Prowadze punkt od poltora roku - i nie ukrywam ze mam w tym temacie spore doswiadczenie.
Osoby zainteresowane informacjami - prosze o pytania na forum badz o kontakt pod nr gg 3188840)
Po krotce - moim zdaniem nie ma na rynku programu, ktory pozwalalby sprawnie i szybko przyjmowac platnosci (a takze zarzadzac potem nimi) - i bylby tani, badz nie wymagal przystapienia do zadnej sieci. Jest tylko jedna kwestia - sa sieci ktore dzialaja na zasadzie centrali, jak i takie, ktore daja tylko oprogramowanie i wspracie techniczne - a przelewy realizuje sie z wlasnego konta bankowego.
Odpowiedni program jest najwazniejszy - dla przykladu - ja mam w bazie ponad 60 tys przelewow - czas jaki mi jest potrzebny na odnalezienie wlasciwego - to okolo 10 sekund - tyle samo czasu potrzebuje na wydrukowanie potwierdzenia bankowego danego przelewu.
Jesli ktos ma zamiar krytykowac moja wypowiedz - czekam na konkretne fakty - inaczej bede ignorowal smieszne proby osmieszania innych (bo takie sie pojawiaja na tym forum bez przerwy).