Myślałem że to Sułtani z Gniezna a to jednak LISI z Gniezna. Lisi pamiętają, że pożyczkę zaciągnęli na 300 tysi a już z 200 wydali na ratowanie kursu. Jakoś trzeba dotrwać do walnego a to jeszcze ponad 2 tygodnie.
Poczytajcie komunikaty Briju, bo można się nieźle uśmiać. Lepiej wysłać totolotka niż łudzić się,że tu będzie lepiej. Po 14.06 będzie dodruk akcji wg komunikatu Briju (ITM) to poleci na groszówki.
Tanio, taniej, najtaniej, taniusieńko, obrzydliwie tanio. Taka jest gradacją myśląc o BRIJU. Więc tanio jest to szczyt wartości. Jak tam ITM owce dalej dają się strzyc. Widziałem dzisiaj w Galerii Malta kolejkę do Briju. Tak jak przewidywałem po lejce dla wielbłądów, bo podobno są w promocji.
Kolczasty -już tylko chwilka i sie posmiejemy. Sztywniutko?. No język klasa . W sam raz jak przystało.... A właściwie dajmy spokój Kaktusowi. Mimo tego bełkotu jakos nikt się nie nasprzedawał- ciekawe z jakiego powodu.
Te 3x to wziąłeś chyba z chorej wyobraźni ...! Firma rozbudowuje sprzedaż detaliczną systematycznie do możliwości rynkowych. Nic na siłę w sposób przemyślany!
Trzy razy mniej salonów było w zeszłym roku. Bo w siedzibie firmy Briju jest takie pomieszczenie przeszklone na piętrze po prawej stronie od schodów, w którym po prawej na ścianie wisi mapa Polski z takimi powbijanymi szpileczkami z chorągiewkami EKSPANSJI. Liczyłem osobiście . A przecież wystarczy przejrzeć komunikaty spółki.
No i prezes o 15.00 pojechał po ,,chwilówkę". By wstydu Briju nie było na weekend. Ano życie. Gorzej że nam grozi produkcja macowa akcji ITM. Będą za grosze to pewne. I speszial for ju do prezesa Tomasza : zamówienie za banieczkę a z niego dola braci 200 tysi. Tak o tym też wiem. Wypłacono gotówką.
Biorąc pod uwagę aktualne spadki na giełdzie to firma jest bardzo stabilna a wszystko wskazuje na niedługie kolejne podniesienie wartości spółki i co za tym idzie wzrost kursu akcji ...!
Skoro jest tak dobrze to dlaczego akcje Brijuz 36 zł spadły na 2 zł? Coś poszło nie tak? Wielbłądy ,,zawiedli"? W Kirgistanie urobku nie nakopali? LIPNE KOMUNIKATY i MANIPULACJA . Już nikogo nie nabierzecie.
Wina jest jedna! Majstrowanie "dojnej" przy VAT'cie i niczym nie uzasadniona propagandowa nagonka! Firma się obroni, nadal się rozwija a populistyczne rządy wcześniej, czy później się skończą !
Chodzą słuchy, że Briju wcisnęło hamulec i na razie wstrzymało rozwój sieci sklepików. Jak się handlowało tonami złota ze sklepikiem ,,garażowym" pod Bydgoszczą to rzeczywiście ze Skarbówką i VAT mogą być realne kłopoty. Chyba nawet ten garażowy kontrahent Briju siedzi/siedział w ,,sanatorium" z tego powodu?
Widać jak to boli Briju. Nikt nie zapomni co to za ekipa. Z 36 zł na 2 zł. I inwestorów i tak nie szanują. NIKT JUŻ WAM NIE WIERZY. Sami od Siebie. P.S. Briju jest mocne tylko w gębie. Mają własną fabrykę hejterów-naganiaczy i myślą ,że GPW to bezmózga masa. Sułtany Wulkanizacji ,,pożal się Boże".
Można pisać takie głupoty ale co druga spółka ma takie wahania w historii, łącznie z tymi z WIG20, np CDProjekt był już na groszach a teraz kupują go jak dzicy. Jeśli chodzi o wiarygodność inwestycji to nie ma wręcz porównania!
Ludzi ciekawi pewnie kiedy Briju padnie? Pan Skarbówka włączył stoper. Do 11 października zdąży wydać decyzje. Kupujcie popcorn i siadajcie w fotelach.
Ci co piszą, że będzie rosło, mają rację, rozmawiałem ostatnio z doradcą podatkowym i według niego to co narozrabiał ostatnio US, będzie odkręcał przez następne kilka lat. Taka podobna sytuacja wymyślona przez "dojną", jak z "frankowiczami", kupili wyborców a cała gospodarka dostanie, bo ze słabymi bankami nie będzie żadnych inwestycji ! Taka populistyczna ekonomia, albo zaczną odkręcać kota ogonem, albo wrócimy do czasów końcówki PRL!
Chyba mu się płyta zacięła, bo powtarza ten "kolczasty" wkoło to samo jak papuga! Ile to już trwa? Dwa lata? A spółka zarabia i się rozwija! Zaklinanie rzeczywistości nic nie pomoże! Każdy widzi jakie są fakty ...!