• Re: punkt opłat Autor: ~leniu [83.21.24.*]
    Firmę to prowadzi Pani Prezes, a nie exPrezes Koman.

Wskazana wyżej uwaga dotycząca daty zawarcia umowy jest jak najbardziej trafna. Jeśli sprzedawca nie był w posiadaniu praw autorskich do programu (sprawa chyba w dalszym ciągu w sądzie), to nie mógł Ci ich sprzedać w jakiejkolwiek formie -
    - czyli umowa jest nieważna i przewidziane w niej kary również (moim zdaniem).

Odrębną kwestią jest to, że Koman po wyzbyciu się praw autorskich do programu (ucieczka z majątkiem przed komornikiem)
    w dalszym ciągu w podpisywanych przez siebie umowach zapewniał, że posiada pełnię praw autorskich do sprzedawanego oprogramowania. Umów tych jest sporo i nikt nie jest w stanie, nawet gdyby komuś takie myśli chodziły po głowie wymienić ich wszystkich. Wiązało by sie to ze zmianą danych w ewidencjach księgowych wszystkich tych podmiotów, zapłat itd itd.
    Im dalej w las tym więcej drzew. Ewentualne koszty związane z tym wszystkim były by znacznie wyższe od potencjalnych zysków. Ale są to tylko spekulacje i nie sądzę aby ktokolwiek byłby na tyle nierozsądny aby brać realnie pod uwagę opisany sposób wyjścia z tak pogmatwanej sytuacji.

Sprawa sprzedaży przez Komana praw autorskich do BILON-u (nie udzielenia licencji Partnerom) jest na tyle dziwna, że Koman
    w ciągu dwóch kolejnych miesięcy sprzedał je dwa razy tej samej osobie.
    Gdyby sprzedał różnym osobom, to można by go podejrzewać o amnezję. Ale co z nabywcą? Też amnezja?

A co do amnezji, to zapomina spłacać zobowiązań, podpisuje protokół z zabezpieczenia dokonanego przez komornika,
    a potem twierdzi, że go tam nie było. Dlatego też sąd oddalił jego skargę na czynności komornika. Prawomocnie !!!

Kupując dom na Akacjowej miał chyba totalny atak amnezji, pamiętał tylko jak się nazywa ...
  • Re: punkt opłat Autor: ~nowy [83.21.252.*]
    Witam,

Poszukałem w googlach i nie mogę znaleźć odpowiedzi na kilka pytań.
    Jakie uregulowania prawne (zezwolenia, koncesje itp.) regulują założenie takiego punktu opłat? Jak rozliczna jest prowizja (kasa fiskalna) z US? I gdzie udać się żeby taki punkt otworzyć. Nie z siecią ale na własną rękę?

Za wszelkie podpowiedzi będę bardzo wdzięczny.
    Z góry dziękuję.
  • Re: punkt opłat Autor: ~YYKEW [87.206.159.*]
    > Sprawa sprzedaży przez Komana praw autorskich do BILON-u (nie
    > udzielenia licencji Partnerom) jest na tyle dziwna, że Koman
    > w ciągu dwóch kolejnych miesięcy sprzedał je dwa razy tej samej osobie.
    > Gdyby sprzedał różnym osobom, to można by go podejrzewać o amnezję. Ale > co z nabywcą? Też amnezja?

To można tak ? To już chyba podchodzi pod mataczenie ?
  • Re: punkt opłat Autor: ~majster22 [85.219.245.*]
    Witam!
    Jestem nowy na forum i interesuje mnie założenie punktu z tanimi oplatami. Chciałbym uzyskac szczegółowe informacje na ten temat.
    Pozdrawam!
  • Re: punkt opłat Autor: ~ona123 [195.64.158.*]
    Z milamedia ktora istniala w 2004 roku
  • Re: punkt opłat Autor: ~YYKEW [87.206.159.*]
    Sprawdź z kim masz podpisaną umowę, potem przedzwon do UM w Koszalinie, i sprawdź czy ta firma istnieje. Część MM jest pozamykana. Ktoś pisał o tym na forum, ale nie pamiętam które.
  • Re: punkt opłat Autor: ~gosc [91.189.32.*]
    A jesli nie istnieje to czy to znaczy ze nie moga mi nic zrobic??
    Nie znam sie na prawie, ale wydaje mi sie ze moga istniec jakies zobowiazania pomiedzy wlasicielami firm (na podstawie umowy wczesniej zawartej) - nawet kiedy jedna z nich juz nie prowadzi dzialalnosci.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Heheniek [83.21.249.*]
    No i mielim media. W MM nie ma już ani jednego pracownika. Pani Joanna, która wytrwała najdłużej odeszła 2 tygodnie temu. Na pobojowisku zostali tylko koman i ostrowska. Ale nie zostali sami... długi też zostały :)
  • Re: punkt opłat Autor: ~bono [88.156.65.*]
    4 dni???Okazuje sie ze moje rachunki dochodzą (lub nie) po 3 tygodniach. Dziś okazało sie ze mam zablokowany tel.kom.bo mineły ponad 3 tyg.a wpłata do ORANGE jeszcze nie wpłyneła.Juz wiadomo ze bede musiał zapłacic za blokade tel. a ciekawe jak inne rachunki...przegięcie...żebym dorwał tego skurwysyna to bym go rozszarpał.
  • Re: punkt opłat Autor: ~samotnik... [91.189.32.*]
    A wie ktos cos na temat Okienka vel. Mieszka? Jakos ostatnio nic o nich nie slychac - a przeciez przelewy ida u nich strasznie dlugo - oficjalnie 4 dni. Na realizacje przelewu powinno im wystarczc max. 2 dni - wiec co sie dzieje z pieniedzmi przez pozostale dwa dni?
  • Re: punkt opłat Autor: ~majster22 [85.219.245.*]
    Przetrzymuja je na swoich kontach, zeby miec odstetki, a potem dopiero reralizuja przelewy.To dlatego trwa to tak dlugo.
  • Re: punkt opłat Autor: ~samotnik.. [80.51.227.*]
    Zgadza sie - tego sie domyslam, ale ciekawi mnie jedno - jak oni sie tak dlugo utrzymuja na rynku - czy klienci nie widza jak dlugo realizowane sa przelewy?? Przeciez sa inne sieci, gdzie przelewy nie sa realizowane przez centrale, a czas realizacji jest o polowe krotszy.

Poszperalem troche w internecie i prownalem dwie najwieksze sieci w Polsce pod wzgledem ilosci realizowanych przelewow: okienko kasowe i accadie.
    Okienko (ponad 400 punktow - ile dokladnie - nie wiadomo) - w styczniu mialo ok. 270 tys przelewow
    Accadia (ponad 250 punktow) - w styczniu miala ponad 240 tys przelewow.

Czy to nie zastanawiajace ze o prawie polowe mniejsza ACCADIA realizuje prawie tyle samo przelewow co majacy ponad 400 okienek Mieszko vel. Okienko??
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gość z dziś [83.21.11.*]
    Skoro przelewy w Mieszku idą tak długo to po co korzystć z ich usług?
  • Re: punkt opłat Autor: ~nowy punkt [87.105.158.*]
    Mam pytanie ...czy w logo mogę mieć napis poczto-banko
  • Re: punkt opłat Autor: ~?? [87.206.159.*]
    A co to takiego "poczto-banko" ?
    Mam zamiar otworzyć nowy punkt opłat pod nazwa ,,opłaty poczto-banko,, tak sobie wymyśliłem czy poczta lub bank może się doczepić?
  • Re: punkt opłat Autor: ~?? [87.206.159.*]
    Myślę, że nie, tylko na ile to jest marketingowo dobry pomysł ?
    Zdaję sobie sprawe że taka nazwa może działać jak ,,płachta na byka,, ale chyba o to chodzi.U nas w tym kraju bardzo smiesznym to tak jest to co jest śmieszne nie mające nic wspólnego z dobrym marketingiem ma wzięcie..Podczas rozmowy z znajomymi odradzaja mi taką nazwę poczto-banko bo to bardzo śmierdząca sprawa prawna..Czy przepisy które mogą zakwestionować taką nazwe?
    Otwarcie punktu tanich opłat wiąże się z kosztami, to inwestycja, w którą trzeba zainwestować w sensie finansowym i czasowym.
    1.Dyspozycja czasowa.
    2.Wybranie pomieszczenia miejsce na punkt /w sklepie markecie itp./
    3. Rejestracją prowadzenia działalności.
    4.Przygotowanie pomieszczenia do przyjęcia wpłat /okienko,komputer,Internet itp./
    5.Bank
    6.Propaganda o Twojej działalności/marketing/
    7.Praca od świtu do nocy.
    POWODZENIA
    Wiecej informacji dt.punktu opłat pod adresem gzen@o2.pl
  • Re: punkt opłat Autor: ~FP [87.206.159.*]
    A co tam nowego u firmy MM ? Nie wykonują żadnego ruchu. Nie mają pracowników. Sprawiają wrażenie jakby wciągneli powietrze i na coś czekali. Jeszcze chwila i się uduszą. To już jest koniec ? czy wciąż jeszcze leżą pod respiratorem ?
  • Re: punkt opłat Autor: ~Timo [213.25.78.*]
    Dziekuje.
    To juz wiem.Ale z jakim bankiem moge sie skontaktowac i jakie kroki mam poczynic aby ominąć wszelkiego typu pośrednikow.Słyszalem o takiej opcji,ale nie mam pojecia od czego zaczac.Jesli ktoś może mi pomóc prosze o kontakt.Cfmt@wp.pl
  • Re: punkt opłat Autor: ~leniu [83.21.79.*]
    Mie wiem jak się maja MM, ale komornik powołuje biegłego do oszacowania wartości nieruchomođci na Akacjowej 13 w Koszalinie.
  • Re: punkt opłat Autor: ~MM klamie [91.189.32.*]
    Co sadzicie o informacjach,ktore ostatnio pojawily sie na stronie MM - a mianowicie ze maja 315 punktow oraz ze w styczniu zreaslizowali ponad 380 tys rachunkow.
    Smiech na sali - kolejna popisowka. Do tej pory na swojej stronie chwala sie punktami, ktore juz nie istnieja. A liczba przelewow - skad oni to moga wiedziec, skoro pierwsze wersje Bilonu nie zawieraly mechanizmow informujacych ich o tym.
    Powodzenia w licytacji domu na Akacjowej :D:D:D
  • Re: punkt opłat Autor: ~rozdam [85.221.149.*]
    Drodzy, widze ze wszyscy macie doskonale doswiadczenia! Prowadze obecnie posrednictwo kredytowe i chcialbym rozszerzyc dzialalnosc o punkt pobierania oplat. Jakie obecnie firmy licza sie na rynku? Kto jest gody zaufania i niedrogi? Z gory dziekuje za odpowiedzi! Prosze o kontak na maila rozdam@interia.pl
    Dzieki!
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.252.*]
    czy już wiecie że ZUS wzrósł o 60 zł a po nowym roku ma wzrosnąć do 1000 Może ma ktoś chęć na niższy ZUS legalny
  • Re: punkt opłat Autor: ~Asia [83.21.165.*]
    murka Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > czy już wiecie że ZUS wzrósł o 60 zł a po nowym
    > roku ma wzrosnąć do 1000 Może ma ktoś chęć na
    > niższy ZUS legalny
    No wiesz ulka, jak będziemy potrzebować porad nt. czegoś legalnego to napewno nie od ciebie. Co ty wiesz o legalności!
  • Re: punkt opłat Autor: ~buźka [83.28.223.*]
    czyżby to ta nieuczciwa firma się odzywała aby zniszczyć reputacje milamedii nikt już chyba nie wierzy w te pokrzywdzone sirotki które z taka uwagą śledzą postępowania prokuratorskie i sądowe ale nie sprostowała kłamst które tu wypisywała Ludzie czytajcie www.milamedia.com.pl sami oceniajcie
  • Re: punkt opłat Autor: ~buźka [83.28.251.*]
    może komornik przychodzi w bardziej intymnej sprawie chyba że jesteś materacem i wiesz że nie. Ktoś na forum już zauważył że minęło tyle czasu i jakoś ciągle firma funkcjonuje mało tego wygrywają jakieś sprawy o czym świadczą zamieszczone papiery z biura patentowego a że obrona w naszym kraju ciągnie się latami ,to fakt ,o którym się niedyskutuje jak ktoś ma udowodnić że nie jest wielbłądem za to bezkarnie rzuca się paszkwilami bez pokrycia -hańba, że ludzie na tym forum robią co chcą a tylko dwie czy trzy osoby próbowało walczyć na argumenty zniszczono to forum które napewno nie do tego służyło
    a tylko pozwoliło jakimś desperatom, ludziom żądnym taniej sensacji wyrzywać się dowoli. Nie słyszałem, żeby ktoś zarzucił MM że przelewy nie dochodzą czy są bardz drodzy żadnych afer a tu samo błoto Wstyd i hańba
  • Re: punkt opłat Autor: ~Apoloniusz [83.21.229.*]
    "może komornik przychodzi w bardziej intymnej sprawie" - wszyscy wiemy, że komornik przychodzi, bo Leniowi nie zapłaciła firma milamedia. Sprawy wygrywacie? Które? Podaj numery oszustko, bo z tego co wiem, to każda wasza sprawa jest sprawą przegraną! Jesteście nieudolni, to podajecie ludzi do sądów, bo liczycie, że w ten sposób wyciągniecie kasę z cudzych kieszeni. Tylko, że nikt na was nieroby pracować nie będzie! Weźcie się do roboty zamiast uprawiać sądowe pieniactwo. No które sprawy wygrałaś? Żadnej. Tylko koszty wam rosną i dodatkowe długi za przegrane sprawy. I nie dziw się, że ludzie gadają o tym na forum, bo wszystkie te sprawy dotyczą nie was "intymnie", jak to nazwałaś, tylko firmy milamedia. Od Partnerów wymagacie zaświadczenia o niekaralności i o niezaleganiu. Skoro umowa partnerska, to chyba działa w obie strony, co? Tez przedstaw takie zaświadczenie. Ba, tylko skąd je weźmiesz?
  • Re: punkt opłat Autor: ~buźka [83.28.253.*]
    chyba nie wiesz na czym polega mieć własną firmę jak chcę to pracuję jak nie to nie a tacy nieudacznicy jak ty są po to żeby pracować na takich jak ja.Jeżeli masz nieuregulowane sprawy finansowe to pewnie podałeś firmę MM do sądu pokaż więc swoją sprawę wygraną bądź przegraną a nie występuj w roli adwokata Lenia /fajna ksywa/.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Apoloniusz [83.21.237.*]
    "mieć własną firmę jak chcę to pracuję jak nie to nie a tacy nieudacznicy jak ty są po to żeby pracować na takich jak ja" - jakby nie "pomysłowy" koman to byś gęsi w Mościbrodach pasła na miedzy. Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i zastanów się, jakie świadectwo sobie wystawiasz. Teraz to co napisałaś przeczytają wszyscy Partnerzy MM i się dowiedzą, że masz ich za nieudaczników.
    Naprawdę uważasz innych za tak samo niedorobionych jak ty? Owszem, wywiesiłaś zaświadczenia o niezaleganiu ale sprzed roku. Myślisz, że nie widzimy dat czy jak? Jak już coś robisz, to rób z głową. Pokaż aktualne zaświadczenia. Acha, jakbyś nie wiedziała, mamy marzec, rok 2007, bo może nie wiesz?
  • Re: punkt opłat Autor: ~buźka [83.28.172.*]
    masz manię prześladowczą ale to się leczy, a co z pozwem do sadu lub prokuratury przeciwko MM
    może pokażesz nam swoje krzywdy na papierze a odnośnie moich pracowników to gdyby tylko potrafili skrzeczeć jak ty to nie byliby moimi pracownikami
    Z tego co wiem, to Partnerzy, jak samo słowo wskazuje są na umowie Partnerskiej, czyli równorzędnej a pracowników to ty nigdy żadnych nie miałaś, bo żeby mieć pracowników to trzeba za nich odprowadzać podatki i ZUS do odpowiednich urzędów. Sprawdzałem w urzędach i firma mm nigdy nie zgłosiła żadnego pracownika. To jak to jest, "panno uczciwa inaczej"? O kim mówisz "moi pracownicy"? Ty byś coś chciała mieć, robić i być ale nie wiesz czym i nie wiesz jak. Zacznij uczciwie żyć. Więcej zyskasz. Taka dobra rada, bo wiesz co? Szkoda mi ciebie.
  • Re: punkt opłat Autor: ~BUŹKA [83.28.173.*]
    A co z twoimi działaniami w sprawie MM wymślasz mi i wymyślasz ale ja czekam na konkretną odpowiedź nie baw się w polityka no chyba że potwierdzisz moją tezę że lepiej oskarżać niż przedstawiać dowody no cóż psy szczekają a karawana idzie dalej
  • Re: punkt opłat Autor: ~do buzki [91.189.32.*]
    BUŹKA Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > A co z twoimi działaniami w sprawie MM wymślasz mi
    > i wymyślasz ale ja czekam na konkretną odpowiedź
    > nie baw się w polityka no chyba że potwierdzisz
    > moją tezę że lepiej oskarżać niż przedstawiać
    > dowody no cóż psy szczekają a karawana idzie dalej

A czy zastanawialas sie moze dlaczego te psy szczekaja? Widocznie maja powod zeby ujadac na twoj widok.
    I nie zaslaniaj sie karawana- ktora "idzie" (buahahaha) - bo i tak nie uciekniesz i wczesniej czy pozniej psy cie dopadna i rozszarpia.

I najpier sama odpowiedz na forum - dlaczego nie przedstawiliscie aktualnych zaswiadczen z ZUS i US.
    Dlaczego nie pochwalicie sie ze po raz kolejny odwolujecie sie od wyroku sadu - i za kazdym razem przegrywacie.
    Dlaczego oskarzacie ACC o kradziez programu i udajecie tepych, ktorzy nie wiedza ze ich program jest zupelnie innym programem i daleko mu do takiego nedznego programu jaki wy sprzedajecie.
    Chcesz dowodów? Czekaj cierpliwie. Napewno cię nie zawiodę. Wszystko w swoim czasie. Może cię to nauczy uczciwości w życiu i pokory.
  • Re: punkt opłat Autor: ~?? [87.206.162.*]
    www.szczecin.sa.gov.pl/data/wokandy/i_cywilny/14_03_2007-02.pdf

A wystarczy tylko wyszukiwarki użyć.
  • Re: punkt opłat Autor: ~buźka [83.28.220.*]
    czyli żadnych dowodów tylko ujadanie To wiadomość dla innych forumowiczów czytajcie i wyciągajcie wnioski
    Uczcie się co znaczy nieuczciwa konkurencja
  • Re: punkt opłat Autor: ~?? [87.206.162.*]
    Podobno tą sprawę też przegrali ?
  • Re: punkt opłat Autor: ~Przegrali, to mozna sprawdzic [83.28.154.*]
    Przegrali a sąd oddalił powództwo zarówno w pierwszej jak i drugiej instancji. Swoją drogą ciekawe, że MM ogłosiła zwycięstwo w sprawie, a potem złożyła odwołanie od wyroku w Koszalinie. Warto sprawdzić czego dotyczył ten proces. Wyrok stwierdza skuteczność odstąpienia od umowy i cofnięcia praw do programu. Tak więc MM nie ma prawa programu sprzedawać. A reszta jest milczeniem. Ciekawe co się jeszcze w tym teatrzyku wydarzy.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ziuta [83.21.233.*]
    Bardzo proszę o kontakt właścicielki punku obsługi z dnia 22.04.2005.
    Tez bym chciała otworzyć taki punk al nie wiem jak.
  • Re: punkt opłat Autor: ~AGA7730 [89.191.129.*]
    LUDZIE TO WY BłęDNIE ROZUMIECIE 24H , PIENIąDZE Z ACCADII NAPRAWDę IDą 24 H I TO MOżNA U NICH SPRAWDZIć (oczywiście nie licząc dni wolnych od pracy bo nie ma wtedy transwerów pieniężnych ) , SAMA PROWADZę TAKI PUNKT I WIDZę , CODZIENNIE PO ZAMKNIęCIU CZYLI PO 18-TEJ WYSYłAM PLIKI DO BANKU I 24H PóżNIEJ SPRAWDZAM RóWNIEż PO 18-TEJ CZY PRZELEWY Są ZREALIZOWANE , CZYLI Są NA ODPOWIEDNIM KONCIE , I Są , ALE BIURA PRACUJą TYLKO DO 15 , WIęC O TEJ 18-TEJ GODZINIE NIE MA KTO TYCH PIENIęDZY ZAKSIęGOWAć , WIęC KSIęGOWE , KSIęGUJą JE DOPIERO NASTęPNEGO DNIA I NIGDY NIE ROBIą TEGO Z DATą WSTECZNą (ROBI TO TYLKO URZąD SKARBOWY I ZUS)I DLATEGO TAK TO WYGLąDA W OCZACH KLIENTóW , ALE W PUNKCIE ACCADII MOZNA TO DOKłADNIE SPRAWDZIć CO DO MINUTY . ZACHęCAM DO TEGO WSZYSTKICH "TESTERóW"
  • Re: punkt opłat Autor: ~OPERATOR [83.21.114.*]
    Czy słyszeliście, że Invest Bank zaczął wypowiadać umowy OPERATOROM, tym samym przejmując ich Partnerów?? Znam już cztery takie przypadki z Invest Banku i trzy z CERI, wszystkie z poprzedniego tygodnia. Proszę o komentarze - pilne!
  • Re: punkt opłat Autor: ~GTA [87.206.162.*]
    Ja też tak słyszałem. Podobno wszystkim każą przejść do Accadi bo tam mają najlepszy program kasowy.
  • Do Kolegi Autor: ~Mundek [83.21.242.*]
    Jeśli chcesz dojść swoich roszczeń wejdź Komanowi na hipotekę. Proponuję skontaktuj się z Leniem (mail kilka stron wcześniej) a on Ci podpowie, jak to zrobić, bo z Komanem nie jest tak prosto. Kurde, czy tandem Koman-Ostrowska nie może chociaż raz zapłacić swoich zobowiązań? Oni są już bezczelni.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ŁOŚ [194.152.123.*]
    Wiecie czuję się oszukany. Jestem z jednej z sieci, mam ponad 4.300 szt przelewów miesięcznie. To moja zasługa nie ich. Opłaciłem im wstęp tj szkolenie bez materiałaów reklamowych za 2450 zł. Płacę comiesiąc 0,04 zł od każdego rachunku, mam przelewy po 0,24 zł. Miesięcznie spłacam im ok 170 zł abonamentu. Skusili mnie ofertą. Czytałem na http://pepe_punkt.w.interia.pl/ o kredytach (4 oferty) i usługach telekomunikacyjnych (1 oferta_) Ale to nie jest prawda, oni nie mają nic innegoi niż doładowania tel. komórkowych.
    Ale to nie o to chodzi. Od koleżanki która śmieje się ze mnie, wiem że zrobili mnie na łosia. Ona ma program za jedyne 300 zł. słownie: trzysta. przelewy w banku za 0,20 zł i nie płaci żadnej opłaty sieciowej.
    Podsumujmy: ja płaciłem i nadal płacę i to comiesiąc tyle ile ona raz i ma taką samą obsługę i ten sam program.
    Nie wiem jak reszta, ale mnie to boli. Jak można być tak niesprawiedliwym i niekonsekwentnym w podejściu do klienta.
    Albo tak żle stoją że idą na ilośc nie jakość albo lepszy wróbel w ręku niż z gołąb na dachu.
    Ja mości accadio czuję się oszukany. Będę domagał się takich warunków jak ma moja koleżanka. Reszcie też radzę. Wniosek: mają dodatkowy dochód z banku od naszych przelewów a nam wmawiają że nie. Ile zatem mają dla siebie 0,18 czy 0,19 zł. Pewnie średnio zarabiają ok 10 groszy od rachunku. To co z banku i z nas łosi po 0,04 zł. Czyli ok 27.450 zł z 274 500 szt przelewów. Ile zarabiacie wy, bo ja nie mam tak dobrze. Po odjęciu z ok 4300 zł ZUS, podatki, lokal zoataje ok 1500 zł.
    Szkoda że tylko tak miło i sympatycznie zapowiadało się wszystko a tak niemiło się kończy. A wiecie co jest smutne, to że mam na rachunku napisane szkolenie a nie zakup oprogramowania. Zatem nie mam nic. Zaczynam wierzyć że ukradli program bo nie chcą go sprzedawać.
    300 zł i 0,20 zł za przelew. Ja tez chcę 0,20 zł za przelew i nie będą płacił 0,04 od rachunku.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Niuśka_80 [83.13.164.*]
    Opowiem wam dość zabawna sytuacje bo ta ktora tu została opisana mam wrazenie ze dotyczy mojej osoby, i jesli opisuje to moj kolega to mam ogromny żal, dlaczego? juz tłumaczę....Prowadze własny punkt opłat jakiś czas temu zwrociłam sie z prośba do mojego kolegi żeby mi pomogł załatwiać program Bilon bo on na takim pracuje, obiecał ze mi pomoze, podobno rozmawiał z włascicielami w/w programu i nic przez dwa miesiace zadnego odezwu, az tu nagle kiedy znalazłam kontak z Accadia przypadkiem spotkałam „panstwa z MilaMedi” i co sie okazuje, ze byli skłonni oddac mi prgram za przysłowiową złotowke w momecie kiedy ja byłam umowiona na instalacje programu „Sezam” oczywiście nie obyło sie bez komentarzy że program jest taki sam, moim zdaniem...... nie jest widziałam oba.... a co do sprawy sadowej o ktorej tez usłyszałam ze accadia ukradła program.... wiec zaiteresowała mnie ta sprawa znalazłam kilka fajnych artykułów na ten temat a szczegolnie jeden mnie bardzo zaiteresował.......a mianowicie http://klub.chip.pl/piotrb/ jesli ktoś jest ciekawy to zachcam do poczytania...... I jeszcze jedno wydaje mi „mosci MilaMedio” zachowanie takie jakie wy reprezenujecie nie jest chyba odpowiednie, nikt nie lubie konkurecji, ale zawsze była, i bedzie, niestety trzeba sie pogodzić ze sa lepsi....na dzien dzisiajszy bardzo sie cieszę ze nie podpisałam z wami umowy bo to były powazny bład.... I jescze jedno jesli nie zna sie dokońca faktow nie trzeba ich opisywać.... Ta cała sytuacja utwierdziła mnie tylko w przekonaniu ze podiełam słuszna decyzje........a co do wspołpracy z Accadią jestem mile zaskoczona szybka sprawna instalcja i nie czekałam miesiac a 3 dni.....Warunki też super.... zachecam do wspołpracy wszystkich.... a co jest istotna sprawa, pomoc w kazdej chwili...... Pozdrawiam.....
  • Re: punkt opłat Autor: ~LOŚ [88.191.13.*]
    Człowieku ja mam 24 gr. Może i accadia wprowadziła zmiany ale ja nadal mam 24 gr i 23 zł za prow. rachunku. Co miesiąc zaś płacę za eFaktury przysyłane z centarli. Płacę nie mało bo 4 gr od każdego przelewu. Nie obchodzą mnie wasze przepychanki z konkurencją. Ja mogę oceniać to co mam od was. Ale widzę że tu nie ma mowy o wymianie zdań tylko ostra jazda i przypinanie łatek konkurencji. Sprawdzę w banku czy może coś przeoczyłem lub ktoś przeoczył mnie, nie będę zaś tracić czasu na udowadianie że ziemia nie jest płaska.