Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

witam
Miło że wreszcie podjeliście konstruktywną wymianę zdań na temat punktów opłat do Luny przykro mi ale próbowałam ci wierzyć ale dla mnie to jest poprostu niemożliwe Zanim wygeneruję pliki do banku to jeszcze raz liczę ilość rachunków i sprawdzam nr kont z danego dnia niech to będzie 1000 zł i tylko tyle wpłacam na konto następnego dnia saprawdzam czy przelewy poszły z banku koniec kropka nie ma możliwości przelać więcej ani mniej
Nie mówię o wyglądzie punktu tylko o ilości oferowanych usług być może mogła bym sama się o wszystko martwić ale po co skoro wszystko podaje mi się na tacy
Co do pomocy przy programie to osoba która mnie szkoliła była dostępna dla mnie 24 h na dobę do dziś utrzymujemy kontakt mimo że dzieli nas 700 km
Jeśli chodzi o pocztę to przyznaję że się to trochę ślimacz ale dajmy tej firmie chwilkę nie zając nie ucieknie wszystkie umowy mam podpisane w listopadzie ma ruszyć już reklama telewizyjna na TVN i chyba POlsacie
Dziś jaszcze zadzwonię do przedstawiciela i napisze wszystkim co w trawie piszczy
Co do programu ACC witam szanowną konkuręcję myślę że możemy wymieniać poglądy beż głupich emocji nie znam pańskiego programu a wogóle żadnego innego nie widziałam na oczy być może jest naprawdę dobry chociaż słyszałam że oba programy pisał ten sam programista być może jest on bardziej rozbudowany ma więcej funkcji Mnie życie nauczyło że im coś prostrze tym lepsze potrzebny mi program do robienia przelewów i to mam