Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

A dlaczego mialaby sie skonczyc na prokuraturze?? Przeciez mam wlasne konto z ktorego realizuje przelewy - a ACCADIA daje mi tylko oprogramowanie oraz korzystne warunki prowizyjne w banku.
Dzieki temu programowi jestem w stanie wprowadzac znacznie, znacznie szybciej przelewy niz osoby wspolpracujace np. z VW Bankiem (laszczace sie na darmowe konta i przelewy).
Rozmiawialem kiedys z osoba, ktora prowadzi punkt wlasnie w oparciu o ten bank - mowila ze wprowadzenie 100 przelewow dziennie wymaga bardzo duzo czasu - ja mam u siebie srednio 200 przelewow dziennie - i wprowadzenieich zajmuje mi okolo 2-3 godziny (obslugujac w miedzyczasie klientow).
Wspolpraca moja jest owocna - i to bardzo - z miesiaca na miesiac coraz bardziej. Dzieki temu ze dzialam na wlasny rachunek i sam zajmuje sie realizacja przelewow - zyskalem wiele osob jaki i firm, ktore juz na stale oplacaja u mnie rachunki - w zeszlym miesiacu mialem ich ponad 4tys - a z tego co wiem niewiele punktow moze sie poprawic jakimis wynikami.

I od razu odpieram ataki osob, ze zmyslam, ze jest to nie mozliwe - nie zalezy mi na tym aby niedowiarki uwierzyly - po prostu chce przekazac zainteresowanym jak najwiecej informacji w tym temacie.