Kolego Umoczony ponieważ ceniłem sobie Twoją osobę bardzo Cię proszę (jak i pozostałych) o nieformułowanie tego rodzaju pytań w tym wątku ponieważ zasiewają wątpliwości a wątek ma charakter mobilizacyjny!
Cel i przekaz wątku jest jasny, podliczanie się, mobilizację, pokazanie że jesteśmy razem!Jak jest jakiś problem to czemu nie napiszesz na: nwzahawe@gmail.com??? Dlaczego to robisz w wątku który ma m.in. mieć za zadanie
wesprzeć chłopaków z PAH którzy już 2 lata w tym są? Czy rozumiesz że szkodzisz takimi INSYNUACJAMI?
Dla tych którzy wątpią w to co robi/robiło PAH wymienię tylko krótkie przykłady:
1.Złożyli do prokuratury zawiadomione o przestępstwie w sprawie sprzedaży wierzytelności przez
paluchowskiego do jego kolegów za ułamek wartości.
(czy ktoś z narzekających zrobił coś podobnego?? Chętnie posłucham??)
Sprawę prowadzi prokurator Pani Monika Rodziewicz.
2.Przed sądem wywalczyli upoważnienie do zwołania NWZA
PO BLISKO 7 MIESIĄCACH BATALI Z PRAWNIKAMI SZAJKI!
(obecnie zaskarżone przez ,,zarząd”)
3.Na stronie głównej bankiera przez cały dzień był artykuł z głosem PAH w haniebnego
potraktowania nas przez KNF. Bankier to najbardziej poczytny portal finansowy w Polsce,
Niektórzy głośno krzyczeli o wykupywaniu reklam i banerów w sprawie Hawe czy wy zdajecie
sobie sprawę że żeby wykupić artykuł sponsorowany na głównej stronie bankiera przez cały dzień
kosztowało by to więcej niż 50 tyś zł??? A my to mieliśmy za darmo dzięki PAH?
Bo gdyby nie oni to kto, kolega Umoczony by wykupił???
Czy też ,,użytkownik”
TWKalina [85.222.108.*] piszący posty na wyraźne zamówienie szajki to zrobil?? O pismach które wysłali w sprawie Hawe SA i które widziałem na WŁASNE OCZY do premiera, marszałka sejmu, prezydenta, ministerstwa sprawiedliwości, KNF nie chce się już rozpisywać Może to was nie obchodzi ale Pan Mariusz naraża bezpieczeństwo Siebie i swojej Rodziny samym istnieniem inicjatywy PAH?
Czy wy sobie myślicie że tutaj mamy do czynienia z grzecznymi chłopcami w piaskownicy i walczymy o wyrwanie sobie grabek???
Może to was nie obchodzi ale osobiście jako afera_hawe
otrzymywałem na maila propozycje spotkań z ważnymi ludźmi z których miałem już nie wrócić? Na zasadzie ,,weź wszystko ze sobą co masz, w dniu xx, zorganizowałem spotkanie z xx” O tym że ,,życzliwi” sugerowali mi mogę wpaść pod samochód na innym forum, tylko napominam. Tylko dlatego jeszcze to wszystko znoszę i walczę, bo robię to dla IDEI bo żadna szuja nie będzie bezkarnie mnie i innych oszukiwać w bezczelny sposób.
(ŻE TO SZUJE POKAZUJE PRZYKŁAD TEGO ŻE ,,mocodawcy” kukiełki paluchowskiego w przeszłości BYLI ZDOLNI OKRADAĆ OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNE I INWALIDÓW DODATKOWO ICH JESZCZE ZASTRASZAJĄC! (sic!)
Robie to dla Idei bo gdybym to robił dla samych tylko pieniędzy to dawno by mnie już tu nie było i spisałbym to na straty i nie nadstawiał dupy, bo akcje Hawe to góra 4 % całości mojego portfela inwestycyjnego.
Zastanawiam się w tym wszystkim, jak musi się czuć czytając o ,,usypianiu czujności ” Pan Mariusz z PAH który od 2 lat prowadzi walkę, i nie wiemy czy nie zainwestował tu dorobku swojego życia?
A takich osób jest tutaj więcej.
Ale Ciebie kolego Umoczony pewnie to nie obchodzi.
PAMIĘTAJCIE ŻE HAWE SA NIE PADLO NA WSKUTEK NIEPOWIDZENIA NORMALNEGO PROCESU EKONOMICZNEGO TYLKO NA WSKUTEK ZORGANIZOWANYCH DZIAŁAŃ ZORGANIZOWANEJ GRUPY.
CHOCIAŻ SŁOWO PADŁ JEST NIE NA MIEJSCU
BO ULTRANOWOCZESNY RING HAWE TELEKOM LEŻY W ZIEMI I PRZYNOSI NON STOP MILIONY.NIE WYPAROWAŁ