• Re: Telekonferencja Autor: ~as [109.196.88.*]
    a co mam porównywać do zachowania cln jak ten nie był notowany na GPW?

• Re: Telekonferencja Autor: purple_haze [37.30.26.*]
    Porównuję zmianę kursu w szeroko pojętym ostatnim czasie :) SLV sie konsoliduje od połowy 2017 roku, CLN ładnie się z konsolidacji wybił.
  • Re: Telekonferencja Autor: ~SWISS [90.69.161.*]
    Ludzie co wy ciagle z tym moim zawodem.Moge byc garkotlukiem jezeli was to satysfakcjonuje.I jak na garkotluka moge sobie pozwolic na pisywanie i sledzenie kursow.Zawsze znajdzie sie jakis kolo ,ktory juz tak prymitywnie-rozpacznliwie sie stara ,ze to az smieszne.Czy ja KIEDYKOLWIEK probowalem nawet zajmowac sie tym ,kto z was co robi? Nie osmieszajcie sie.
    Facet sprobowal wam zaserwowac wykres..no i oczywiscie gabczasta odpowiedz bo ten tego.
    I powtarzam wam .Ja sie nie mam absolutnie powodu zalic na SLV.Zlotej kury sie nie sprzedaje.Dala mi tyle zarobic i da wiecej.Na gpw i tak nie ma co kupowac za wieksza ilosc fosy. Zreszta nie mam absolutnie powodu do frustracji (no bo to wasz koronny argument)
    Zaladowalem sie (jak zawsze kontrariansko) DataWalk i tym sie mialem okazje poadrenilowac. Na SLV przyjdzie czas.Jedyny syf jaki mam
    (na plusie ) to VigoSystem ,no ale w dalszym ciagu uwazam ,ze jak to w pl. kupuje sie na gorkach
  • Re: Telekonferencja Autor: ~Fiufiu [37.47.174.*]
    Gratulacje Swiss za sukcesy. Mało kto kupuje spółki które tylko rosną i nie ma żadnych wtop. Pytanie tylko dlaczego tak deprecjonujesz Celon. Ok nie ma leków czy tez kandydatów na leków które są jedyne w swoim rodzaju ale czy to złe ze ważą ryzyko i uważają ze łatwiej z mniejszym ryzykiem zrobić lek taki jak salmex czy tez eskatamine gdzie maja pewność ze lek działa. Z punktu widzenia biznesowego to w całe nie musi być gorsza strategia a moim zdaniem nawet lepsza
    Zaraz tam deprecjonujesz.Wg. mnie firma zajmuje sie zbyt wieloma ( przynajmniej teoretycznie) tematami.Przez to jest sloniowata.Wycena nieadekwatna do niemocy.Za malo naprawde pobliczna ( tylko fundy) przez co sterowane notowania.Naukowo marniutka .Ale to kwestia gustu.Mozna lubic zachowawczosc.Moze bym tu w ogole nie pisywal.Jednak po tych wannach pomyj od tu pisujacych groszolapow uwazajacych,ze to watek kremlowski, pieknym za nadobne
    No właśnie pytanie po co piszesz skoro nie interesuje cię ta spółka inwestycyjnie. Po co tacisz czas. Nie rozumiem.
    Mówienie że leki są słabe naukowo że jest sloniowata jest mało merytoryczne. To jest ewidentne deprecjonowanie. Chyba lubisz to po prostu. Ja jestem akcjonariuszem celon i uważam że ma szansę na sukces i to większy niż selvita mimo że leki kandydaci na leki są mniej zaawansowane. Dzięki temu prawdopodobieństwo jest wyższe. Jestem też akcjonariuszem onco gdzie są kandydaci na leki sieroce czyli jeszcze bardziej zaawansowane niż selvita.
    „ leki slabe naukowo“ a gdzie ja tak powiedzialem? To jest to wasze przekrecanie slow i dyskusja jak w tvp.Firma jest slabo obsadzona naukowo.Tego chyba tlumaczyc nie trzeba.A apropo „ deprecjacji „.Z przerazeniem zauwazylem,ze negatywne uwagi na jakis temat w pl. nie sa odpierane poprostu argumentami tylko oceniane pod katem kto za tym stoii.Cos co normalne poza tym krajem w pl.juz nie.To przerazajace ale wy juz sobie poprostu z tego nie zdajecie sprawy.A co to bedzie po nastepnej kadencji pancernych?
    A tekst w stylu SLV kupowac po 5 ! To juz kompletna dziecinada.Na takim poziomie wlasnie rozmowy toczycie miedzy spoba.
    Pisałem o 5 PLN bo kiedyś tyle kosztowała i wtedy nie kupiłem i to był błąd. Nie miałem na myśli ceny dzisiejszej. Wszystkich kryttkujesz że pisza personalnie do Ciebie. Ja tego nie zrobiłem a to ty piszesz bardzo emocjonalnie i obrażasz mnie. Po co to robisz? Po co skoro ta spółka Cię nie interesuje. Kompletnie cię nie rozumiem. Twoje wpisy są niemerytoryczne a oczekujesz od innych wpisów merytorycznych.
  • Re: Telekonferencja Autor: purple_haze [188.147.37.*]
    Swiss, spółka nie ma połowy doktorów w kadrze tak jak OAT czy SLV, ale chyba nie zauważasz, że większość leków jest rozwijana w KONSORCJUM z poważnymi instytutami naukowymi, gdzie ludzi z tytułami naukowymi nie brakuje. I mi się ta strategia podoba, chociaż pewnie trzeba będzie oddać niewielką część zysku na rzecz tych instytucji w razie sukcesu.
  • Re: Telekonferencja Autor: ~xxx [95.49.100.*]
    hehe tchórz z projekcją pozgłaszał już posty do moderatora, gdzie dawał 24 łapki swoim komentarzom.
    Eh, szkoda - było trochę śmiechu :)
  • Re: Telekonferencja Autor: ~DowcipTygodnia [194.230.147.*]
    a ten przynudza jak zawsze.nie sil sie na orginalnosc chloptys.popracuj nad nowym apelem do uzytkownikow aparatow sluchowych..wtedy sie posmiejemy..a gdy zaprezentujesz swoje sukcesy inwestorskie to im ze smiechu powypadaja te urzadzonka z uszu .
  • Re: Telekonferencja Autor: ~xxx [79.185.73.*]
    Chyba mnie z kimś mylisz - nie ja jeden pisuje tu sobie z tobą dla relaksu. Stałeś się już poświemiwiskiem dla wielu :)

A co do sukcesów inwestorskich, to ty Kochanieńki nie wywiązałeś się z umowy - będą dyplomy, będzie porównanie portfeli!
    Czekamy! :)))
  • Re: Telekonferencja Autor: ~CoDoPorownan [194.230.147.*]
    Swietna okazja: jezeli chcecie sie czegos nauczyc od kuchni o polskim biotech.bez mowy trawy ( przy okazji zastanowic sie kto jest najbardziej dalekowzrocznie i realistycznie myslacym menedzerem branzy)polecam podcast do posluchania z Przewiezlikowskim( Ryvu Th.)SLV.Strefa inwestorow +21.Tylko czlowiek prowadzacy ten wywiad sie zagalopowal i pomylil styl z zapowiedzia Super Bowl'a tyle ze dykcja nie ta .Pisanie mu lepiej wychodzi.
    Selvita dla mnie nie jest interesująca bo moim zdaniem już w zasadzie nie ma potencjału do wzrostu. Można było kupować ale po po 5 złoty a nie teraz. Ale nie depreckonuje jej osiągnięć
  • prezentacja z telekonferencji Autor: ~c330 [5.172.255.*]
    https://celonpharma.com/wp-content/uploads/2019/10/04102019_PrezentacjaH1.pdf
  • Re: prezentacja z telekonferencji Autor: ~blabla [77.115.111.*]
    należy liczyć, że jakość prezentacji z 4.10 (marna, z błędami, niejasna, źle sformatowana) nie oddaje jakości pracy nad projektami ... i relacji z inwestorami. Oby ....
  • Re: prezentacja z telekonferencji Autor: ~c330 [37.47.46.*]
    Jest i zapis konferencji... https://celonpharma.com/wp-content/uploads/2019/10/1275983645997665284.mp4
[x]
CLNPHARMA 0,00% 21,00 2026-04-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.