murka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dodatkowy punt ksero lub do ksero opłaty to bardzo
> dobry pomysł powiem więcej czy ktoś ma długi czy
> nie to nie moja sprawa ale jeśli mam doradzać w
> sprawie punktu opłat to stawiam na MILAMEDIA i
> mówcie co chcecie i wieszajcie psy tak długo jak
> długo was to bawi ale ja współpracuję z tą firmą
> od 2 lat i wieszcie lub nie dzieki nim mój punkt
> jest atrakcyjniejszy od innych podobnych Ludziom
> chętnych do współpracy radzę skontaktowć się z MM
> i dowiedzieć się wszystkiego ze źródła Ja jestem
> żywym dowodem pełnej satysfakcji
Witam!
Jeśli ktoś poszukuje programu punktu opłat to polecam wszystkie ale na pewno nie MM.Nikomu nie radzę wchodzić w układy z tą firmą!!!!Chyba,że jest samobójcą albo wybrańcem losu.Jestem żywym dowodem współpracy z MM,mam kilka skoroszytów dotyczących szkód,opinię informatyka policji na temat programu za który słono zapłaciłam.Z chwilą uregulowania należności za programy /2/ nie mogłam liczyć na żadną pomoc tej firmy.
Jak zapłaciłam kasę to bylam tylko punktem na mapce MM.
Na marginesie ,ostatnio rozmawiałam z klientką ,która pracuje bezpośrednio na programie bankowym i jeśli dobrze zrozumiałam umowę podpisała bezpośrednio z bankiem.
Wtedy przypomniała mi sie pewna rozmowa.Gdy program wariował,wezwałam informatyka Banku Millenium.Dziwił się ,że wydaliśmy tyle kasy na program MM.Jego zdaniem przelewy można było wpisywać bezpośrednio w program bankowy Banku Millenium.
Ale to tak na marginesie.
Pozdrawiam
To, że Twój punkt jest bardzo dobry, i sprawnie funkcjonuje jest generalnie Twoją zasługą, a nie Komana. Podejrzewam, że jakbyś podpisała umowę z inną siecią lub pracowała samodzielnie też wyglądałby bardzo dobrze.
Wygląd punktu nie zależy od sieci z którą współpracujesz.
A co do Komana to zdania nie zmienię.
Toyota jest samochodem znanym ze swej niezawodności, co potwierdzają statystyki TUV. A Komanowi z Ostrowską dać dwie metalowe kulki to jedną zgubią, a drugą zepusją.
I tak jest ze wszystkim czego się dotkną. Ostatnio dotykają się swojego nowego domku ...
Wstrętna kłamczucho! Nie prowadzisz i nigdy nie prowadziłaś ŻADNEGO punktu opłat! Ludzie, po raz kolejny powtarzam: "murka" to nick Urszuli Ostrowskiej z branży Koman i Spółka! Chyba rozumiecie, dlaczego tak reklamuje Mielimmedia?! No ale żeby posuwać się do kłamstawa
Re: punkt opłat Autor: ~do murki vel. ostrowska [195.205.209.*]
Ja wspolpracuje z ACC - ktora daje mi oprogramowanie.
Ale po pierwsze: oprogramowanie to jest jednym z najlepszych dostepnych z Polsce tego typu - "wasz" Bilon nie potrafi nawet polowy tego
Po drugie - jesli chodzi o uslugi dodatkowe to sam dbam i sam mysle co wprowadzac nowego - i nikt mi nie musi podpowiadac.
Dzieki temu dzialam juz na tym rynku jakis czas - i miesiecznie mam na chwile obecna ponad 4 tys przelewow - i z miesiaca na miesiac ich ilosc rosnie.
Tak wiec - nie jest mi potrzebna zadna pomoc ani podpowiedzi jakie uslugi dostawic a jakie nie - bo potrafie sam o tym zadecydowac i sam znalezc sobie partnera do wspolpracy.
Jedyne co mi jest potrzebne to odpowiedni program , ktory daje mi jak najwiecej mozliwosci zarzadzania platosciami.
P.S. Podejrzewam ze po moim poscie MM zacznie zaraz z wszelkich sil krytykowac ACC. Jesli macie taki zamiar - to zacznijcie podawac fakty w czym ACC jest gorsza od was.
Bo mi znany jest tylko jeden przyklad - oni nie okradli jeszcze nikogo, a wy.... no coz, spraw w sadzie wszystko wyjasnia
witam
Miło że wreszcie podjeliście konstruktywną wymianę zdań na temat punktów opłat do Luny przykro mi ale próbowałam ci wierzyć ale dla mnie to jest poprostu niemożliwe Zanim wygeneruję pliki do banku to jeszcze raz liczę ilość rachunków i sprawdzam nr kont z danego dnia niech to będzie 1000 zł i tylko tyle wpłacam na konto następnego dnia saprawdzam czy przelewy poszły z banku koniec kropka nie ma możliwości przelać więcej ani mniej
Nie mówię o wyglądzie punktu tylko o ilości oferowanych usług być może mogła bym sama się o wszystko martwić ale po co skoro wszystko podaje mi się na tacy
Co do pomocy przy programie to osoba która mnie szkoliła była dostępna dla mnie 24 h na dobę do dziś utrzymujemy kontakt mimo że dzieli nas 700 km
Jeśli chodzi o pocztę to przyznaję że się to trochę ślimacz ale dajmy tej firmie chwilkę nie zając nie ucieknie wszystkie umowy mam podpisane w listopadzie ma ruszyć już reklama telewizyjna na TVN i chyba POlsacie
Dziś jaszcze zadzwonię do przedstawiciela i napisze wszystkim co w trawie piszczy
Co do programu ACC witam szanowną konkuręcję myślę że możemy wymieniać poglądy beż głupich emocji nie znam pańskiego programu a wogóle żadnego innego nie widziałam na oczy być może jest naprawdę dobry chociaż słyszałam że oba programy pisał ten sam programista być może jest on bardziej rozbudowany ma więcej funkcji Mnie życie nauczyło że im coś prostrze tym lepsze potrzebny mi program do robienia przelewów i to mam
a wogóle słuchajcie po dwóch latach udało mi się uzyskać zgodę na totolotka
nie wiem jak u was ale u nas jest takie nasycenie że pozyskać lotomat graniczy z cudm Załatwiłam to sama żebyście nie myśleli że jestem jakaś jełopa która czeka żeby za nią coś zrobić
Mówie wam Mała rzecz a cieszy
nie zatkało mnie kochanie mam poprosu dyslekcje i dysortografie i nie ładnie wyśmiewać się z cudzych ułomności tym bardziej że nie mam wyższego wykształcenia rozumiesz teraz że nie mogę sprostać twoim wymaganiom
a tak wogóle to nawet ty nie jesteś w stanie zepsuć mi humoru
Zastanawiam się dlaczego jak tylko ktoś ma do powiedzenia coś dobrego o MM zaraz zaczyna sie nagonka zraziłeś się to omijaj ich z daleka albo przepisz się do konkurencji nikt ci tego ni zabroni ani cię nie potępi pod tym względem jeszcze żyjemy w wolnym kraju możesz wychwalać ACC czy inne firmy a one mają być prawo najlepsze ja tylko stwierdzam że jestem zadowolona z MILAMEDII poznałam też Ulę i Piotra dla mnie byli bardzo sympatyczni więc za co mam na nich psy wieszać A o dobrtch rzeczach tak pogrążanych przez ciebie osób warto powiedzieć coś dobrego Ludzie nie są tylko żli i z premedytacją popadają w kłopoty
murka Napisał(a):
> nie zatkało mnie kochanie mam poprosu dyslekcje i
> dysortografie i nie ładnie wyśmiewać się z cudzych
> ułomności tym bardziej że nie mam wyższego
> wykształcenia rozumiesz teraz że nie mogę sprostać
> twoim wymaganiom
> a tak wogóle to nawet ty nie jesteś w stanie
> zepsuć mi humoru
> Zastanawiam się dlaczego jak tylko ktoś ma do
> powiedzenia coś dobrego o MM zaraz zaczyna sie
> nagonka zraziłeś się to omijaj ich z daleka albo
> przepisz się do konkurencji nikt ci tego ni
> zabroni ani cię nie potępi pod tym względem
> jeszcze żyjemy w wolnym kraju możesz wychwalać ACC
> czy inne firmy a one mają być prawo najlepsze ja
> tylko stwierdzam że jestem zadowolona z MILAMEDII
> poznałam też Ulę i Piotra dla mnie byli bardzo
> sympatyczni więc za co mam na nich psy wieszać A o
> dobrtch rzeczach tak pogrążanych przez ciebie osób
> warto powiedzieć coś dobrego Ludzie nie są tylko
> żli i z premedytacją popadają w kłopoty
,,Pani Moniko'' jest jedno proste wyjście z tej sytuacji i to dziecinnie proste.Po co te przepychanki, skoro Pani jest Moniką ,a nie Ulą.
Proszę podać adres prowadzenia swego punktu opłat /ale nie pierwszego lepszego z mapki/.Przecież to nie tajemnica skoro tak gorąco poleca Pani współpracę z MM.
Ja ,zobowiązuję się w porozumieniu z piszącymi na forum osobami,że Panią bardzo chętnie odwiedzimy i poznamy osobiście.Przy okazji z racji ,iż swego czasu pracowałam w biurze,,MISS POLSKI''ocenię ,,resztki urody''
Czekam /myślę,że nie tylko ja/ na Pani odpowiedz.
Przy okazji porozmawiamy o Prywatnej Poczcie ,która na marginesie działa już w kilkunastu miastach Polski.
Skąd Pani opinia ,że się ,,ślimaczy''???
wszystkich chętnych chcący sie dowiedzieć czegoś o MM/decyzje każy podejmuje sam /nikogo nie agituje, ale lepiej wysłuchać dwóch stron proszę o kontakt na murka2@o2.pl
jestem pełna podziwu dla ciebie kochanie mogłabym tak gadać z tobą i gadać do końca życia i tematów by nam nie zabrakło ty na pewno nie jesteś monotematyczny twój zasób wiadomości, język którym się posługujesz zasługuje na uznanie wszystkich forumowiczów
witam pani Henryko nie miałam jeszcze przyjemności z panią rozmawiać ale widzę że Pani mnie zna
HENIUTKU jesteś bardzo miły kiedy mówisz do mnie suchotniku moje maleńkie70 kilo wagi to pewnie przez nic nierobienie przez 10 godzin dziennie w punkcie
poza tym kiedyś w latach 80 mówili o mnie miss dziś nawet nie chcesz zobaczyć z kim rozmawiasz przykre no cóż czasu się nie cofnie ale myślę że raczej byś się mną nie brzydził bo resztki urody z lat świetnoości ciągle zostały
możesz sobie używać do woli ale szanuj moją pracę jest ona kosztem moich dzieci i rodziny zarzucasz mi kokosy myślę że gdybym ci o nich powiedziała to rozpocząbyś nowy cykl uwag i trafnych ripost
Przeczytałam jeszcze raz dwie poprzednie strony.Kto Ci powiedział,że masz dysleksje???
Taka osoba robi błąd na błędzie nie zdając sobie z Tego sprawy.
Ty na nią nie cierpisz.Skąd ten pomysł?
Jeśli okaże się,że ,,murka Monika'' to Ty Ula, to uwierzę,że cierpisz na jakieś zaburzenia psychiczne.Zaznaczam,że teraz nie piszę złośliwie.
Jak dziś pamiętam gdy w słoneczny dzień byliście u nas i instalowałaś ,,bilon'' Wydawałaś się osobą zrównoważoną.Jeśli teraz okaże się ,że to Ty wypisujesz takie rzeczy to może cierpisz np. na rozdwojenie osobowości?
Proponuję pójść wtedy do lekarza ,a jeśli / jak na tym forum przeczytałam /już chodzisz to go zmień.Nie pomaga Ci.
Może wystarczy zrobić rachunek sumienia????
No tak ,ale czy U.O ma sumienie?
cześć wszystkim
mój punkt znajduje się w Radomiu nie wiem czemu miełabym to ukrywac
chętnie zapraszam na kawe Wiesz byłam pare razy na wdrażaniu bilona ale ciebie LUNA jakoś nie kojarze no cóż starość nie radość
ta historyjka z dysortografią itp to poprostu samoobrona przed atakami HENIUTKA robię błędy i o czym to świadczy że jestem niedouczona czy to taki straszny grzech
murka Napisał(a):
> cześć wszystkim
> mój punkt znajduje się w Radomiu nie wiem czemu
> miełabym to ukrywac
> chętnie zapraszam na kawe Wiesz byłam pare razy na
> wdrażaniu bilona ale ciebie LUNA jakoś nie kojarze
> no cóż starość nie radość
> ta historyjka z dysortografią itp to poprostu
> samoobrona przed atakami HENIUTKA robię błędy i o
> czym to świadczy że jestem niedouczona czy to taki
> straszny grzech
Ostrowska/bo już wiem ,że to Ty/dałaś się podejść.
Radom ,miasto dość duże i wiesz,że tam mam daleko.Wierzę,że mnie minęłabyś na ulicy i jedynie przyszło by Ci do głowy ,że skądś mnie znasz/tyle punktów/.Wiesz skąd jestem bo jeden z moich ,,mądrzejszych klientów'' zadzwonił do Ciebie i poinformował,że ,,bilon'' u nas się sypnął.Obiecałaś do niego oddzwonić , powiedział mi,że tego nie zrobiłaś.Wykonałaś za to telefon do mego męża z zapytaniem ,,co my teraz zrobimy'' szkoda ,że nie zapytałaś czy MM w czymś nam może pomóc.Od tamtej pory zero kontaktu z Wami.
Osoba która może i przede wszystkim chce udowodnić,że nie jest Ulą podaje adres punktu lub nazwę ,łatwo poszukać w książce telefonicznej lub na informacji nawet jeśli to komórka.
Druga sprawa.Oświadczam ,że ,,murka''ściemnia ,ponieważ Prywtną Pocztę w Radomiu otwiera osoba nie o imieniu Monika.Mogę podać nr zezwolenia tej Pani i nr UKE.W dodatku nie jest z Radomia a nawet okolic.Znam imię i nazwisko ,mejla tej Pani....I co ? Jeszcze masz ochotę na przelewanie swych wymysłów na forum?Opamiętaj się!!!!!Zasada tam jest taka ,że dwie różne osoby nie mogą działać w jednej ,nawet dużej miejscowości.
Heniek,to do Ciebie -jestem w szoku!!!Miałeś rację.
Teraz Ula do Ciebie >Nie zaśmiecaj tego forum.Ja swego czasu napisałam co mi leżało i leży na sercu.Nie ważne ,że jedni przyjeli to w taki a inni w inny sposób.Chciałam opisać co mi się przytrafiło i to zrobiłam.
Ludzie chcą wiedzieć z kim wspólpracować a z kim nie ,więc przy okazji sobie ulżyłam wyrzucając to wszystko.
<>
W Twoim przypadku Ula przekłada to się tak.
Masz jakieś zaburzenia ale zawsze będziesz twierdzić,że jesteś zdrowa, a my to banda oszołomów.Zmieniaj nicki i się ,,baw''Nam wszystkim to,,wisi''
Mam nadzieję ,że Państwo piszący na tym forum nie mają mi za złe ,że w ten sposób to ujęłam.
no dowiedziałam się czegoś o poczcie być może działa ona gdzieś w zachodniej części Polski we wschodniej nawet psy dupami szczekaja,ąle mam zapewnienie przedstawiciela że w przyszłym tygodniu będzie wszystko załatwione być może mają sporo chętnych. Być może że to są marne pieniądze ale w końcu i tak tu siedzę i tak a nakład finansowy prawie żaden jak mnie zapewniano
murka napisała: "Wiesz byłam pare razy na wdrażaniu bilona" czyli jednak ostrowska. Wiesz co? Są błędy i błędy. Ty robisz takie, że normalnie tragedia w trzech aktach. Zachwalasz te Mielimmedia jak głupia, chociaż koman cię robi w trąbę. Dalej wszystkim próbujecie wcisną kit, jacy to wy biedni jesteście i jak potraciliście przyjaciół: Olega, Marka, Piotra, Tomasza, Andrzeja, Sławka... mam dalej wyliczać? A może dotrze wreszcie do tych waszych pustych łepetyn, że to z wami coś jest nie tak, że się wszyscy od was odwracją? Prawda jest taka, że to wy ich wszystkich oszukaliście swoją pazernością. To jest według was przyjaźń? Najpierw płacz i klepanie po plecach a potem wycyckanie z kasy, oczernianie przed wszystkimi. Nie dziwię się, że wszyscy odeszli od was. Do dupy z taką "przyjaźnią". Wyzyskiwacze jesteście i tyle! Ale na cudzej krzywdzie jeszcze nikt się nie wzbogacił. Bokiem wam to naciąganie ludzi wyjdzie.
zgadza się na cudzej krzywdzie jeszcze nikt się nie wzbogacił. więc może trzeba jeszcze poczekać Ktosiu.Gdyby człowiek przewidział że się przewróci to by się położył a tak to musi sam wszystkiego doświadczyć ja jestem a przynajmniej staram się być ostrożna to nie jest tak że piszecie te wszystkie słowa i one trafiają w próżnie jakieś wnioski z tego wyciągam
Jeśli chodzi o przyjaźń to poznasz ją dopiero w biedzie
No,to niewiele masz do powiedzenia po takiej wpadce.
Państwo którzy jeszcze się zastanawiają ,szukają firmy pośrednictwa finansowego ,mają okazję się przekonać jacy ludzie pracują w MM i mogą się zastanowić czy akurat z kimś takim marzy im się współpraca.
a ja chętnie poznam Tą Panią, he he... a wiecie dlaczego?
bo znając mentalność polaków i polaków zawistność i nieżyczliwość to ta Pani coś osiągneła w Wy jej tylko po polsku zazdrościcie. Tyle.
Pokaż mi co osiągnełeś a powiem Ci kim jesteś.
Oni mają drugą pod względem wielkości sieć opłat w Polsce, a co Wy prześmiewcy macie. Chętnie posłucham. Pozatym jeszcze się nie urodził taki co by każdemu dogodził.
I Napisał(a):
> a ja chętnie poznam Tą Panią, he he... a wiecie
> dlaczego?
> bo znając mentalność polaków i polaków zawistność
> i nieżyczliwość to ta Pani coś osiągneła w Wy jej
> tylko po polsku zazdrościcie. Tyle.
> Pokaż mi co osiągnełeś a powiem Ci kim jesteś.
> Oni mają drugą pod względem wielkości sieć opłat w
> Polsce, a co Wy prześmiewcy macie. Chętnie
> posłucham. Pozatym jeszcze się nie urodził taki co
> by każdemu dogodził.
Osiągnęła???Za jaką cenę???
Niczego jej nie zazdroszczę,tak jak wielu innych. Choć sama jestem w krytycznej sytuacji finansowej nie chciałabym być na jej miejscu.Jeszcze z taką rozdwojoną osobowością.
Szkoda,że nie podałeś mejla ,bo jak zdążyłam się zorientować sama by się odezwała.Nie wiem tylko kim by była tym razem.
Za chwilę spadną na 3cią pozycję. A wydaje mi się, że już są na 3ciej, bo niektórych punktow jakoś dziwnie nie można się doszukać w rzeczywistości. (np. Malbork, mogę prosić o adres ?). Niedługo będzie 3cie miejsce, potem 4te, 5te. A wiesz dlaczego ? Bo pociąg zwany MM toczy się już tylko siłą rozpędu, już w zasadzie się zatrzymuje, a coraz mniej jest takich którzy przyłożą rękę, aby go popchnąć. Coraz mniej da się nabrać na wspieranie tego, co boryka się z procesami i postanowieniami komorniczymi, ma niespłacone zobowiązania itd. Różnych rzeczy jestem skłonny zazdrościć innym, ale nie tego, że ktoś roztrwonił taki potencjał. Czy coś osiagnęła ? Jasne, 1 miejsce (exequo) w wystawianiu innych. Wejdź na stronę MM, tam jest jej adres. Możesz poznać ją osobiście.
Wiesz ale duże sznujące się firmy,podają jeśli nie adresy to wykaz miast w których działają, ta jedna firma, ktorej nazwy nie podam, nie podaje nic oprócz magicznych cyferek. Może czas na listę miast??????????
a może odwazycie się na podanie adresów miast.
:-(
nie sądzę, że podacie, było by zbyt mało... no i znów powiedzą że nie wszyscy tego sobie życzą i że ochrona danych osobowych.
Kto chce poznac choć miasta z Polski w których działaja, niech odpowie.
Napisz do rzeczonej firmy. Może podadzą Ci listę. Ciekawe stwierdzenie: 'duże, szanujące się firmy podają... '. Duże, szanujące się firmy, to sobie nie pozwalają na postanowienia komornicze, nie wystawiają do wiatru swoich współpracowników, bo dbają o swój image. Nie włóczą się wiecznie po sądach. Tak robią 'duże, szanujące się firmy'. Bo to jest podstawa wiarygodności. A lista miast ? Chyba masz trochę skrzywione kryterium 'dużych, szanujących się firm'. To po liście teraz poznaje się wielkość i szanowanie ? Bo Grosik np. podawał. Można tam wpisac cokolwiek i już firma będziesz duża i szanowana ? dobre sobie.
Trochę prawdy w tym co piszesz to jest. Siebie firma MM - szanuje, szkoda że nie swoich partnerów.
Tak błądzę myślami, kiedy to MM podała listę miast. Tydzień temu ? dwa ? trzy ? Czyżby moment ten miał być postrzegany jako nobilitacja do grona dużych i szanowanych ?
Ipost moim zdaniem to kolejna firma probujaca wyciagnac pienaidze do klientow.
Dlaczego??
Odpowiedz sobie na pytanie - kto bedzie odpowial jesli jakis list, paczka zagina?? Jasne ze ty.
A dlaczego??
Bo firma ta nie ubezpiecza przesylech swoich klientow - tak wiec zycze powodzenia i malo reklamacji.
ciekawe czemu wycięto mój wcześniejszy post? No co "murka"? Wiesz już co robił i z kim tak często grubas w Gdańsku i Poznaniu? I za jaką kasę? Przestań ściemniać z tym Radomiem. Na mapie MM jest tam jeden punkt. Znalazłem, zadzwoniłem. Nic tam nie wiedzą o żadnej "murce", "siurce" czy jak ci tam. Odpowiedź jest prosta. Jak tam twój rudy piesek? Dalej go tłuczesz miotłą wiedźmo?
gdzie dzwoniłeś bo na pewno nie do mnie jestam na miejscu od 7.00 do 17.00
więc nie wiem do kogo mogłes dzwonić owszem jestem jedna przyślij e-mail
to podam ci nr telefonu stacjonarnego żeby nie było że z komórki to każdy może dzwonić gdzie chce i skąd chce
Jeżeli dzwoniłś na informacje to chyba nie myśliszże moja firma nazywa się murka
ulka, nie jestem takim głąbem jak ty, żeby myśleć, że firma nazywa się murka. Wiadomo wszem i wobec, że firma nazywa się Milamedia, czyli Komany i Spółka ("Potwory i Spółka). Przestań już ściemniać z tym Radomiem kłamczucho. Jak chcesz, to zaraz mogę się pojawić na Akacjowej 13. Z komornikiem!
czy chcesz sie dowiedzieć z kim gadasz czy wygodniej ci ogłaszać wszem i wobec że komuś z MM chciałoby się dyskutować z kimś tak opętanym chęcią zemsty jak ty czy w ogóle masz coś do powiedzenia w sprawie punktów opłat czy tylko zaspakajasz się tym ślinotokiem
A to ciekawe co piszesz z tym InPostem. Ciekaw jestem jak będzie się układała współpraca z nimi, jesli mozesz - zdaj relację. InPost nie ubezpiecza przesyłek, a zaginięcia mogą się zdarzyć, jak każdemu. Jak sądzisz, kto się z tego będzie tłumaczył przed klientem ? InPost? Czy Ty na punkcie?
Sytuacja podobna do Grosika. Tam punkty były ubezpieczone w Warcie, ale do nadużycia doszło w centrali operatora. Kto ucierpiał najbardziej ? biorcy i klienci.
Myślę, że to tłumaczy, dlaczego niektórzy operatorzy z takim rozmachem zachłysneli się InPostem, a inni podeszli do tego bez emocji.
Chciałabym dowiedzieć sie czegos konkretnego jakieś przykłady z kłopotami z IMPOSTEM zdaje się że oni już działają na zachodzie polski Skąd informacje że przesyłki są nieubezpieczone
Zdaję sobie sprawę że może dojść do zaginięć i mnie się oberwie, ale w końcu ja jestem tylko pośrednikiem i wydaje mi się to czytelne. ale dowiem sie co z reklamacjami i kto pokrywa koszty .Przyznam że nie myślałam o tym
mam pytanie czy ktoś wchodził np w porozumienie ze spłodzielnią mieszkaniową cz kablówką aby obniżyć ludziom prowizje albo wręcz całkiem zwolnić z tej dodatkowej opłaty
wiesz dlaczego dlatego że z pewnymi ludźmi się nie dyskutuje chyba że ktoś jest szurnięty tak zdrowo jak ja
czy ktoś może mi odpowiedzie na pytanie ktoś wchodził np w porozumienie ze spłodzielnią mieszkaniową cz kablówką aby obniżyć ludziom prowizje albo wręcz całkiem zwolnić z tej dodatkowej opłaty
do Luny
Luna ty blond KŁAMCZUCHU:
1. Pisłaś że program mm przesuwał przecinki - ot tak zmieniłaś zdanie, nie ma sprawy.
2. Potem pisłaś że to jednak dwa razy wyszło to samo do banku, ale nadal utrzymywałaś że to wina mm (dla ciebie widać nie jest istotne że to tylko ty masz dostęp do konta i niemożliwym jest puszczanie przelewów przez osoby które nie zostały przez ciebie obdarzone kluczem i hasłem dostępu)
3. potem pisłaś że nikt z mm nie zaintertesowłą się wami, że nawet nikt nie zadzwonił, a teraz z głupia frant piszesz że jednak zadzwonili do twojego męża i pytali co i dlaczego i jakie będzie rozwiąznie problemu, ale nadal masz pretensje do niech że nie pomogli. Wiem co by było dla Ciebie pomocą: ty nawalasz, zwiajsz kasę a inni płacą za twoje błędy. No super. Za twoja głupotę płacą inni. Klienci, mm no i inni pośrednicy.
JUŻ ROZUMIEM tok myślenia: wszystko co złe to nie Ty tylko inni. Kobieto, niedość że nawaliłaś to obciążąsz i oczerniasz innych i kłamiesz. Murka, nie wysilaj się tu są tylko tacy jak Luna ograniczeni i ociężali umysłowo, skoro nie widzą i nie grzmią na tempotę takiej choćby LUNY.
gość Napisał(a):
> do Luny
> Luna ty blond KŁAMCZUCHU:
> 1. Pisłaś że program mm przesuwał przecinki - ot
> tak zmieniłaś zdanie, nie ma sprawy.
> 2. Potem pisłaś że to jednak dwa razy wyszło to
> samo do banku, ale nadal utrzymywałaś że to wina
> mm (dla ciebie widać nie jest istotne że to tylko
> ty masz dostęp do konta i niemożliwym jest
> puszczanie przelewów przez osoby które nie zostały
> przez ciebie obdarzone kluczem i hasłem dostępu)
> 3. potem pisłaś że nikt z mm nie zaintertesowłą
> się wami, że nawet nikt nie zadzwonił, a teraz z
> głupia frant piszesz że jednak zadzwonili do
> twojego męża i pytali co i dlaczego i jakie będzie
> rozwiąznie problemu, ale nadal masz pretensje do
> niech że nie pomogli. Wiem co by było dla Ciebie
> pomocą: ty nawalasz, zwiajsz kasę a inni płacą za
> twoje błędy. No super. Za twoja głupotę płacą
> inni. Klienci, mm no i inni pośrednicy.
>
> JUŻ ROZUMIEM tok myślenia: wszystko co złe to nie
> Ty tylko inni. Kobieto, niedość że nawaliłaś to
> obciążąsz i oczerniasz innych i kłamiesz. Murka,
> nie wysilaj się tu są tylko tacy jak Luna
> ograniczeni i ociężali umysłowo, skoro nie widzą i
> nie grzmią na tempotę takiej choćby LUNY.
Niestety sęk w tym ,że nie rozumiesz i nie zrozumiesz.
Pisząc,że nikt nie zadzwonił miałam na myśli,że nie zrobił tego z własnej nieprzymuszonej woli/klient postraszył ,że odda MM do sądu/podziałało i Pani Prezes przemówiła.
Pytania jak to się stało nie usłyszeliśmy czyli zdziwienia,,0''
Programy mieliśmy dwa ,każdy w innym mieście ,inni pracownicy więc co do licha pracownice umówiły się i przesuwały przecinki same???Po poleceniu,,napraw błędy'' program nie reagował.To były pierwsze symptomy,których nie zbagatelizowaliśmy.MM nasze telefony w tej sprawie owszem.Nie jestem kłamczuchą.Wszystko co napisałam do tej pory na temat programu,błędów jakie się pojawiły,ich konsekwencji,stosunku Piotra Komana i Urszuli Ostrowskiej są prawdą.Piszę to z pełną świadomością i odpowiedzialnością.Na wszystko co tu ostatnio i kiedykolwiek napisałam mam dowody.
Pracownice zostały przesłuchane przez policję w obecności informatyka,program został zabezpieczony.
Zastanawiam się tylko dlaczego mnie obrażasz pisząc,że jestem,,tępa''????Może byś chciała by tak było ale nie jest.
Wiem,że dla Ciebie to niewygodne co piszę ,ale fakty są faktami.
Tak więc to nie do końca ja nawaliłam.Problemem jest dla Ciebie ,że to napisałam.
Zresztą co mi tam ,mogę być w/g Ciebie ciemna ,tępa ale wiesz co????
Murki pod tym względem nie doścignę-czyli Ostrowskiej Urszuli,która przypominam kilka stron wstecz ,że jest z Rzeszowa ,ma na imię Monika,prowadzi punkt opłat i od dwóch lat współpracuje z MM i ,że jast super współpraca.Jaka Twoja dignoza ,,tępa'' czy niezrównoważona?
Mam wrażenie ,że gdy ją zdemaskowałam miała jakiś przebłysk ,,normalności'' i już dokładnie od tej chwili wiedziała kim jestem.Stąd u góry widnieje zdanie,,Luna ty blond kłamczuchu''a dalej ten bełkot.
Po co czepiać się zdań?Zdaję sobie sprawę,że w każdej chwili ktoś może chcieć się ze mną spotkać.Ja nie napiszę steku bzdur tylko podam dokładne namiary.Jestem na to przygotowana razem z dokumentacją.
Adres mejlowy swego czasu podałam.Urszula chowa się na forum pod różnymi nicami .Wypisuje głupoty,kłamie i namawia do współpracy z MM.
Ty ,,bystrzacho'' jej radzisz ,,Murka nie wysilaj się tu są tylko tacy jak Luna''
No właśnie ,,Murka-Ulka'' nie wysilaj się ,bo jeśli wszyscy na tym forum rzeczywiście są tacy jak ja to każdy szybciutko Cię rozszyfruje.
Ale nie wiem czy dotarło o czym to świadczy.
Osoba ,która wyraziła swoją opinię na mój temat mogłaby się swoją drogą nie ukrywać pod nickiem skoro jest tak pewna swej racji.
Ale jeśli to znowu Ulka ,to najwyżej napisze ,że nie jest Ulką itd.Albo wymyśli adres mejlowy.
Niestety pozostaje zaśpiewać,,Ale to już było.....''
Pozdrawiam Cię ,,gościu''
krótki zarys psychologicznych typów tych najbardziej napastliwych z forum (Heniek, Gośććć i sami wybierzcie sobie kto tam jeszcze):
kobieta lub mężczyzna, bezdzietna (bezdzietny), i bez nadziei na zmianę sytuacji. Dominujący partner (partnerka), o zaniżonym poziomie intelektualnym w stosunku do niej (niego), partner (partnerka) nie spełniający oczekiwań strony pod względem emocjonalnym i intelektualnym. Nasz napastliwiec (on/ona) posiada silne zaburzenia psychogenne, fobie, natręctwa. Cechuje go lub ją silna niechęć do innych, pęd do niszczenia i dominacji, masochizm oraz tendencje do autodestrukcji. Jako mechanizm obronny przed autozniszczeniem wybiera mechanizm projekcji i delegacji winy. Z upodobaniem wybiera cel, usidla, łapie ofiarę i powoli niszczy czerpiąc przy tym satysfakcję i zadowolenie oraz podbudowuje swoje zaniżone, zaburzone ego. Istnieje prawdopodobieństwo istnienia dodatkowych obciążeń ze strony środowiska, typu kryminalna przeszłość własna lub bliskich, pochodzenie np. wieś, patologiczna rodzina, wychowanie i religia. Wysoka skłonność do uzależnień i współ uzależnień. W przypadku kobiety labilność emocjonalna, w przypadku mężczyzny wycofanie.
Rokowanie ??? zainteresowani wiedzą jakie, ale zadziała u nich silny mechanizm wyparcia który nakręci spiralę ataków i agresywnej napastliwości. Nie trzeba mówić: miłej zabawy, bo dla nich to co robią ich satysfakcjonuje.
I jak tu zaśpiewać „ Jaki piękny ten świat” po spotkaniu z nimi.
krótki zarys psychologicznych typów tych najbardziej napastliwych z forum (Heniek, Gośććć i sami wybierzcie sobie kto tam jeszcze):
kobieta lub mężczyzna, bezdzietna (bezdzietny), i bez nadziei na zmianę sytuacji. Dominujący partner (partnerka), o zaniżonym poziomie intelektualnym w stosunku do niej (niego), partner (partnerka) nie spełniający oczekiwań strony pod względem emocjonalnym i intelektualnym. Nasz napastliwiec (on/ona) posiada silne zaburzenia psychogenne, fobie, natręctwa. Cechuje go lub ją silna niechęć do innych, pęd do niszczenia i dominacji, masochizm oraz tendencje do autodestrukcji. Jako mechanizm obronny przed autozniszczeniem wybiera mechanizm projekcji i delegacji winy. Z upodobaniem wybiera cel, usidla, łapie ofiarę i powoli niszczy czerpiąc przy tym satysfakcję i zadowolenie oraz podbudowuje swoje zaniżone, zaburzone ego. Istnieje prawdopodobieństwo istnienia dodatkowych obciążeń ze strony środowiska, typu kryminalna przeszłość własna lub bliskich, pochodzenie np. wieś, patologiczna rodzina, wychowanie i religia. Wysoka skłonność do uzależnień i współ uzależnień. W przypadku kobiety labilność emocjonalna, w przypadku mężczyzny wycofanie.
Rokowanie ??? zainteresowani wiedzą jakie, ale zadziała u nich silny mechanizm wyparcia który nakręci spiralę ataków i agresywnej napastliwości. Nie trzeba mówić: miłej zabawy, bo dla nich to co robią ich satysfakcjonuje.
I jak tu zaśpiewać „ Jaki piękny ten świat” po spotkaniu z nimi.