Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

gość Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> do Luny
> Luna ty blond KŁAMCZUCHU:
> 1. Pisłaś że program mm przesuwał przecinki - ot
> tak zmieniłaś zdanie, nie ma sprawy.
> 2. Potem pisłaś że to jednak dwa razy wyszło to
> samo do banku, ale nadal utrzymywałaś że to wina
> mm (dla ciebie widać nie jest istotne że to tylko
> ty masz dostęp do konta i niemożliwym jest
> puszczanie przelewów przez osoby które nie zostały
> przez ciebie obdarzone kluczem i hasłem dostępu)
> 3. potem pisłaś że nikt z mm nie zaintertesowłą
> się wami, że nawet nikt nie zadzwonił, a teraz z
> głupia frant piszesz że jednak zadzwonili do
> twojego męża i pytali co i dlaczego i jakie będzie
> rozwiąznie problemu, ale nadal masz pretensje do
> niech że nie pomogli. Wiem co by było dla Ciebie
> pomocą: ty nawalasz, zwiajsz kasę a inni płacą za
> twoje błędy. No super. Za twoja głupotę płacą
> inni. Klienci, mm no i inni pośrednicy.
>
> JUŻ ROZUMIEM tok myślenia: wszystko co złe to nie
> Ty tylko inni. Kobieto, niedość że nawaliłaś to
> obciążąsz i oczerniasz innych i kłamiesz. Murka,
> nie wysilaj się tu są tylko tacy jak Luna
> ograniczeni i ociężali umysłowo, skoro nie widzą i
> nie grzmią na tempotę takiej choćby LUNY.

Niestety sęk w tym ,że nie rozumiesz i nie zrozumiesz.
Pisząc,że nikt nie zadzwonił miałam na myśli,że nie zrobił tego z własnej nieprzymuszonej woli/klient postraszył ,że odda MM do sądu/podziałało i Pani Prezes przemówiła.
Pytania jak to się stało nie usłyszeliśmy czyli zdziwienia,,0''
Programy mieliśmy dwa ,każdy w innym mieście ,inni pracownicy więc co do licha pracownice umówiły się i przesuwały przecinki same???Po poleceniu,,napraw błędy'' program nie reagował.To były pierwsze symptomy,których nie zbagatelizowaliśmy.MM nasze telefony w tej sprawie owszem.Nie jestem kłamczuchą.Wszystko co napisałam do tej pory na temat programu,błędów jakie się pojawiły,ich konsekwencji,stosunku Piotra Komana i Urszuli Ostrowskiej są prawdą.Piszę to z pełną świadomością i odpowiedzialnością.Na wszystko co tu ostatnio i kiedykolwiek napisałam mam dowody.
Pracownice zostały przesłuchane przez policję w obecności informatyka,program został zabezpieczony.
Zastanawiam się tylko dlaczego mnie obrażasz pisząc,że jestem,,tępa''????Może byś chciała by tak było ale nie jest.
Wiem,że dla Ciebie to niewygodne co piszę ,ale fakty są faktami.
Tak więc to nie do końca ja nawaliłam.Problemem jest dla Ciebie ,że to napisałam.
Zresztą co mi tam ,mogę być w/g Ciebie ciemna ,tępa ale wiesz co????
Murki pod tym względem nie doścignę-czyli Ostrowskiej Urszuli,która przypominam kilka stron wstecz ,że jest z Rzeszowa ,ma na imię Monika,prowadzi punkt opłat i od dwóch lat współpracuje z MM i ,że jast super współpraca.Jaka Twoja dignoza ,,tępa'' czy niezrównoważona?
Mam wrażenie ,że gdy ją zdemaskowałam miała jakiś przebłysk ,,normalności'' i już dokładnie od tej chwili wiedziała kim jestem.Stąd u góry widnieje zdanie,,Luna ty blond kłamczuchu''a dalej ten bełkot.
Po co czepiać się zdań?Zdaję sobie sprawę,że w każdej chwili ktoś może chcieć się ze mną spotkać.Ja nie napiszę steku bzdur tylko podam dokładne namiary.Jestem na to przygotowana razem z dokumentacją.
Adres mejlowy swego czasu podałam.Urszula chowa się na forum pod różnymi nicami .Wypisuje głupoty,kłamie i namawia do współpracy z MM.
Ty ,,bystrzacho'' jej radzisz ,,Murka nie wysilaj się tu są tylko tacy jak Luna''
No właśnie ,,Murka-Ulka'' nie wysilaj się ,bo jeśli wszyscy na tym forum rzeczywiście są tacy jak ja to każdy szybciutko Cię rozszyfruje.
Ale nie wiem czy dotarło o czym to świadczy.

Osoba ,która wyraziła swoją opinię na mój temat mogłaby się swoją drogą nie ukrywać pod nickiem skoro jest tak pewna swej racji.
Ale jeśli to znowu Ulka ,to najwyżej napisze ,że nie jest Ulką itd.Albo wymyśli adres mejlowy.
Niestety pozostaje zaśpiewać,,Ale to już było.....''
Pozdrawiam Cię ,,gościu''