510 Konin, ul. Zakole 2
    63-004 Tulce ul.Narcyzowa 2
    91-439 Łódź ul.Wojska Polskiego 5
    28-200 Staszów ul.Krakowska 44
    41-500 Chorzów ul.Strzelców Bytomskich 17
    58-570 Jelenia Góra ul.Cieplicka 185
    51-669 Wrocław ul. Dembowskiego 30A
    ul. Jana Pawła II/ 3, 64-500 Szamotuły
    50-207 Wrocław , ul. Dubois 18
    64-600 Oborniki ul. Piłsudskiego 1
    22-100 Chełm ul.Lwowska 51
    60-728 Poznań ul. J.Łukaszewicza 38A
    ul. Górnicza 5 42-360 Poraj
    Ślężna/Weigla Pawilon 53-116 Wrocław
    ul. Kilińskiego 21 95-200 Pabianice
    ul. 3 go Maja 3 B,06-500 Mława
    34-500 Jarosław ul. 3-go Maja 42
    ul. Bartoka 20, 92-524 Łódź
    ul. Ożarowska 61, 01-416 Warszawa
    87-100 Toruń, ul. Dziewulskiego 10
    88-170 Pakość, ul. Barcińska 14
    33-101 Tarnów,ul Akacjowa 1(dom Handlowy SEZAM)
    Żytnia 55 Włocławek 87-800
    Izabeli Zbigniewskiej 19, Włocławek 87-800
    Glinik 73 A 31-990 Kraków
    Karpacz, ul. Konstytucji 3-go Maja 39 A
    ul. Ściegiennego 45, 40-114 Katowice
    ul. Szkolna 2, 44-230 Czerwionka Leszczyny
    ul. Żeromskiego 88, 50-312 Wrocław
    ul. Rynek 1, 34-120 Andrychów
    Sobieskiego 2, 58-500 Jelenia Góra
    62-800 Kalisz ul. Ostrowska 48/4
    41-300 Dąbrowa Górnicza ul. Okrzei 1
    Radziejów, ul. Rynek 3
    50-078 Wrocław, ul. Bolesława Leszczyńskiego 4
    Punkt Lotto ul. Waryńskiego róg Klementowskich 65-225 Zielona Góra
    62-100 Wągrowiec, Lipowa 2 A
    Zduny, Jana Kazimierza 2
    Wyszyńskiego 10, 95-035 Ozorków
    Katowice, ul. Żwirki i Wigury 23
    ul. Wodzisławska 1, Rybnik
    ul. Bema 90, 44-280 Rydułtowy
    pl. Kilińskiego 1, Szczecin
    ul. Kasztanowa 16, 83-110 Tczew
    ul. Dehnelów (budynek BIEDRONKI), Czeladź
    ul. Słowiańska 17 64-100 Leszno
    ul. Kilińskiego 3a, 29-100 Włoszczowa
    ul. Kościuszki 20, 87-800 Włocławek
    ul Nowary 39, 47-400 Racibórz
    ul. Nowa 17 47-400 Racibórz
    ul. Białostoczek 11 lok. 1, 15-869 Białystok
    ul. W. Pola 42, 40-595 Katowice
    ul. Jaworzyńska 40, 59-220 Legnica
    Spółdzielcza, Działka 138/2, 09-451 Radzanowo
    ul. Zeusa, Kowale
    ul. Kilińskiego 4, 76-270 Ustka
    ul. Barbary 20 44-270 Rybnik
    ul. Damrota 5, 48-200 Prudnik
    ul. Sieniewicza 30, 29-100 Włoszczowa
    ul. Młynarska 38, 29-100 Włoszczowa
    ul. K. Wyki, 01-318 Warszawa
    ul. Sidorska 100 box 27, 21-500 Biała Podlaska
    Grota Roweckiego 75, 41-200 Sosnowiec
    ul. Toruńska 70, 62-600 Koło
    al.. Ducha Świętego 9b/4, 39-300 Mielec
    ul. Kisielewskiego 19, 41-219 Sosnowiec
    38-420 Korczyna, Rynek 3
    38-120 Czudec Rynek
    39-200 Dębica, ul. Sikorskiego 3/41
    ul. Dolińskiego 7, 37-700 Przemyśl
    ul. Ugory 23, 85-132 Bydgoszcz
    Rynek 36 66-100 Żagań
    Rynek 36, 42-230 Koniecpol
    ul. Chełmińska , 66-300 Grudziądz, Market Biedronka
    41-818 Zabrze, ul. Galileusza 10/3
    82-500 Kwidzyn, ul. Piłsudskiego 9
    ul. Armii Krajowej 80, 40-553 Katowice
    ul. Koszalińska 20, 10-717 Katowice
    ul. Zabrzańska 68 Ruda Śląska
    22-100 Chełm, ul. Kopernika 21
    ul. Ofiar Katynia 12, 64-100 Leszno
    ul. Trzebińska 40, 32-500 Chrzanów (Centrum Handlowe MAX)
    87-810 Włocławek, ul. Piekarska 14/7
    ul. 14-ego Pułku Piechoty 20a 87-800 Włocławek
    ul. Mickiewicza 14 74-240 Lipiany
    ul. Handlowa 10, 64-150 Wijewo
    ul. Niepodległości 31, 67-400 Wschowa
    ul. Traugutta 52 44-370 Pszów
    ul. Toruńska 91 87-800 Włocławek
    ul. Kołłataja 15 76-200 Słupsk
    ul.Koszalińska 2a 76-200 Słupsk
    ul. Antoniukowska 11 15-740 Białystok
    ul. Warszawska 21, 84-230 Rumia
    ul. 22-go Stycznia 1 87-600 Lipno
    ul. Słowackiego 22, 87-910 Dobrzyń n. Wisłą
    ul. Traugutta 46 43-502 Częstochowa Dziedzice
    ul. Hubala 1 96-500 Sochaczew
    ul. 1-go maja 300 41-710 Ruda Śląska
    ul. Bieńczycka 168 31-831 Kraków
    Os. Złotego Wieku 76A 31-618 Kraków
    ul. Wrocławska 7/1 56-200 Góra
    ul. Wolności 2 63-740 Kobylin
    90-616 Łódź 6 Sierpnia 27
    09-410 Płock, ul. Wyszogrodzka 161
    ul. Daleka 32 41-908 Bytom
    ul. Miętowa 1E/1 81-589 Gdynia
    ul. Balcerskiego 14D 80-299 Gdańsk
    99-400 Łowicz ul. 11 Listopada 2a
    66-016 Czerwieńsk, ul. Graniczna 16/10
    ul.Ludwika Waryńskiego 24, 15-465 Białystok
    89-600 Chojnice, ul. Gimnazjalna 5
    44-292 Rybnik , ul. Rudzka 433 B
    Al.. Wilanowska 361A lok 38 i 39, Warszawa
    ul. Boh. Monte Cassiono 1a 23-400 Biłgoraj
    ul. Przybyszewskiego 105, 93-110 Łódź
    ul. Armii Krajowej 35a 97-300 Piotrków Trybunalski
    ul. Drozdów 1 Ruda Śląska
    Pl. F. Chopina 17, 64-300 Nowy Tomyśl
    ul.Nowa 13 Nowy Tomyśl 64-301
    ul. Wojsławicka 6 22-100 Chełm
    ul. 1-go Maja 4/8 96-300 Żyrardów
    ul. Raciborska 5, 44-200 Rybnik
    Paderewskiego 10, 15-349 Białystok
    Wysoki Stoczek 54, 15-754 Białystok
    Witosa 32, 15-662 Białystok
    Grodzieńska 9, 16-100 Sokółka
    Wyszyńskiego 6a lok. 23, 15-888 Białystok
    Warszawska 79, 15-950 Białystok
    Armii Krajowej 23, 59-300 Lubin
    Gajowa 2, 59-300 Lubin
    Wojska Polskiego 65/67, 95-070 Aleksandrów Łódzki
    Żeleńskiego 12, 91-704 Łódź
    93-545 Łódź ul. Zaolziańska 49
    Lelewela 3/7, 93-166 Łódź
    Sprawiedliwa 19, 91-039 Łódź
    Żeromskiego 34, 90-737 Łódź
    Aleksandrowska 38, 91-201 Łódź
    Pojezierska 2/6, 91-322 Łódź
    Tetmajera 2/12, 93-157 Łódź
    Reymonta 23a, 97-500 Radomsko
    Wyszyńskiego 23, 97-500 Radomsko
    Pl. Kościuszki 1, 99-200 Poddębice
    Jakgiellońska 8, 97-500 Radomsko
    Rynek 14, 97-750 Przedbórz
    Wyszyńskiego 61, 94-047 Łódź
    Felińskiego 9, 93-252 Łódź
    Sienkiewicza 23, 97-400 Bełchatów
    Poznańska 31, 66-600 Krosno Odrzańskie
    Os. Nadodrzańskie, 66-100 Sulechów
    Dworcowa 41, 69-110 Rzepin
    Lubuska 8, 66-016 Czerwieńsk
    Pomorska 3, 84-200 Wejherowo
    Staromłyńska 2, 84-200 Wejherowo
    Gdańska 36a, 84-230 Rumia
    Słoneczna 29, Tarnów
    M.B. Fatimskiej 59, 33-100 Tarnów
    Wybickiego 8, 31-271 Kraków
    Sucharskiego 7, 33-200 Dąbrowa Tarnowska
    Gałczyńskiego 7, 32-400 Myślenice
    Hutnicza 30, 20-218 Lublin
    Narutowicza 41, 20-016 Lublin
    Czechowicza 1, 20-003 Lublin
    Warszawska 18, 21-560 Międzyrzec Podlaski
    Lubelska 50, 24-200 Bełżyce
    Królewiecka 8, Gołdap
    Mickiewicza 4, 11-430 Korsze
    Nowe Miasto Lubawskie, ul. 3-ego Maja
    Pl. Kosnstytucji 3 Maja 28, 11-200 Bartoszyce
    Bema 49a, 11-200 Bartoszyce
    Sienkiewicza 3, 63-300 Pleszew
    Paderewskiego 2, 39-200 Dębica
    1-go Maja 2, 33-230 Szczucin
    39-331 Chorzelów, ulChorzelów 60
    Zielona 1, 39-100 Ropczyce
    3 Maja 27, 37-700 Przemyśl
    Lompy 10, 44-253 Rybnik
    Szersznika 3, 43-400 Cieszyn
    Średnia 5, 44-300 Wodzisław
    Mariacka 38, 44-310 Radlin
    44-100 Gliwice ul. Tarnogórska 19
    Opawska 45, 47-400 Racibórz
    Jana 3, 47-400 Racibórz
    Polna 72, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski
    Mireckiego 31, 42-400 Częstochowa
    Siewierska 15, 41-260 Sławków
    Grochowska 134, 04-139 Warszawa
    Piłsudskiego 36, 08-100 Siedlce
    Świrskiego 40, 08-110 Siedlce
    Niepodległości 8, 05-800 Pruszków
    Wąska 1, 05-200 Wołomin
    85-825 Bydgoszcz, ul. Wojska Polskiego 23
    Główna 1, 18-100 Łapy
    ul. Bema 60/1 15-370 Białystok
    Skorupska 42, 15-048 Białystok
    Rynek 1 Hala Targowa, 37-500 Jarosław
    Liburnia 28, 43-400 Cieszyn
    Kościuszki 20, 87-800 Włocławek
    Kaliska 76a, Włocławek
    Powstańców Warszawy 3, 05-400 Otwock
    Kołłątaja 61A, 05-400 Otwock
    Dąbrówki 30, 05-300 Mińsk Mazowiecki
    pl. Ks. Anny Mazowieckiej 6, 07-300 Ostrów Mazowiecka
    Pl. Mirowski 1, 00-138 Warszawa
    03-385 Warszawa ul. Łabiszyńska 16a
    32-500 Chrzanów, Kolonia Rospontowa 13
    43-609 Jaworzno, ul. Sądowa 5
    22-600 Tomaszów Lubelski, ul. Lwowska 11
    39-300 Mielec, ul. Sikorskiego2
    37-200 Przeworsk, ul. Krasickiego 3
    38-200 Jasło ul. Bednarska 6
    87-800 Włocławek, ul. Kościuszki 20
    Włocławek ul. Kaliska 76a
    05-400 Otwock ul. Powstańców Warszawy 3
    05-400 Otwock, ul. Batorego 32
    Piłsudskiego 132, 26-220 Stąporków
    Rakowiecka 5, 02-517 Warszawa
    72-600 Świnoujście, ul. Szkolna
    72-600 Świnoujście, pl. Wolności 2
    73-110 Stargard Szczeciński, ul. Grodzka 6
    74-106 Kołbacz, ul. Szarych Mnichów

ADRES PUNKTU
    Pawilon os. Pod Lipami 104 L Poznanń
    Os. Czwartaków 13 Swarzędz
    ul. Głogowska 132/140 Poznań, ALBERT
    41-818 Zabrze ul. Banachiewicza 15 A
    41-800 Zabrze ul. Ślęczka 8
    41-800 Zabrze ul. Wolności 123
    41-800 Zabrze ul. Sobieskiego 4
    Kościuszki, Brzozów (lokal w STOKROTCE)
    ul. Dąbrowskiego 50, Łódź
    ul. Oporowska 6, 99-300 Kutno
    19-200 Grajewo, os. Południowe 48
    Białystok,ul.Mickiewicza 17
    Łomża,ul.Piłsudskiego 14
    19-100 Mońki, ul. Wyzwolenia 16
    15-950 Białystok, ul. Zwycięstwa 8
    Łomża,ul.Długa 1
    95-200 Pabianice, ul. Tkacka 9
    95-200 Pabianice, ul. Moniuszki 139
    97-140 Koluszki, ul. Piękna 1
    91-358 Łódź, ul. Anyżowa 10
    97-200 Tomaszów Mazowiecki, ul. Warszawska 20/22
    90-110 Łódź, ul. Tuwima 3
    31-111 Kraków, al.. Krasińskiego 1/3
    34-300 Żywiec, ul. Zielona 3
    22-500 Hrubieszów, ul. Piłsudskiego 55
    24-100 Puławy, ul. Lubelska 2h
    21-010 Łęczna, ul. Armii Krajowej 1
    22-400 Biłgoraj, ul. Kościuszki 25
    11-600 Węgorzewo, ul. Zamkowa 2
    10-691 Olsztyn , ul. Kanta 1
    Augustów,ul.Chreptowicza 15
    62-600 Koło, ul. Zielona 5
    91-463 Rzeszów, ul. Dąbrowskiego 79
    05-822 Milanówek, ul. Piłsudskiego 3
    05-825 Grodzisk Mazowiecki, ul. Sienkiewicza 15
    03-984 Warszawa, ul. Złotej Wilgi 2
    96-500 Sochaczew, ul. Pokoju 3a
    08-400 Garwolin, ul. Korczaka 7
    26-600 Radom, ul. Paderewskiego 17
    03-209 Warszawa, ul. Skrajna 14
    09-402 Płock, ul. Kochanowskiego 22
    09-402 Płock, ul. Kolegialna 26
    ul. Wyzwolenia 105 A, 71-421 Szczecin
    ul. Emilii Plater 82, 71-632 Szczecin
    ul. Powst. Wielkopolskich 63, 70-130 Szczecin
    ul. Komuny Paryskiej 40, 71-681 Szczecin
    ul. Chopina 22, 71-450 Szczecin
    ul. Mickiewicza 120, 71-280 Szczecin
    ul. Zawadzkiego 73, 71-246 Szczecin
    80-286 Gdańsk, ul. Nałkowskiej 1
    20-207 Lublin, ul. Turystyczna 1
    20-121 Lublin, ul. Tysiąclecia 4
    37-700 Przemyśl, ul. Sportowa 6
    26-610 Radom, ul. Grzecznarowskiego 17
    Trzymam kciuki oby tak się stało!!! Agenci nic przecież nie zawinili!!!! P.S. Adresy punktów były na stronie Okienka!!!
    oddali ponoć kasę z promes przelali ją w piątek przed upadłością na konta agentów !!!
    I jeszcze jedno Okienko Kasowe S.A. zgromadziło kapitał ponad 2 miliony ze sprzedaży promes akcyjnych !!! Ludzie pobrali kredyty żeby wykupić te promesy. więc jaka naprawde jest "dziura" OK????
  • Re: punkt opłat Autor: ~Bartosz [83.24.223.*]
    Wydaje mi się ze trafiłem w sedno, chociaż nie miałem na to żadnego
    namacalnego dowodu. Zarządy Okienka i VIA, mają się ku sobie, i "montują" kolejne przekształcenie.

Ciekaw jestem, jak długo będziemy czekali na kolejny "krach" i kolejne związane z nim przekształcenie???

Zastanawiające jest jednak to, że cześć z Was (poszkodowanych przez systemy centralne), chce znowu podjąc wspólpracę z VIA. Czy lubicie być "kopani przez ludzi"?...

Ja już nie dam sie nabrać na kolejną formę rolowania klientów i Agentów -wybieram samodzielność.

Wbrew pozorom, mam dośc duży wybór bo oferta programowa jest spora. Najważniejsze jest jednak to, że sam bedę ustalał wysokośc prowizji, sam bedę czuwał nad bieżącą realizacją przyjętych wpłat. Już teraz wiem, że w przypadku niezależnych, można uzyskać od banku, poniżej 20 groszy za zrealizowany przelew. Pozostanie mi tylko płacenie niewielkiej kwoty za aktualizacje programu.

Życząc chłodnych umysłów i trafnych wyborów
    Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~OszukanyN-ty [83.10.206.*]
    Re: punkt opłat
    Autor: xyz (IP zapamiętane)
    Data: 03/11/2007 - 18:26:28

Aha przepraszam ale jakoś nie przekonały mnie słowa Prezesa Eberta że długi były nabyte!!! od Mieszka otóż ja jako Agent zaczynałem od Mieszka i tam nie było opóźnień w realizacji przelewów. Po drugie pamiętajcie najważniejsze jest aby Firma Okienko Kasowe zwróciła wam weksle gdyż czesto są tam wpisani żyranci (osoby obce lub rodzina)Postaram sie podać listę Wszystkich Agentów gdzieć miałem
    Pozdrawiam

XYZ Dziekuje Ci JESTES BOSKI !! ze dales tu wszystkie adresy punktów które oszust skasował - to tez dowod ze zaciaraja slady
    czuje ze jestes super - chcesz pomoc ludziom - i masz dobre intencje tak jak i ja !! dzieki za te adresy
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    uwaga agenci z Wrocławia i okolic
    Jutro o godzinie 15:00 spotykamy się aby ustalić dalsze postępowanie.
    Udział potwierdziło już 5 okienek, osoby zainteresowane prosimy o kontakt.
    okienkokasowe@o2.pl