• Re: punkt opłat Autor: ~Stanisław [83.20.39.*]
    Prowadzę już dwa lata punkty oplat zaczynałem od jednego w tej chwili mam 4 wszystkie przelewy realizuję w cenie 1,50. Żeby sie opłacało i żeby zarobić minimum musi być 100 przelewów dziennie.
  • Re: punkt opłat Autor: ~leniu [83.21.54.*]
    Dla tych co nie znają Ostrowskiej polecam poprzednie strony forum.

A dla lubiacych zagadki: Jaklie są trzy najstraszniejsze słowa jakie możesz usłyszeć od Komana?

Odpowiedź na następnej stronie forum. Czekam również na to czego nie chcielibyście od niego usłyszeć.
    Odpowiedzią nie są jakiekolwiek obelgi, czy słowa uznane za obraźliwe.
    Mam nadzieję, że gdyby usłyszał je ode mnie ciarki by mu po plecach przeszły.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Brat Heńka [83.21.228.*]
    Leniu, czekamy na odpowiedź na zagadki (może była na następnej stronie ale admin ją wyciął?). To jaka jest odpowiedź?
    Acha! Dla zainteresowanych: jutro idziemy na zakupy do Mielimmedia na godz. 11.00!!!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~leniu [83.21.67.*]
    Niestety nic z zakupów nie będzie. Otrzymałem informację od komornika, że ze zwględu na nierozstrzygniętą (przez sąd)skargę Komana na czynności komornika licytacja została odwołana.

Następna przed nami.

Rozwiązanie zagadki: DZIEŃ DOBRY SĄSIEDZIE.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Luna [83.19.157.*]
    ODP.Leniu
    Złożyć skrgę na czynności komornika to odwlec sprawę /pytanie na jak długo/ no i co dalej????
    A z tym ,,Dzień dobry sąsiedzie '' to naprawdę dobre.
    Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~leniu [83.21.67.*]
    Wstajecie rano, słoneczko mile grzeje, wychodzicie przed domek, zielona trawka rośnie tam gdzie rosła, drzewo na swoim miejscu, samochód w garażu, a zza płotu wygląda uśmiechnięta gęba i słyszycie: DZIEŃ DOBRY SĄSIEDZIE.

Czy mogą być straszniejsze słowa które możecie usłyszeć od Komana?

PS.

Jak on by to usłyszał też nie byłby (chyba) zachwycony.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ktoś [83.21.232.*]
    Dzisiaj "uśmiechnięta gęba" tłumaczy się podobno przed sądem ze swoich ciemnych sprawek.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ktoś [83.21.239.*]
    Cisza jak ta... Komornik jednak zabrał ostrowskiej komputer?
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ktoś [83.21.239.*]
    Powiem Ci Luno, mnie też koman z ostrowską skrzywdzili. Zachowali się wobec mnie jak ostatnie świnie. Siedzę sobie teraz spokojnie z założonymi rękami i patrzę jak się pogrążają w swoim własnym g... Nie muszę się wcale na nich mścić, to życie się samo na nich zemści. Wcale ich nie żałuję. Nie znałam wcześniej takich ludzi: wyzyskiwaczy, krętaczy, pazernych. Jak chcesz, to skontaktuj się ze mną przez Lenia (powinien domyślić się, kim jestem) to może Cię zadziwię ich postępowaniem, bo nie chcę tego opisywać tutaj, na forum.
  • Re: punkt opłat Autor: ~szansa dla Komana [195.205.209.*]
    UWAGA, UWAGA
    Koman wlasnie zyskal szanse zrealizowania tak szumnie zapowiadanego od roku czas projektu - wprowadzenia potwierdzen sms-ami.
    Invest-Bank wprowadzil taka usluge we wrzesniu tego roku.

Moja propozycja - niech Pan Koman uruchomi takie potwierdzenia swojemu komornikowi - dzieki temu bedzie on wiedzial o splacie zobowiazan GRUBASKA :)
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gość z jutra [87.206.175.*]
    Pewnie dlatego, że ACC je właśnie wprowadzili. Swoją drogą to ciekawe jak MM robiła te SMS skoro bank wprowadza je od września ?
  • Re: punkt opłat Autor: ~hehe [83.26.246.*]
    A tak w ogóle to po co te powiadomienia sms'ami? Jak by nie było komórek to gołębie pocztowe by latały?
  • Re: punkt opłat Autor: ~cjana [84.40.231.*]
    Słuchajcie... (Pytam tych którzy prowadzą punkty opłat lub coś o tym wiedzą) Jakie firmy do współpracy są godne polecenia. Swój punkt(planuję otwarcie )traktuję jako dodatkowe źródło i sposób na większą migrację klientów. Zależy mi jak i każdemu na solidnym i uczciwym partnerze. Proszę o sugestie i dobre rady. Pozdrawiam KD
  • Re: punkt opłat Autor: ~sluze pomoca [80.50.255.*]
    Jako ze sledze do forum juz jakis czas - na wstepie zastrzegam
    NIE JESTEM ZADNA OSTROWSKA, ZADNYM JEJ KLONEM, ZADNYM KOMANEM ANI NIKIM KTO KIEDYKOLWIEK MIAL Z NIMI DOCZYNIENIA.

Do osob zainteresowanych i szukajacych pomocy - prowadze wlasna firme, na wlasny rachunek i moge wam udzielic kilku pomocnych wskazowek i porad - jednak nie mam zamiaru robic tego na forum, poniewaz jestem niemal pewny ze moje wypowiedzi spotkaja sie od razu z nagonka oraz krytyka zarzucajaca mi reklame.
    Zainteresowane osoby - prosze o maila na adres biuro@tanieoplaty.com
    P.S. Tanie oplaty to nie jest zadna firma oferujaca pakiety startowe czy firma poszukujaca firm do wsplpracy - jest to nazwa stworzona specjalnie dla mojej firmy - i tyle
  • Re: punkt opłat Autor: ~fantomas [83.20.11.*]
    Prowadze już dwa lata punkty opłat, prowadzę je sam i całe szczęście że niedałem się wciągnąć do żadnej sieci, mam tylko jedną uwagę : czy warto teraz otwierac taki punkt, udzielałem ostatnio pomocy przez net jednej Pani która otworzyła punkt w jednym z dość dużych miast i jak na razie po miesiącu dzialalności ma ok. 20 przelewow dziennie.Jest to stanowczo za mało, ja dwa lata temu w pierwszym dniu działalności miałem 49 przelewów.W tej chwili gdybym miał otworzyć taki punkt bardzo długo zastanowiłbym sie nad tym. Ale życze wszystkim nowym "punktowcom" wielu przelewów dziennie jeśli sie zdecydują na taką dzialalnośc.
  • Re: punkt opłat Autor: ~rzetelny [195.205.209.*]
    Ja prowadze punkt oplat w 50-tys miescie od poltora roku. I widze w tym rynku przyszlosc - jednak nie dzialajac na wlasna reke.
    Naleze do jednej sieci - jednak przelewy realizuje z wlasnego konta firmowego.
    Na chwile obecna mam srednio 4 tyd przelewowo miesiecznie - i caly czas ta liczba rosnie.
    Najwazniejsze (moim zdaniem) - nie prowadze dzialalnosci w budce 2x2, ale w 30m lokalu, gdzie zajmuje sie rowniez innymi rzeczami.
    Uwazam ze jest to rozwojowy rynek - jedna nie dla osob dzialajacych na wlasna reke. Tylko patrzec jak powstana przepisy regulujace ten rynek i wymagajace odpowiednich zabezpieczen, ubezpieczen i Bog wie czego jeszcze - wowczas tym pojedynczym bedzie trudniej (chociaz nie mowie ze sie nie utrzymaja).
    Pamietajcie - duzy moze wiecej - i czasami lepiej jest przeznaczyc kilka groszy na rzecz innej firmy - ale w zamian miec mocne wsparcie techniczne i profesjonalne oprogramowanie umozliwajace wprowadzanie recznie sredni 100 rachunkow na godzine - a za pomoca czytnika - nawet i 300 na godzine
  • Re: punkt opłat Autor: ~do rzetelnego [83.21.227.*]
    Coś tu śmierdzi! Twoja wypowiedź zajeżdża mielimmedia! Te "kilka groszy na rzecz innej firmy" to danina na waszego komornika? Wiesz co? Twoja wypowiedź wygląda jak żebranie o datki! Idź stąd!
  • Re: punkt opłat Autor: ~earlyspring [83.14.66.*]
    Witam, bardzo proszę o namiar na dobrą firmę (na maila) kończe studia i chciałabym otworzyć punkt. Z góry bardzo dziekuję i pozdrawaim!
  • Re: punkt opłat Autor: ~do "do rzetelneego" [195.205.209.*]
    Czlowieku - jesli chcesz wiedziec to daleko mi do MM. Jak zaczynalem prowadzic wlasny punkt - to rozpoczalem z nimi wspolprace (bylo to na przelomie 2004/05) ale widzac co sie dzieje - szybko od nich odszedlem do innej firmy.
    Widze ze nie znasz sie na tym rynku - wiec sie nie wypowiadaj.
    Jak bys sie znal na tym rynku to bys sie juz domyslil z jaka firma wspolpracuje
    Dla osob poszukujacych w tym zakresie informacji - sluze pomoca
  • Re: punkt opłat Autor: ~Luna [87.96.52.*]
    ,Do rzetelnego.
    Co się działo?????.Ja też podjęłam z nimi w tym mniej więcej okresie współpracę.Pisząc ,,szybko od nich odszedłem'' zastanawiam się jak obszedłeś ,,kruczki'' umowy.Wiem ,że się da ,ale tak z marszu?
    ???!!!!!!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~do Luny [80.50.255.*]
    Nie zrozum mnie zle, ale nie podam na razie sposobu w jaki od niech odszedlem - poniewaz to nie byl do konca fair sposob.
    Forum to czytaja rozni ludzie -zapewne rozniez ci,przed ktorymi chcialbym ukryc ta informacje (tu czyta: Koman, potwory i spolka)
    Byc moze kiedy o tym napisze - na razie jest to moja slodka tajemnica
  • Re: punkt opłat Autor: ~do Radomska [87.96.94.*]
    że masz nową pracę tak?
  • Re: punkt opłat Autor: ~przeciwnik MM [80.50.255.*]
    Znam ten sposob - sama od nich tak odeszlam. Dzialalam z nimi grubo ponad pol roku - i pomimo licznych prosb o pomoc przy rozwiazaniu problemow i watpliwosci - zbywali mnie tlumaczac ze wkrotce powstanie nowa wersja ktora rozwiaze wszelkie problemy.
    Odeszlam od nich w prosty sposob - wyslalam do nich list proszac o rozwiazanie problemow - kiedy mi nie mogli pomoc - wyslalam wypowiedzenie umowy ze skutkiem natychmiastowym - jako ze nie wywiazywali sie z umowy.

Do do Radomska - z choinki sie urwales.
    Wyskakujesz ni z gruchy ni z pietruchy.

Pewnie Ostrowska albo Koman znowu zaczynaja kogos straszyc - ale na ich stronie nie ma ze maja punkt w Radomsku - tak wiec o co do jasnej ciasnej chodzi??
  • Re: punkt opłat Autor: ~Luna [87.96.9.*]
    Mam nadzieję,że ją już nie stać,a jeśli jeszcze tak, to już niedługo.
    Zawsze jednak pozostają kafejki internetowe.
    Czyli mieszać będzie dalej....Pani ,,PREZES''

Tak sobie teraz pomyślałam,że na Oddziale psychiatrycznym gdzie wciąż przebywa mój mąż jest gość ,który każe się nazywać ,,DOKTOREM'' i gęboko wierzy ,że nim jest.Coś w tym musi być.Prawda????
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ostrowska smierdzi [80.50.255.*]
    Widze ze Ostrowska znowu zaczyna mieszac.
    Czyzby kupila sobie nowy komputer??
  • Re: punkt opłat Autor: ~oszukany [195.205.209.*]
    Jestem z poludniowej czesci Polski - ze Slaska - i Pan Koman oszukal mnie juz na samym poczatku. Mialo byc tak pieknie - wsparcie techniczne, wdrazanie nowych uslug - ale nic z tego nie wyszlo - w zamian za 6 tys. niezby sprawny program oraz puste obietnice.

Zerwalem umowe z nimi - i rozpoczalem wspolprace z inna firma - wprawdzie dzialajaca na zasadzie centrali - ale o wiele lepsza
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ula [83.21.253.*]
    do oszukanego: koman oszukał prowadzących punkty, pracowników, kontrahentów i wstydu nie ma! Jeszcze się buja w tym samym miejscu, z tą samą firmą. Kto inny, to by zszedł ludziom z oczu, zwiał za granicę, nie wiem, wstyd przed ludźmi by go z miasta wyprowadził! A ten nie! Kupił jeszcze dom na kredyt i się chwali jaki to przedsiębiorczy i dobry z niego biznesmen! Na ludzkiej krzywdzie jeszcze nikt się nie dorobił, więc i jego kara napewno nie minie!! I tego mu życzę! Żeby sprawiedliwość go dosięgnęła.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Obel [83.11.56.*]
    Jestem tu nowy i mam zamiar załozyc (prowadzic) taki punkt w połaczeniu z inna niezwiazana działalnościa,którą juz mam
    Wypiszcie prosze z jakimi firmami nie nalezy wchodzic w zadne układy a jakie byście zaproponowali bo licze ze od nich dowiem sie jakie trzeba spełniac wymogi .
    Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~cjana [83.8.43.*]
    Słuchajcie, ostro tutaj debatujecie. Tak naprawdę to lepiej jest pomóc takim jak aby nie władowali sie w kanał w stylu "MM" itp. Dobrze że ktoś ma odwage mówić o tych przewałach głośno. Ponawiam swoją prośbę i prosze o sugestie w sprawie ofert firm godnych polecnia. Nie nastawiam się na duży zysk z wpłat już pisałem wcześniej iż moim zamysłem jest zapewnienie migracji ludzi przez biuro. POMOCY!! :-)
  • Re: punkt opłat Autor: ~do cjana [195.205.209.*]
    Odpowiedzialem Panu na maila - wszelkie pytania moze Pan kierowac do mnie mailem badz tutaj na forum - jedna w przypadku tej drugiej opcji zapewne zaraz zacznie sie belkot od innych uczestnikow forum
    nic nie doszło :-( pisałem do pana z dwóch maili proszę wysłać raz jeszcze na dwa adresy
  • Re: punkt opłat Autor: ~do cjana [195.205.209.*]
    Nie mam pojecia dlaczego - w skrzynce mam w folderze wyslane
    Moja propozycja - zeby nie podawac danych na forum - niech mi Pan przesle mailem swoje oba adresy plus numer gg albo skype - w ten sposob sie z Panem skontaktuje.
    Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~filetka [83.24.229.*]
    ja również jestem zainteresowanem założeniem punktu opłat. proszę o przesłanie emailem adresu jakiejś strony.
  • Re: punkt opłat Autor: ~filetka [83.24.229.*]
    Proszę o przesłanie emaila z jakimś pomocnym adresem, albo z udzieleniem jakiś informacji. Z góry dziękuję.
    przesłałem nr gg oraz emaile czekam na kontakt... skype podam może później bo tylko w domu korzystam.
  • Re: punkt opłat Autor: ~do zainteresowanych [195.205.209.*]
    Prowadze punkt od poltora roku - i nie ukrywam ze mam w tym temacie spore doswiadczenie.
    Osoby zainteresowane informacjami - prosze o pytania na forum badz o kontakt pod nr gg 3188840)

Po krotce - moim zdaniem nie ma na rynku programu, ktory pozwalalby sprawnie i szybko przyjmowac platnosci (a takze zarzadzac potem nimi) - i bylby tani, badz nie wymagal przystapienia do zadnej sieci. Jest tylko jedna kwestia - sa sieci ktore dzialaja na zasadzie centrali, jak i takie, ktore daja tylko oprogramowanie i wspracie techniczne - a przelewy realizuje sie z wlasnego konta bankowego.

Odpowiedni program jest najwazniejszy - dla przykladu - ja mam w bazie ponad 60 tys przelewow - czas jaki mi jest potrzebny na odnalezienie wlasciwego - to okolo 10 sekund - tyle samo czasu potrzebuje na wydrukowanie potwierdzenia bankowego danego przelewu.

Jesli ktos ma zamiar krytykowac moja wypowiedz - czekam na konkretne fakty - inaczej bede ignorowal smieszne proby osmieszania innych (bo takie sie pojawiaja na tym forum bez przerwy).

• Re: punkt opłat Autor: ~hehehe [83.21.250.*]
    "do zainteresowanych" wiesz co? To co piszesz to się jakoś kupy nie trzyma! Najpierw piszesz, że nie ma na rynku programu, który pozwalałby sprawnie i szybko przyjmować płatności a za chwilę, że "odpowiedni program jest najważniejszy" i ty rzekomo taki posiadasz?
    Nie wspomnę już o lapsusie językowym: śmieszne próby ośmieszania". Śmiem przypuszczać, że osoba która to napisała jest rozchwiana emocjonalnie lub niedoedukowana a od takiej osoby raczej nie ma co zaciągać porady jak prowadzić biznes.
  • Re: punkt opłat Autor: ~hehehe [83.21.250.*]
    Nie obrażaj mnie! Nie jestem ostrowska! Ona zresztą chyba nie ma już nic do powiedzenia. I nie ma na czym, bo komornik pewnie zabrał już wszystko. Komornik mógłby jeszcze zabrać sobie komana, hehehehehe, byłby święty spokój, nie miał by możliwości dalszego robienia długów u ludzi i nie miał by kto prać mózgu ostrowskiej.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gość z dziś [83.21.37.*]
    W kwestii "z kim współpracować":

Wybierzcie firmę o mocną finansowo, o silnej i ugruntowanej pozycji, która nie zniknie z rynku w dającej się przewidzieć perspektywie.

Jest to przesłanka pozytywna do wyboru firmy na programie której będziecie pracować, a zarazem pozwala na negatywną selekcję tj. wybór firm z którymi nie będziecie (nie powinniście) współpracować. Z tych co zostaną, każda ma coś do zaoferowania i tu musi nastąpić rachunek sumienia i obiektywna analiza.

Możliwości testowania programu wstępnie wybranej firmy ? Znikome w każdym przypadku, o ile wiem.

• Re: punkt opłat Autor: ~Ktoś [83.21.146.*]
    no to "Gość z dziś" powiedział co wiedział. Wiesz co? Bez tej porady normalnie nigdy w życiu byśmy na to nie wpadli!
  • Re: punkt opłat Autor: ~KKSS [87.96.58.*]
    Jasne jedna du.....życzę zadowolenia póki się nie pośliżgniesz na własm gównie!~!!!Właśnie na takich naiwiniakah CI <
  • Re: punkt opłat Autor: ~wspolpracujacy z accadia [80.50.255.*]
    A ja mam pytanie - jakie macie i czy wogole macie jakies zarzuty wobec ACCADII.
    Ja z ta firma wpsolpracuje juz jakis czas i wierzcie - jestem bardzo zadowolony.
  • Re: punkt opłat Autor: ~dk KKSS [195.205.209.*]
    A dlaczego mialaby sie skonczyc na prokuraturze?? Przeciez mam wlasne konto z ktorego realizuje przelewy - a ACCADIA daje mi tylko oprogramowanie oraz korzystne warunki prowizyjne w banku.
    Dzieki temu programowi jestem w stanie wprowadzac znacznie, znacznie szybciej przelewy niz osoby wspolpracujace np. z VW Bankiem (laszczace sie na darmowe konta i przelewy).
    Rozmiawialem kiedys z osoba, ktora prowadzi punkt wlasnie w oparciu o ten bank - mowila ze wprowadzenie 100 przelewow dziennie wymaga bardzo duzo czasu - ja mam u siebie srednio 200 przelewow dziennie - i wprowadzenieich zajmuje mi okolo 2-3 godziny (obslugujac w miedzyczasie klientow).
    Wspolpraca moja jest owocna - i to bardzo - z miesiaca na miesiac coraz bardziej. Dzieki temu ze dzialam na wlasny rachunek i sam zajmuje sie realizacja przelewow - zyskalem wiele osob jaki i firm, ktore juz na stale oplacaja u mnie rachunki - w zeszlym miesiacu mialem ich ponad 4tys - a z tego co wiem niewiele punktow moze sie poprawic jakimis wynikami.

I od razu odpieram ataki osob, ze zmyslam, ze jest to nie mozliwe - nie zalezy mi na tym aby niedowiarki uwierzyly - po prostu chce przekazac zainteresowanym jak najwiecej informacji w tym temacie.
  • Re: punkt opłat Autor: ~do hehe [195.205.209.*]
    Przepraszam bardzo - ale co ma program partnerski do profesjonalizmu oferowanych uslug oraz programu??
    Nie osmieszaj sam siebie - bo zapewne nie znasz mozliwosci tego programu - wiec sie nie wypowiadaj.
    Przeciwnikow ACc prosilem o podawanie faktow - a nie jakis dziwnych zarzutow ze ktos chwali acc tylko dlatego ze ma program partnerski.
    Jesli uwazasz ze osoba podpisujaca umowe z ACC, ktora ma jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) tego typu program na rynku jest jeleniem - to jak nazwiesz osoby, ktore podpisaly umowy z takimi firmami jak Mieszko, PAF, czy Okienko kasowe?
  • Re: punkt opłat Autor: ~hihi [212.2.100.*]
    Bardzo ciekawy pomysł. Zadowolony klient jest najskutczeniejszą reklamą. Jak widać ACC daje też motywację i podstawy do satysfakcji z wykonywanej pracy :) Gratuluję pomysłu.
  • Re: punkt opłat Autor: ~??? [195.205.209.*]
    Dlaczego na tym forum osoby nie majace pojecia jak dziala ACC oraz nie zna ich programu - wypowiadaja sie na ten temat i staraja sie za wszelka cene oczerniac ta firme??
  • Re: punkt opłat Autor: ~hih [212.2.100.*]
    Jak to dlaczego ? To taka forma marketingu :)
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gośśść [83.21.249.*]
    A jak nazwiesz osoby, które podpisały umowy z Miła menda (milamedia)?
  • Re: punkt opłat Autor: ~do luny [80.53.174.*]
    przeciez jesli kasa poszła dwa razy na to samo konto to jest mozliwość zwrotu tych pieniedzy druga sprawa to jak moze przejsc przelew jesli nie ma srodków na koncie jest tez cos takiego jak wykaz operacji dziwna sprawa????????
  • Re: punkt opłat Autor: ~do Luny [83.21.38.*]
    Ponieważ jak piszesz twoja sprawa ma długą historię zrób zestawienie ile kto omyłkowo dostał i zaczynając od najmniejszych kwot wysyłaj do odbiorców tych pieniędzy wezwania do ich zwrotu, a jak nie posktukuje do złóż pozwy o bezpodstawne wzbogacenie. Najlepiej w stosunku do ZUS bo nie ma jak się bronić. Zacznij od kwot rzędu kilkuset złotych, koszty wpisu sądowego są wtedy symboliczne i nie opłaca sie pisać wniosku o zwolnienie z kosztów bez stracisz niepotrzebnie czas. Musisz uważać na bieg terminu przedawnienia !!!! Po wygraniu jednej sprawy reszta pójdzie już z górki. Jeśli przegrasz to sąd będzie musiał coś napisać w uzasadnieniu (że zapłaciłaś za kogoś dwa razy składkę - jeśli tak to musisz pozwać tego kogoś, majhac za podkładkę orzeczenie sądu dotyczące ZUS).
    Sprawa nie jest łatwa prosta i szybka, ale jest do wygrania.

Powodzenia.