Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Opowiem wam dość zabawna sytuacje bo ta ktora tu została opisana mam wrazenie ze dotyczy mojej osoby, i jesli opisuje to moj kolega to mam ogromny żal, dlaczego? juz tłumaczę....Prowadze własny punkt opłat jakiś czas temu zwrociłam sie z prośba do mojego kolegi żeby mi pomogł załatwiać program Bilon bo on na takim pracuje, obiecał ze mi pomoze, podobno rozmawiał z włascicielami w/w programu i nic przez dwa miesiace zadnego odezwu, az tu nagle kiedy znalazłam kontak z Accadia przypadkiem spotkałam „panstwa z MilaMedi” i co sie okazuje, ze byli skłonni oddac mi prgram za przysłowiową złotowke w momecie kiedy ja byłam umowiona na instalacje programu „Sezam” oczywiście nie obyło sie bez komentarzy że program jest taki sam, moim zdaniem...... nie jest widziałam oba.... a co do sprawy sadowej o ktorej tez usłyszałam ze accadia ukradła program.... wiec zaiteresowała mnie ta sprawa znalazłam kilka fajnych artykułów na ten temat a szczegolnie jeden mnie bardzo zaiteresował.......a mianowicie http://klub.chip.pl/piotrb/ jesli ktoś jest ciekawy to zachcam do poczytania...... I jeszcze jedno wydaje mi „mosci MilaMedio” zachowanie takie jakie wy reprezenujecie nie jest chyba odpowiednie, nikt nie lubie konkurecji, ale zawsze była, i bedzie, niestety trzeba sie pogodzić ze sa lepsi....na dzien dzisiajszy bardzo sie cieszę ze nie podpisałam z wami umowy bo to były powazny bład.... I jescze jedno jesli nie zna sie dokońca faktow nie trzeba ich opisywać.... Ta cała sytuacja utwierdziła mnie tylko w przekonaniu ze podiełam słuszna decyzje........a co do wspołpracy z Accadią jestem mile zaskoczona szybka sprawna instalcja i nie czekałam miesiac a 3 dni.....Warunki też super.... zachecam do wspołpracy wszystkich.... a co jest istotna sprawa, pomoc w kazdej chwili...... Pozdrawiam.....