• Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: wojtek1964 [83.10.222.*]
    25 kilo.Pozdrawiam/
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: afera_hawe [89.238.191.*]
    Nowy dzień i nowe siły na pokładzie,kolejni Akcjonariusze wykazujący gotowość i kładący na szali swoje głosy PRZECIWKO ,,prezesowi" paluchowskiemu i jego mocodawcom:

giwera
    piotr66666
    onejromanta
    wojtek1964

Witajcie, dziękuję wam że Jesteście!

Zgodnie z tym co wczoraj przewidywałem jest już nas 30.
    Chłopaków z PAH których wspieramy i z którymi wspólnie staniemy przeciwko BEZPRAWIU, też jest ponad 30 więc robi się powoli coraz większa liczba. 

Aktualna lista:
    1. umoczony
    2. brooklyn81
    3. lex250 
    4. drobny-15
    5. kazuri
    6. solidarni2010
    7. stef1
    8. zibivip
    9. jerry44
    10 jmlampy
    11 alex93
    12 haweliusz
    13 mikolajf
    14 wk50
    15 ferek69
    16 ddddddd  
    17 dorp
    18 peter64
    19 inwestor05
    20 jan44
    21 prawy
    22 saxo.
    23 becher
    24 takas
    25 gardenist
    26 adamcha
    27 giwera
    28 piotr66666
    29 onejromanta
    30 wojtek1964

Każdy kolejny akcjonariusz to szabla będąca orężem przeciwko BEZPRAWIU dla działań paluchowskiego i jego mocodawców!

Pozdrawiam

• Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: wake [109.199.91.*]
    8500 szt Pozdrawiam
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: stasia57 [217.97.224.*]
    Witam,
    również potwierdzam swoją gotowość do walki:) posiadam 23,5 k
    pozdrawiam wszystkich
    stasia57
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: bb71 [94.254.187.*]
    Screen do PAH wysłany
    Pozdrawiam
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: prawy [83.7.185.*]
    SCREEN do PAH wysłany
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: lechito70 [83.6.163.*]
    posiadam 59300 akcji pozdrawiam
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: linquist [195.191.162.*]
    Też się melduję.

Gdyby udało się w końcu dobić do jakiejś TV która będzie chciała tym tematem się zająć chętnie wystąpię. Mam blisko.

Mizerność naszej sytuacji polega chyba na tym, że w tą aferę zamieszane jest i PO i PiS

Znam prawnika który, prowadzi sprawy w aferze Skoku Wołomin.
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: stach74 [109.241.185.*]
    I jeszcze moje 33tyś)
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: vovoza [77.136.87.*]
    20k pozdrawiam
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: linquist [89.25.242.*]
    Proszę piszcie do Państwo w Państwie POLSAT
  • Re: Klub Hawe, stypa. Autor: _halsky [188.146.204.*]
    Nie traćcie czasu na głupoty. Szkoda sił i nwerwów.

Kasa zainwestowana w Hawe PRZEPADŁA i nie ma siły na tym świecie , by ją odzyskać.

Szarpiecie się jak ukleja na haku. Czas sie pogodzić z mega stratą i odpuścić to miotanie.
  • Prośba do moderatora bankier.pl Autor: afera_hawe [89.238.176.*]
    Jako że są Państwo jedną z nielicznych redakcji która nie bała się tematu Hawe SA i z sympatią patrzy na wszelkie pozytywne inicjatywy które są podejmowane na łamach waszego forum to proszę o usuwanie postów osób w tym wątku których jedynym celem jest wywołanie zamętu, takich jak użytkownik _halsky [188.146.204.*]

Cel i przekaz tego wątku jest jasny, opisany w pierwszym poście i ma na celu wzajemną mobilizację przed walnym.
    37 osób w tym wątku nie miało problemu ze zrozumieniem tego i miało odwagę podnieść głowę, natomiast jedna osoba pomimo że nie ma akcji (tak wnioskuję?) próbuje przekazać swoje pożal się boże ,,mądrości". 
    Oczywiście robi to nieprzypadkowo!

Szajka z łodzi która trzyma na sznurkach swoją marionetkę ,,prezesa" paluchowskiego, zapewne liczyła że wszyscy będą siedzieć tutaj cicho , nic bardziej mylnego! 
    Dlatego też będą się pojawiały posty próbujące ośmieszyć naszą inicjatywę, albo podciąć nam skrzydła.
    Każdy taki zakłamany post pokazuje nam jedynie że idziemy słuszną drogą!

Pozdrawiam afera_hawe@onet.pl

• Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: afera_hawe [89.238.176.*]
    Jest nas coraz więcej, nie minęła doba a kolejnych siedmiu akcjonariuszy pokazuje że jest z nami przeciwko kłamliwemu ,,prezesowi" i jego mocodawcom:

wake
    stasia57
    bb71
    lechito70
    linquist
    stach74
    vovoza

Witajcie i dziękuję że nie pozostajecie bierni!

Powoli obieramy kurs na ponad 50 akcjonariuszy w tym wątku,  tymczasem ze screenów/zdjęć wysyłanych przez was na adres chłopaków z PAH wynika że wkrótce będziemy przebijać 2 miliony akcji. Oby tak dalej!

Aktualna lista:
    1. umoczony
    2. brooklyn81
    3. lex250 
    4. drobny-15
    5. kazuri
    6. solidarni2010
    7. stef1
    8. zibivip
    9. jerry44
    10 jmlampy
    11 alex93
    12 haweliusz
    13 mikolajf
    14 wk50
    15 ferek69
    16 ddddddd  
    17 dorp
    18 peter64
    19 inwestor05
    20 jan44
    21 prawy
    22 saxo.
    23 becher
    24 takas
    25 gardenist
    26 adamcha
    27 giwera
    28 piotr66666
    29 onejromanta
    30 wojtek1964
    31 wake
    32 stasia57
    33 bb71
    34 lechito70
    35 linquist
    36 stach74
    37 vovoza
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: alex93 [195.38.12.*]
    Gratulacje :)
    Sprawę trzeba nagłośnić w mediach.
    Piszcie proszę do Państwa w Państwie, do Jaworowicz itd
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: zdanodar [178.42.177.*]
    Jestem z Wami. Screnn poszedł do PAH
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: gucio5 [83.26.233.*]
    wysłałem własnie jepg do nwzahawe@gmail.com

trzymam kciuki za Porozumienie Akcjonariuszy Hawe i za NWZA w dniu 2 maja 2018

akcji 5000
    j. praw poboru 45000
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: art00r [195.191.163.*]
    Proszę doliczyć moje symboliczne 5.600 akcji.
    Skrina wysłałem do PAH.

Jeszcze tylko taka refleksja, że ten wątek naprawdę budzi we mnie nadzieje i ambicję do walki. Pozdrawiam wszystkich tutaj.
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: afera_hawe [89.238.134.*]
    Codziennie rośniemy w siłę, dołączyli do nas kolejni akcjonariusze: 

zdanodar
    gucio5
    art00r

Witam was i jednocześnie dziękuję że nie pozostajecie bierni! 

Jest już nas CZTERDZIESTU w tym wątku, którzy stajemy przeciwko SKOMPROMITOWANEMU ,,zarządowi" i ,,radzie nadzorczej" NASZEJ SPÓŁKI HAWE SA.

Jednocześnie pragnę poinformować iż od Pana Mariusza z PAH otrzymałem informację że 29 pośród was wysłało screeny/zdjecia/wyciągi dokumentujące stan akcji, bardzo wam za to dziękuję,ponieważ pozwala skuteczniej się podliczyć przed walnym 

Aktualna lista:
    1. umoczony
    2. brooklyn81
    3. lex250 
    4. drobny-15
    5. kazuri
    6. solidarni2010
    7. stef1
    8. zibivip
    9. jerry44
    10 jmlampy
    11 alex93
    12 haweliusz
    13 mikolajf
    14 wk50
    15 ferek69
    16 ddddddd  
    17 dorp
    18 peter64
    19 inwestor05
    20 jan44
    21 prawy
    22 saxo.
    23 becher
    24 takas
    25 gardenist
    26 adamcha
    27 giwera
    28 piotr66666
    29 onejromanta
    30 wojtek1964
    31 wake
    32 stasia57
    33 bb71
    34 lechito70
    35 linquist
    36 stach74
    37 vovoza
    38 zdanodar
    39 gucio5
    40 art00r

Patrząc na tą listę wszyscy widzicie jak jest nas wielu i wszyscy widzicie że PRAWA KAŻDEGO Z NAS WYNIKAJĄCE Z KODEKSU SPÓŁEK HANDLOWYCH SĄ W BEZCZELNY SPOSÓB POGWAŁCONE OD BLISKO 2 lat!(sic!)

Wszyscy którzy jeszcze nie dołączyli, nie czekajcie, albowiem w naszym przypadku ILOŚĆ CZYNI JAKOŚĆ

Pozdrawiam!
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: maxp [83.142.195.*]
    chociaż mało, ale by się przydało
    proszę mnie dołączyć :)
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: przemas_1 [193.243.143.*]
    Cześć wszystkim.

Dorzucam do wspólnej puli swoje 104.512 szt.
    P.S.

Mariuszu, swój screen wysłałem w ubiegłym roku przed planowanym Walnym, więc chyba już nie muszę?. Wysyłałem wówczas też upoważnienia i blokady akcji po Walne. (Przemas)
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: brooklyn81 [86.139.154.*]
    Według moich skromnych wyliczeń mamy już +\- 1mln 700tys NOWYCH akcji!! Normalnie petarda! Oczywiscie nie wszyscy napisali o ilości akcji, które posiadają wiec to tylko ogólne wyliczenia.
    Zobaczcie jak rośniemy w sile, jak bardzo mały impuls może tak wiele zmienić, gratulacje dla założyciela tego wątku i ogólnie pomysłu na cała ta akcje :) Szkoda ze nie mam fejsa, można by było to jeszcze trochę bardziej rozgłośnić, tak zeby dotrzec do większej grupy ludzi. Please niech ktoś coś wklei na swoim profilu moze, jakaś ogólna zmianka co tutaj się tak naprawdę dzieje. Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich z „ekipy” HAWE! :)
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: funkfu [95.160.157.*]
    Mam najskromniejszy udział bo tylko 2000 akcji, ale jestem z Wami i trzymam kciuki za powodzenie tego przedsięwzięcia. Wiem że to w porównaniu z większością bardzo mało ale stracił tu każdy kto miał, ja też....
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: umoczony [188.146.7.*]
    Witam zastanawiam się nad tym dlaczego PAH nie komentuje w żaden sposób sytuacji nie organizuje żadnej kampani informacyjnej .Jako drobny niezoorientowany akcjonariusz w prawach handlowych oczekiwałbym od PAH wskazówek no chyba ze nie licza się znami
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: umoczony [188.146.7.*]
    Druga teoria może PAH jest po to aby od toku karmić nas nadzieja ze będzie ok a rak naprawdę chodzi o to aby uśpić nasza czujność ...może czas na wizytę w dobrej kancelarii ktoś jest za może wspólny pozew ?
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: onejromanta [95.51.134.*]
    Moim zdaniem celowo nie informują o niczym, gdyż zakładają ze może wśród nas czaic się ktoś podstawiony. Po co maja informować wszystkich, jeżeli ktoś może donosić o ruchach drugiej stronie?
  • Do Umoczonego, jak i pozostałych wątpiących. Autor: afera_hawe [89.238.132.*]
    Kolego Umoczony ponieważ ceniłem sobie Twoją osobę bardzo Cię proszę (jak i pozostałych) o nieformułowanie tego rodzaju pytań w tym wątku ponieważ zasiewają wątpliwości a wątek ma charakter mobilizacyjny!
    Cel i przekaz wątku jest jasny, podliczanie się, mobilizację, pokazanie że jesteśmy razem!
    Jak jest jakiś problem to czemu nie napiszesz na: nwzahawe@gmail.com???
    Dlaczego to robisz w wątku który ma m.in. mieć za zadanie wesprzeć chłopaków z PAH którzy już 2 lata w tym są?  
    Czy rozumiesz że szkodzisz takimi INSYNUACJAMI?

Dla tych którzy wątpią w to co robi/robiło PAH wymienię tylko krótkie przykłady:

1.Złożyli do prokuratury zawiadomione o przestępstwie w sprawie sprzedaży wierzytelności przez
        paluchowskiego do jego kolegów za ułamek wartości.
        (czy ktoś z narzekających zrobił coś podobnego?? Chętnie posłucham??)
        Sprawę prowadzi prokurator Pani Monika Rodziewicz.

2.Przed sądem wywalczyli upoważnienie do zwołania NWZA
        PO BLISKO 7 MIESIĄCACH BATALI Z PRAWNIKAMI SZAJKI!
        (obecnie zaskarżone przez ,,zarząd”)

3.Na stronie głównej bankiera przez cały dzień był artykuł z głosem PAH w haniebnego  
        potraktowania nas przez KNF. Bankier to najbardziej poczytny portal finansowy w Polsce,
        Niektórzy głośno krzyczeli o wykupywaniu  reklam i banerów w sprawie Hawe czy wy zdajecie  
        sobie sprawę że żeby wykupić artykuł sponsorowany na głównej stronie bankiera przez cały dzień
        kosztowało by to więcej niż  50 tyś zł??? A my to mieliśmy za darmo dzięki PAH?
        Bo gdyby nie oni to kto, kolega Umoczony by wykupił???
        Czy  też ,,użytkownik” TWKalina [85.222.108.*] piszący posty na wyraźne zamówienie szajki
        to zrobil??

O pismach które wysłali w sprawie Hawe SA i które widziałem na WŁASNE OCZY do premiera, marszałka sejmu, prezydenta, ministerstwa sprawiedliwości, KNF nie chce się już rozpisywać

Może to was nie obchodzi ale Pan Mariusz naraża bezpieczeństwo Siebie i swojej Rodziny samym istnieniem inicjatywy PAH?
    Czy wy sobie myślicie że tutaj mamy do czynienia z grzecznymi chłopcami w piaskownicy i walczymy o wyrwanie sobie grabek???

Może to was nie obchodzi ale osobiście jako afera_hawe otrzymywałem na maila propozycje spotkań z ważnymi ludźmi  z których miałem już nie wrócić?
    Na zasadzie ,,weź wszystko ze sobą co masz, w dniu xx, zorganizowałem spotkanie z xx”
    O tym że ,,życzliwi” sugerowali mi mogę wpaść pod samochód na innym forum, tylko napominam.

Tylko dlatego jeszcze to wszystko znoszę i walczę, bo robię to dla IDEI bo żadna szuja nie będzie bezkarnie mnie i innych oszukiwać w bezczelny sposób.
    (ŻE TO SZUJE POKAZUJE PRZYKŁAD TEGO ŻE ,,mocodawcy” kukiełki paluchowskiego w przeszłości BYLI ZDOLNI OKRADAĆ OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNE I INWALIDÓW DODATKOWO ICH JESZCZE ZASTRASZAJĄC! (sic!)

Robie to dla Idei bo gdybym to robił dla samych tylko pieniędzy to dawno by mnie już tu nie było i spisałbym to na straty i nie nadstawiał dupy,  bo akcje Hawe to góra 4 % całości mojego portfela inwestycyjnego.

Zastanawiam się w tym wszystkim, jak musi się czuć czytając o ,,usypianiu czujności ” Pan Mariusz z PAH  który od 2 lat prowadzi walkę, i nie wiemy czy nie zainwestował tu dorobku swojego życia?
    A takich osób jest tutaj więcej.

Ale Ciebie kolego Umoczony pewnie to nie obchodzi.

PAMIĘTAJCIE ŻE HAWE SA NIE PADLO NA WSKUTEK NIEPOWIDZENIA NORMALNEGO PROCESU EKONOMICZNEGO TYLKO NA WSKUTEK ZORGANIZOWANYCH DZIAŁAŃ ZORGANIZOWANEJ GRUPY.

CHOCIAŻ SŁOWO PADŁ JEST NIE NA MIEJSCU BO ULTRANOWOCZESNY RING HAWE TELEKOM LEŻY W ZIEMI I PRZYNOSI NON STOP MILIONY.
    NIE WYPAROWAŁ
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: aber [94.254.245.*]
    10500
    + 3000 PP

Drobny ale jestem z Wami,

Jeżeli będzie trzeba - kupię więcej.
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: zygmunt999 [89.70.191.*]
    Mam 95 tys. Przed poprzednim (odwołanym) walnym wysłałem wszystko wg instrukcji, łącznie z zaświadczeniem z banku.
    Co mam zrobić, by teraz dołączyć swój skromny udział?

Znajoma ma 20 tys., poprzednio nic nie wysyłała. Jak może dołączyć?

pozdrawiam
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: afera_hawe [89.238.132.*]
    Dnia 2018-04-13 o godz. 12:42 zygmunt999 napisał(a):
    > Mam 95 tys. Przed poprzednim (odwołanym) walnym wysłałem wszystko wg instrukcji, łącznie z zaświadczeniem z banku.
    > Co mam zrobić, by teraz dołączyć swój skromny udział?
    >
    > Znajoma ma 20 tys., poprzednio nic nie wysyłała. Jak może dołączyć?
    >
    > pozdrawiam
    ___________________________________________________________________________________________________
    Kolego zygmunt999 pamiętam Cię jeszcze sprzed roku, natomiast upoważnienie z akcji wędrowało do upoważnionego pełnomocnika z SII i nie wiem czy Panowie z PAH to mają wszystko spisane, dlatego prosiłbym Cię o Screen/zdjecie/wyciąg (Z ZAMAZANYMI WRAŻLIWYMI DANYMI) do chłopaków z PAH na adres:  nwzahawe@gmail.com.

O to samo prosiłbym Twoją znajomą i jeśli to nie byłby problem, to żeby się zarejestrowała i wypowiedziała w tym wątku.
    Dzięki temu jest nam łatwiej się zliczać i identyfikować.

Pozdrawiam
    Kolejni gotowi się do nas przyłączyć i walczyć o swoje akcjonariusze przeciwko zakłamanej marionetce paluchowskiemu i jego mocodawcom z łodzi:

maxp
    przemas_1
    funkfu
    aber
    zygmunt999

Witajcie!
    Dziękuję za to że się przyłączacie i pokazujecie się w tym wątku, każda kolejna osoba jest ważna.

Jednocześnie wyjątkowo nie aktualizuję listy ponieważ zaczynam mieć wątpliwości co do jednej osoby spośród nas.

DLATEGO KAŻDY SOBIE MUSI ZADAĆ PYTANIE, ALBO JEST Z SAMI ALBO NIE JEST.

ZA DZIAŁANIA PAH RĘCZĘ CAŁYM SWOIM AUTORYTETEM z Panem Mariuszem wymieniłem setki maili, ciężko znaleźć mi w sprawie Hawe SA bardziej uczciwego człowieka od niego!

Dlatego każdy głos przeciwko PAH to dla mnie głos z szajki (bo każdy taki głos przeciwko jest im na ręke) moja INICJATYWA JEST W CELU WSPARCIA CHŁOPAKÓW Z PAH a nie w celu podcinania im skrzydeł.
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: umoczony [188.146.236.*]
    Bez obaw jestem z wami z nami ,każdy ma chwilę zwątpienia
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: zygmunt999 [89.70.191.*]
    Wątek ma dwie strony.
    Mimo, że komputer nie jest mi obcy - nie zauważyłem pierwszej strony.
    Być może więcej osób przeoczyło ten szczegół i należy przekleić pierwszy wpis, by był widoczny.

Zaraz wyślę screeny. Do czego one są potrzebne i czy w związku z tym będą jakieś działania?
    Nie sądzę, by screen bez kontekstu był honorowany przez kogokolwiek.

pozdrawiam
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: afera_hawe [89.238.166.*]
    Dnia 2018-04-13 o godz. 14:27 zygmunt999 napisał(a):
    > Wątek ma dwie strony.
    > Mimo, że komputer nie jest mi obcy - nie zauważyłem pierwszej strony.
    > Być może więcej osób przeoczyło ten szczegół i należy przekleić pierwszy wpis, by był widoczny.
    >
    > Zaraz wyślę screeny. Do czego one są potrzebne i czy w związku z tym będą jakieś działania?
    > Nie sądzę, by screen bez kontekstu był honorowany przez kogokolwiek.
    >
    > pozdrawiam
    ____________________________________________________________________________________________________
    Kolego zygmunt999 rzeczywiście, dziękuję za zwrócenie uwagi na ten istotny szczegół.
    Za chwilę przekleję ten post żeby był widoczny na 2 stronie.

A odpowiadając na Twoja wątpliwości:
    - Screeny/zdjęcia/wyciągi są potrzebne do wzajemnego podliczenia się ilu jest nas pokrzywdzonych
    ile mamy głosów razem na walnym  a także 
    uwiarygodnienia się chociaż w miminalnym stopniu jako akcjonariusz w tym wątku.
    Nie muszę dodawać że ten wątek czytają z uwagą też ci którzy wykonali działania przestępcze na tej spółce, dlatego w minimalnym stopniu takie uwiarygodnienie jest potrzebne (mówię w minimalnym ponieważ jest to anonimowe)

Oczywiście masz rację że screen/zdjęcie nie ma mocy prawnej jako dokument natomiast ma to moc dla PAH i dla nas z wyżej wymienionych względów.

Niezmiernie ważnym argumentem też jest to że przed walnym szybko i skutecznie ,,skrzykniemy się" razem i każdy otrzyma instrukcję od A do Z, jak zarejestrować się na walne, dzięki czemu ten proces będzie ułatwiony i w przystępny sposób wyjaśniony.

Ponadto w tej chwili ŁĄCZNIE z akcjonariuszami w tym wątku i wszystkimi chłopakami z PAH jest nad już GRUBO PONAD STO OSÓB.

AKCJI Z TEGO WĄTKU POTWIERDZONYCH ZDJĘCIAMI I SCREENAMI JEST
    JUŻ PONAD 2 MILIONY. 
    2 MILIONY GŁOSÓW KTÓRE ZNALAZŁY SIĘ PRZECIWKO SZAJCE W TYDZIEN.

30 spośród 45 osób stąd wysłało screeny/zdjęcia za co wam serdecznie dziękuje! 
    Przyłączył się do nas nawet kolega który ma ponad pół procent wszystkich akcji Hawe SA, jak i koledzi którzy mają mniejsze ilości ale idą z nami razem w szeregu ponieważ są tak samo ważni bo jak rzadko w życiu tutaj ILOŚĆ CZYNI JAKOŚĆ, każdy jedna akcja przeciwko zakłamanemu ,,zarządowi" i zakłamanej ,,radzie nadzorczej" jest WAŻNA 
    _____________________________________________________________________________________________________
    Wklejam post główny z 1 strony:
    Klub Hawe, MOBILIZACJA

Oczekuje od każdego akcjonariusza który ma akcje i chce DZIAŁAĆ i pozostaje poza PAH, o założenie stałego nicka na forum i zadeklarowania się w tym wątku do podjęcia działań.

Ma to na celu dwie rzeczy:
    a) Podliczenie ilu jest nas wszystkich pokrzywdzonych akcjonariuszy działaniem szajki. 
        Niech każdy widzi ilu nas jest! 
    b) Forma mobilizacji przed walnym które nastąpi po odrzuceniu przez sąd kłamliwego zażalenia ,,zarządu" Hawe

Pan Mariusz w tamtym roku zorganizował inicjatywę Klubu Sympatyków PAH bez zbędnych formalności, dzięki temu i waszej mobilizacji, słup i kukiełka szajki z łodzi pełniący rolę ,,prezesa" czyli paluchowski, jak zobaczył listę akcjonariuszy zrozumiał że jego mocodawcy  nie mają wystarczjąco głosów i odwołał walne na 23 godziny przed zebraniem (sic!)

Założenie stałego nicka to parę minut,musimy wiedzieć ilu nas wszystkich jest.
    Zwróćcie uwagę że np koledzy z porozumienia na elektrimie m.in dzięki swojej liczbie zostali zauważeni i nawet sam arcywałkarz Solorz-Żak,niedawno się spotkał z ich przedstawicielami.

Trzeba wspomóc chłopaków z PAH którzy wykonali jak dotąd tytaniczną pracę, świetną wiadomością jest to że dokładnie rozumieją co tutaj się wydarzyło, w świetle materiałów i dokumentów które widziałem, twierdzę że gdyby nie oni tutaj już nie było by nic.

WARTO BY TEŻ ABY KAŻDY ZADEKLAROWANY W TYM WĄTKU JEŚLI JESZCZE TEGO NIE ZROBIŁ W TAMTYM ROKU PRZY INICJATYWIE KLUBU SYMPATYKÓW PAH, WYSŁAŁ SCREEN,ZDJĘCIE Z RACHUNKU MAKLERSKIEGO (ZAMAZUJĄC WSZYSTKIE WRAŻLIWE DANE)Z POSIADANĄ LICZBĄ AKCJI HAWE, ŁATWIEJ NAM SIĘ BĘDZIE ZLICZYĆ PRZED WALNYM TYLKO RAZEM MAMY SZANSĘ COŚ ZDZIAŁAĆ!

Screeny/zdjecie/wyciąg (Z ZAMAZANYMI WRAŻLIWYMI DANYMI) ślijcie do chłopaków z PAH na adres: 
    nwzahawe@gmail.com

Jeśli ktoś nie chce wysyłać to niech chociaż założy sobie stałego nicka i tutaj pokaże swoją obecność, niech Mafia wie że będziemy walczyć i będziemy pytać do bólu odpowiednie organy w polsce co zrobiły w sprawie!
    POKAŻMY RAZEM ILU NAS JEST!

A ja tymczasem zmykam pisać kolejnego maila do CBA w sprawie kilku spółek powiązanych z szajką!
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: bolbar [185.135.226.*]
    Witam - jestem z Wami - 127k
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: tadzim [91.196.11.*]
    Dołączam w ramach mobilizacji moje 87.400
    Kolejni akcjonariusze na pokładzie:

bolbar
    tadzim

Witamy!
    Po waszym dołączeniu jest już nas 47, na dniach przebijemy prawdopodobnie 50 osób PRZECIWKO skompromitowanemu ,,zarządowi" i ,,radzie nadzorczej" NASZEJ spółki Hawe SA.

Na pewno przekroczyliśmy już w tej akcji DWA MILIONY AKCJI POTWIERDZONE SCREENAMI/SKANAMI W PAH.

Z tego tytułu składam Podziękowania i Gratulacje dla was tu wszystkich obecnych i wciąż zachęcam wszystkich niezdecydowanych 

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.236.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Klub Hawe stypa Autor: umoczony [188.146.240.*]
    Wszystko w rękach sądu jeżeli rozpatrzą szybko skargę to damy radę jeśli są w to zamieszani to dupa będzie trzeba robić stype
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: hawe1 [188.166.0.*]
    81.148
    gdzie mam wysłać screen?
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: takas [83.20.221.*]
    Proponuję sprawę nagłośnić poprzez redaktora śledczego Witolda Gadowskiego. Tu ukłon w stronę afera_hawe , żeby opisał sytuację i podesłał Panu Gadowskiego maila (kontakt na stronie gadowskiwitold.pl). Na pewno się tym zainteresuje, bo rzetelnie ocenia ,opisuje i bada afery w naszym Pięknym Kraju. Może warto spróbować....powodzenia
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: vandoren [78.8.200.*]
    mam 9900 sztuk, popieram Wasze działania
  • to KONIEC Autor: _halsky [31.0.122.*]
    Szkoda waszego trudu.
    Pieniędzy już nie odzyskacie, choć NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

PROPONUJĘ:

• przejść do fazy pogodzenia
    • zapomnieć o pieniądzach
    • napić się
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: dick_13 [195.38.12.*]
    Dołączam do Waszego grona, mam 33 000 akcji HAWE.
    Witam kolejnych akcjonariuszy na pokładzie:

hawe1
    vandoren

Dziękuję że Jesteście! Razem jest już nas 49 osób, ponad 2 MILIONY akcji potwierdzone

Jednocześnie prośba do wszystkich.
    Jak widzicie w wątku jest wynajęty przez szajke użytkownik  _halsky, oczywiście nie jest tutaj przypadkowo bo loguje się juz o 7:18 i usiłuje wpływać na wasze morale. (rzecz jasna ,,bezinteresownie" udziela swoich ,,porad")
    Dlatego masowo zgłaszajcie jego posty do moderatora, ponieważ moje samodzielne zgłoszenie nic nie da.
    Nie wchodźcie z nim w dyskusję (a przynajmniej nie w tym wątku) bo o to mu chodzi.
    Widzicie jego wypowiedź to klikacie ,,zgłoś do moderatora".
    Swego czasu był tu kiedyś problem z postami o pewnym podmiocie patrowicza, z tym poradziliśmy sobie zgłaszając masowo do moderatora (a tych postów były dziesiątki) więc i poradzimy sobie z jednym pionkiem szajki tutaj

Jakby się ktoś zastanawiał to ja się nie poddam nawet po moim trupie.
    Pozdrawiam
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: rywalka [5.226.86.*]
    Jestem i ja :) choć uśmiech rzednie...
    Moje 60 100 szt. dodajcie!
    Screen w zeszłym roku już podesłałam.
    pozdrawiam wszystkich
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: hawe1 [95.85.33.*]
    screeny z rachunku wysłane na email: nwzahawe@gmail.com

pozrdawiam
  • Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: wipek [94.40.76.*]
    mam co prawda tylko 8k, ale jestem z Wami
    Liczba 50 akcjonariuszy zarejestrowanych  w tym wątku osiągnięta i przekroczona!
    Jubileuszowa liczba 50 pojawiła się po przyłączeniu koleżanki: rywalka 
    Serdecznie Panią witamy na pokładzie!

Dodatkowo przyłączyli się i mobilizują wspólnie z nami:
    dik_13 (p.s przepraszam że ucinam Ci literkę w nicku ale inaczej nie mogę dodać tego posta ponieważ wyskakuje mi z bankiera 
    okienko że post zawiera niedozwoloną treść)
    wipek

Z informacji od chłopaków z PAH dowiedziałem się że wczoraj spłynęła pokaźna liczba akcji ze screenów, wygląda na to że obieramy kurs na 3 MILIONY AKCJI

To akcje i głosy PRZECIWKO  zakłamanemu i skompromitowanemu ,,zarządowi" oraz przeciwko skompromitowanej i zakłamanej ,,radzie nadzorczej" NASZEJ SPÓŁKI HAWE SA!

Z wczorajszych doniesień medialnych wynika że CBA już rozumie to o czym tu się trąbi na forum od 2 lat w sprawie ORSS więc trzymamy kciuki!
    Wkrótce się być może dowiecie dlaczego 92 mln zł zamiast do Hawe SA i podwykonawców sieci trafiło m.in na  GIBRALTAR do spółki RESTATA INVESTMENTS która należy do dobrego kolegi członków rady nadzorczej Hawe !

• Re: Klub Hawe, MOBILIZACJA Autor: markku [84.248.71.*]
    O ziarnko do ziarnka i ...
    8 tys akcji
    Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.