A Wam płacą za te elaboraty w gotowce czy pakietach? Czy charytatywnie bronicie oszustów?
Nie widać analogii? Może czas by ktoś zebrał do kupy i podsumował w jednym poście obietnice i rzeczywistość BTCS...
Ja chętnie przyjąłbym zapłatę w akcjach :P I zbieraj obietnice , pisz dużo i kwieciście. Dobry samarytanin walczący ze złą spółką zawsze w cenie :P Żeby nie było, ostatni raport był szczery do bólu, widzisz jakiś zjazd ? potop ? jak myśłisz dlaczego ? To ci podpowiem..akcje mają większosci ludzie którzy trochę bardziej wierzą w potencjał i mogą poczekać. Ja mogę czekać kolejny rok..dwa ..no problemo :)
Nie wiem co zostało usunięte. Ale wiem, tak jak zresztą większość z was, że wiszą na bankierze posty, które nadają się do prokuratury i nikt z tym nic nie robi.
Tutaj każdy gra na siebie i każdy wyciąga takie wnioski jakie chce, już o tym mówiliśmy. Oczywistym jest, że większość tych mądrzejszych już dawno się wysypała z większości akcji BTC, kiedy była okazja na letnich szczytach. Kurs był przecież wtedy na poziomie, na którym powinien być dopiero za kilka lat, i to przy założeniu spełnienia optymistycznych prognoz zysków na kolejne lata (które, jak już wiemy, nie zostaną spełnione). A tak parę miesięcy i pyk ;)
Oczywiście naganiacze wychwalający spółkę też mnie śmieszą, bo nikt mi nie powie, że większości akcji już nie sprzedali, teraz tylko zrobić następny cykl i najlepiej kolejny i kolejny i kolejny :-)
Póki co wszystko sie zgadza. Przez pol roku zdazyli juz 3 razy dodrukowac akcji. Impreza trwa, a te gry to jakis zart. ktos w to gral? Jakies puzle nudne. te bajki to tylko pic na wode, nic w tych grach nie ma
Dokładnie! pierwsze ewakuacje już za nami. Naganiacze dyplomatycznie przemilczeli zmianę w zarządzie https://www.bankier.pl/wiadomosc/BLKCHNLAB-Rezygnacja-Czlonka-Rady-Nadzorczej-8019322.html
Powtórka z rozrywki. Pierwsze dymisje kolesi za nami, organy nadzorcze coraz bardziej egzotyczne. Ca$hycki popuszcza już oficjalnie. Trolle pompują. Kasy brak. Gry niby jakieś wyszły ale chyba już nikt nie ma złudzeń, że na sukces, przychody, dywidendy, kurs z kupnej rekomendacji etc nie ma co liczyć. Na ile wystarczy nowej pożyczki?
Czy będzie z tego jeszcze kółko czy ostatni gasi światło?
Liczyłem na coś konkretnego o faktycznym zagrożeniu mojej inwestycji a tu brak do tego podstaw. Jutro raport za tamten rok i ... Albo porządna wtopa albo gratulacje dla firmy.
Mam wrazenie ze kilka firm gamingowych wprowadzonych na gpw zyje ze sprzedazy i emisji akcji. Przychod z gier to produkt uboczny. Uwazajcie. Niech Was dobre espi nie wciagnie. Zycze przemyslanych decyzji i stabilnych zyskow.
Jezu, ze ci sie jesxzcze nie znudzilo… po ch… chodzis po tych watkach i tymi zlotymi myslami sie dzielisz? Kupiles po 4,50 to scisnij dupe i czekaj. Od tego szczekania nic sie nie zmieni. Kto wierzy, ten wierzy, kto nie wierzy - to nie wieszy. Masz jakas misje, zeby nawracac? Idz do kosciola, albo na spacer
jestem przekonany że w rockbridge ktoś zna ten wątek i te historie. jak nie przestraszyło ich, to myślę że pod naporem tego forum nie zmienią zdania :P Ale powodzenia
Racja! Wygląda na celowe pomocnictwo - dzisiejszy obrót mówi sam za siebie, wcześniej miesiącami łącznie nie było tu takich obrotów.
Ubiorą ulicę i znów zdechnie
Ech polactwo z was wyłazi. Odpowiedzialny kretynizm również, ale to i tak nie ma sensu. Dla jednych to miejsce żerowania a dla innych to rzeźnia. Ci co starają się wypłoszyć innych opowiadajac o jakimś cwaniaku to zwykła zwierzyna rzeźna którą przetrawiono i tylko buczenie zostalo. A ode mnie - trzeba było się tu cwaniaczku nie pchać jak nie brałeś pod uwagę możliwości straty.
To wygląda raczej jak pisanina kilku gości co mają osobisty ból z jedną osobą i tyle. Więc takie nasze narodowe nai....wsze cechy w dwóch wątkach wylane :P No i to że ktoś nie umie pilnować kasy idąc na giełdę to już w ogóle śmiech na sali. Może zakładali konta maklerskie jak jeszcze nie trzeba było odpowiedzieć TAK na pytanie dla osiołków - czy pani/pan są świadomi że giełda to miejsce gdzie MOŻNA stracić :P btw cały czas uważam że tu jest spory potencjał na fajny rozwój i dobry zarobek.