Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

murka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> cześć wszystkim
> mój punkt znajduje się w Radomiu nie wiem czemu
> miełabym to ukrywac
> chętnie zapraszam na kawe Wiesz byłam pare razy na
> wdrażaniu bilona ale ciebie LUNA jakoś nie kojarze
> no cóż starość nie radość
> ta historyjka z dysortografią itp to poprostu
> samoobrona przed atakami HENIUTKA robię błędy i o
> czym to świadczy że jestem niedouczona czy to taki
> straszny grzech

Ostrowska/bo już wiem ,że to Ty/dałaś się podejść.
Radom ,miasto dość duże i wiesz,że tam mam daleko.Wierzę,że mnie minęłabyś na ulicy i jedynie przyszło by Ci do głowy ,że skądś mnie znasz/tyle punktów/.Wiesz skąd jestem bo jeden z moich ,,mądrzejszych klientów'' zadzwonił do Ciebie i poinformował,że ,,bilon'' u nas się sypnął.Obiecałaś do niego oddzwonić , powiedział mi,że tego nie zrobiłaś.Wykonałaś za to telefon do mego męża z zapytaniem ,,co my teraz zrobimy'' szkoda ,że nie zapytałaś czy MM w czymś nam może pomóc.Od tamtej pory zero kontaktu z Wami.
Osoba która może i przede wszystkim chce udowodnić,że nie jest Ulą podaje adres punktu lub nazwę ,łatwo poszukać w książce telefonicznej lub na informacji nawet jeśli to komórka.

Druga sprawa.Oświadczam ,że ,,murka''ściemnia ,ponieważ Prywtną Pocztę w Radomiu otwiera osoba nie o imieniu Monika.Mogę podać nr zezwolenia tej Pani i nr UKE.W dodatku nie jest z Radomia a nawet okolic.Znam imię i nazwisko ,mejla tej Pani....I co ? Jeszcze masz ochotę na przelewanie swych wymysłów na forum?Opamiętaj się!!!!!Zasada tam jest taka ,że dwie różne osoby nie mogą działać w jednej ,nawet dużej miejscowości.
Heniek,to do Ciebie -jestem w szoku!!!Miałeś rację.

Teraz Ula do Ciebie >Nie zaśmiecaj tego forum.Ja swego czasu napisałam co mi leżało i leży na sercu.Nie ważne ,że jedni przyjeli to w taki a inni w inny sposób.Chciałam opisać co mi się przytrafiło i to zrobiłam.
Ludzie chcą wiedzieć z kim wspólpracować a z kim nie ,więc przy okazji sobie ulżyłam wyrzucając to wszystko.

<>
W Twoim przypadku Ula przekłada to się tak.
Masz jakieś zaburzenia ale zawsze będziesz twierdzić,że jesteś zdrowa, a my to banda oszołomów.Zmieniaj nicki i się ,,baw''Nam wszystkim to,,wisi''
Mam nadzieję ,że Państwo piszący na tym forum nie mają mi za złe ,że w ten sposób to ujęłam.