Tak wygląda typowy walor przed rozpoczęciem wzrostów. Jakby nie patrzeć - idzie ku wzrostom. Dno ubite. Wskaźniki na zielono. Możemy startować. :-)
Warto było czekać. Kurs nie ma gdzie się podziać i wystrzeli w kosmos. nie raz już to przerabiałem na innych spółkach. Zawsze w podobnej sytuacji kurs się odbijał wzwyż. :-)
JUŻ DALEJ NIE CHCE MI SIĘ SPRAWDZAĆ , każdy może zweryfikować sam na tym wątku 78-PŁOCK CZY MA KTOŚ JESZCZE WĄTPLIWOŚCI KTO NAMAWIA NA ZAKUP AKCJI DLATEGO KAŻDY POWINIEN WIEDZIEĆ CO ROBIĆ CZY MA KTOŚ Z ULICY WIĘCEJ KOMPUTERÓW LUB TELEFONÓW NIŻ PRZEWIDUJĄCY???? A NIE SPRAWDZAŁEM DO KOŃCA KIEDY PRZEWIDUJĄCY KRZYCZY ,,MOCNE KUPUJ '' JA CZEKAM Z KASĄ NA DUŻY DOŁEK
Trzymaj się Przewidujący, nie dawaj się, nie słuchaj tych kłamstw od naganiaczy na 1 grosz. Oni kłamią od wielu miesięcy, że kurs niby ma być na 1 groszu, a tymczasem trzyma się mocno, bardzo mocno, dno udeptane, wyćwiczone, udeptane i szykuje się pod ostry wyskok w przestrzeń 2-wuzłotową. Jest dobrze, a będzie jeszcze bardziej dobrze. Razem z Tobą przegonimy tych nieudaczników, co marudzą.
Po co oni są tu na tym forum skoro ma według nich nie rosnąć?????????????????????????????????????????????????????????????? A jakoś sa tu i czekają razem z Nami na odbicie, tylko tego po sobie nie okazują, bo mają chytrą strategię - wywołać tu uczucie sztucznej beznadziejności i odebrać od naiwnych akcje za darmoszkę, czyli za 7-8 groszy.
Od długiego czasu podziwiam Cię jak się tu produkujesz i chcesz tych krzywomyślących przekonać do tego, ze białe jest białe, a nie (jak według nich) czarne!!!!!!!
Ty jako jedyny trzymasz tu fason, poziom i przyzwoitość. Nikogo nie kłamiesz i opisujesz rzeczy tak jak się mają naprawdę! :-)
Na tym forum potrzeba więcej takich jak Ty.
Dzięki Tobie człowiek ma dostęp do obiektywnych, szczerych, uczciwych, inteligentnych spostrzeżeń i analiz. Twoje podejście do świata jest bezcenne. Widać, że masz duże doświadczenie i praktykę w analizach rynkowych. To twoje słownictwo, fachowa wiedza, błysk inteligencji są na wagę złota.
Widzę, że masz rację jak coś stwierdzasz. Mówiłeś, że na MB Partner S.A. chwilowo był na spadku w ramach korekty i tak było. Teraz ładnie rośnie. Tam tak jak tu było 6 groszy przez chwilę, a teraz śmiga w kosmos - już jest 9 groszy, a będzie więcej!!! TO SAMO CZEKA DAMF INWESTYCJE - TEŻ BĘDĄ WZROSTY, i to większe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Kurs nie ma gdzie się podziać i będzie zmuszony wystrzelić w kosmos. Nie ma innej rady. Długo tu nabierało mocy i z impetem nagle wyskoczy. U Patrowicza zawsze tak jest. A teraz ogólnie koniunktura na giełdach. Indeksy się pną. I Nasz Damf Inwestycje będzie się wspinał na północ. Co się odwlecze, to nie uciecze. Dziś 7-8 groszy, a za tydzień, dwa nawet i ze dwa złote. Tak się robi interesy. :-) Ci co marudzą, niech zejdą z tego forum, bo i tak nic nie zmienią. Kasy pod zakupy na Damfie teraz nie mają i narzekają, że kupić taniutko nie mogą, a okazja aż się prosi. :-) Pozdrawiam!
Typowy przykład specjalnie zdołowanego papieru przed wystrzałem w kosmos. nie po to to tak upodlili, by na tym nie zarobić. Teraz na dniach wejdzie tu kapitał spekulacyjny i wywindduje tu cenę w złotówki.
W tym tygodniu powinniśmy rozpoczynać rajd na Damfie.
Za długo już się kisiło, by nadal miało być tak nisko.
Kiedy kupować, jak nie teraz na dnie mooooooocno uklepanym???
Wszyscy czekamy na wyskok, nie ma komu już sprzedawać, bo wszyscy wiedzą, że za 7-8 groszy nie opłaca się oddawać, bo to dno, a na dnach się raczej zbiera, a nie wywala z koszyka takie perełki jak te akcje Damf Inwestycje S.A. Ci co mieli sprzedać, już to zrobili, a ci co mieli kupić czekają na sygnał do działania. :-) Tak zazwyczaj prezentuje się sytuacja na krótko przed rozpoczęciem zwyżek na wykresie. :-)
Tu nie trzeba naganiać, bo tu aż wprost prosi się , by teraz skorzystać z okazji na wpadnięcie kilkuset, lub więcej procent na plus. Kupione za 7 groszy sprzedać za 2 złote, to interesująca perspektywa dla każdego.
Kurs nie ma gdzie się podziać, więc będzie się wspinał, bo dno sobie dawno wyznaczył na historycznie niskim poziomie, więc ma z czego rosnąć i od czego się odbić.
przewidujacy , jak długo masz zamiar się jeszcze kompromitować ? czy pół roku biadolenia że to już tuż tuż zaraz za momencik za chwilę może już jutro albo jeszcze dzisiaj
a ulica nie głupia nie odbiera przed kolejnym dodrukiem i rozwodnieniem no wiesz nie dziwię się no ale może ruszy o godz 21,00 to taka fajna godzina hehehe
Tu wyraźnie, coraz lepiej czuć zapach piniędzy i nadchodzącego nieodwołalnie, nieubłagalnie mocnego, silnego odbicia wzwyż. Kto teraz tutaj nic nie kuma, to kupi na górce za 2 złote i się spuści na z powrotem w okolice np. 10 groszy.
Każdy rozsądny dobrze wie, ze kupuje się na dołkach i czeka (nawet bardzo długo) na odbicie w górę. A nie bierze się akcji po fakcie, gdy dotrą już na szczyt.
Jest okazja na Damfie - trzeba z niej skorzystać i się cieszyć, a nie marudzić i "szukać dziury w całym"!!
Tak wcześniej Hawe, czy Present 24 dały mocno zarobić gdy tak jak Damf odbiły się od dna w górę, tak teraz tu na Damfie jest podobna okazja do zarobku.
Dno mooooooooooooooocno ubite czeka na wystrzał. :-)
... zapytaj "grubego" jak mu smakują po 0.08 ? Na razie ma słabiutki apetyt . Poczekamy jak bardziej zgłodnieje ......i/ schudnie . Na razie masz pod dostatkiem ale jak ci urośnie apetyt to ..............................
Na razie tylko nganiasz
Czekam na odpowiedź = reakcję na papierze , NIE twoje bajania
Dno potwierdził rynek - sam osobiście, dał sygnał do zakupów, jednoznacznie potwierdził kompromis na 7-8 groszach z perspektywą baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo pozytywną na przyszłość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHWILA WYBICIA NA 2 ZŁOTE NA SPÓŁCE DAMF INWESTYCJE S.A. Z DOŁKA NA 7-MIU GROSZACH ZBLIŻA SIĘ NIEUCHRONNIE I NIEUBŁAGANIE!!!!!
Nic nie jest w stanie pokonać ubitego dna na 7 - miu groszach na szczęscie ku dalszemu rozwojowi sytuacji na damfie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skończ ludzi naciągać na śmiecia, nikt normalny tego nie dotyka. Najlepiej usunąć wszystkie gnioty Patro z giełdy, bo to zwykły pasożyt żyjący z pieniędzy innych ludzi. Zero działalności, a kasę ma z wciskania makulatury.
POWIEM KRÓTKO JESZCZE SIE ZDZIWISZ, CO POTRAFI TEN NIBY "ŚMIEC".
TU SIĘ KROI NIEZIEMSKI ZAROBEK. WSZYSCY SIEDZĄ TU CICHO ZAPAKOWANI I WYCZEKUJĄ SYGNAŁU DO POOOOOOTĘŻNYCH WZROSTÓW. TAK JAK INNE SPÓŁKI PATROWICZA I TA PÓJDZIE W GÓRĘ W ODPOWIEDNIM MOMENCIE. WARTO PRZED TYM MOMENTEM UZBROIĆ SIĘ W CIERPLIWOŚC I BYĆ OBKUPIONYM. RESZTA DOKONA SIĘ SAMA. ŻYCZĘ WOLNEJ KASY NA ZAKUPY. BĘDZIE OSTRO, GDY RAKIETA WYSTARTUJE. :-) JA TEŻ CZEKAM DŁUUUUGO, ALE SIĘ NIE PODDAJĘ I MAM CIERPLIWOŚĆ DO PEREŁKI POD WZROSTY. TO ŻE DŁUGO SIĘ CZEKA TO O NICZYM NIE PRZESĄDZA!!!!!!!! A NAWET ODLESZCZA PAPIER Z MIĘKKICH ZAWODNIKÓW I ZOSTAJĄ CI NAJTWARDSI POD RAJD NA SPÓŁCE!! :-)
wznawiam wątek dla nie wiedzących kto to przewidujący
tylko parówki mogą pisać z wielu IP , na innych wątkach ma jeszcze inne IP NALICZYŁEM Z 16 , kto z ulicy ma 16 komputerów czy telefonów ???? i zakładać 20 wątków
JUŻ DALEJ NIE CHCE MI SIĘ SPRAWDZAĆ , każdy może zweryfikować sam na tym wątku 78-PŁOCK CZY MA KTOŚ JESZCZE WĄTPLIWOŚCI KTO NAMAWIA NA ZAKUP AKCJI DLATEGO KAŻDY POWINIEN WIEDZIEĆ CO ROBIĆ CZY MA KTOŚ Z ULICY WIĘCEJ KOMPUTERÓW LUB TELEFONÓW NIŻ PRZEWIDUJĄCY???? A NIE SPRAWDZAŁEM DO KOŃCA KIEDY PRZEWIDUJĄCY KRZYCZY ,,MOCNE KUPUJ '' JA CZEKAM Z KASĄ NA DUŻY DOŁEK
Przewidujący to inteligentny, rezolutny, błyskotliwy facet, który wie jak zarabiać na giełdzie. Wie w co włożyć trzeba kasę, by wyjąć z tego więcej. A to że ma talent, to chyba nie grzech??? Jego przeczucie jest bezcenne. Ludzie zadzroszcza mu doswiadczenia, wiedzy, mądrości i sprytu, smykałki do interesu, dlatego obsmarowują go, czepiają się go. a ci co go posłuchają podobnie jak on dobrze na tym wychodzą i zarabiają. Wybór nalezy do każdego z osobna. Ja do niczego nie naganiam. Jestem tylko dobrej myśli co do rozwoju sytuacji na Damfie. :-)
Jak zeświruję od nadmiaru pieniędzy to pomyślę o psychiatrze.
Na razie zainwestowałem i czekam na przebieg wypadków. A idzie ku wzrostom. Dokąd te wzrosty Nas zaprowadza - zobaczymy. Gdy mi "palma odbije" od nadmiaru szczęścia, gdy zobaczę milion złotych na swoim koncie maklerskim, będę szalał. Na razie jestem zwykłym ciułaczem ze zdrowiem psychicznym i przeciętnym porfelem. Mam silne nerwy, więc chyba nie oszaleję, gdy się wzbogacę na Damfie. Tak sądzę.
Tu jest coś na rzeczy, tak dłuuuugo się mieli, a im dłużej, tym z większą mocą wystrzeli w kosmos. :-)
Ale tak na zdrowy, chłopski rozum, to gdzie kurs ma sie podziać, gdy dno jest zabetonowane na 7 - miu groszach??? ZOSTAJE TYLKO OPCJA WINDY W KOSMOS! :-)
ZOBACZCIE TYLKO DOSTAŁEM AŻ 31 ŁAPEK DO GÓRY, PLUSIKÓW, WIĘC TO CO MÓWIĘ JEST PRAWDĄ, WSZYSCY MNIE POPIERAJĄ I WIEDZĄ, ŻE TU SIE ZAROBI W OSTATECZNYM ROZRACHUNKU. BO TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31 łapek na plus to REKORD TEGO FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŁADNIE BĘDZIE ROSŁO, BO NIBY GDZIE MA SIĘ PODZIAĆ?? SPADKI TU BYŁY, ALE WE WRZEŚNIU 2016-TEGO ROKU, A NIE TERAZ WE WRZEŚNIU 2017 ROKU. DLATEGO JESTEM SPOKOJNY O DALSZY PRZEBIEG WYDARZEŃ NA DAMF INWESTYCJE S.A.
TAAAAAAAKIE POPARCIE AŻ 31 ŁAPEK DO GÓRY TO NIESAMOWITY WYNIK, NIKT TU NA TYM FORUM NIE DOSTAŁ JESZCZE AŻ TAAAAKIEGO POPARCIA ZA WPIS NA TYM FORUM. JESTEM PIERWSZYM TAK UZNAWANYM FACHOWCEM - DOŚWIADCZONYM, WYKSZTAŁCONYM ANALITYKIEM RYNKU AKCJI. WARTO MNIE SŁUCHAĆ, GDYŻ WIDAĆ JAK DUŻE MAM ZAUFANIE, ZE AŻ 31 OSÓB MNIE ROZUMIE I WSPIERA W POGLĄDACH. TO BUDUJE I DOWARTOŚCIOWUJE I UTWIERDZ MNIE TYLKO, ZE NASZ DAMF INWESTYCJE BĘDZIE OSTRO RÓSŁ AŻ DO 2-ÓCH, CZY 3-ECH ZŁOTYCH ZA AKCJĘ.
Dnia 2017-09-04 o godz. 21:53 ~Przewidujący napisał(a): > 31 łapek na plus to REKORD TEGO FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napis/ zadzwoń do "grubego " żeby on to ruszył ; w przeciwnym razie poraz kolejny się ośmieszysz. Może "gruby" ujmie się za swoim płockim ziomkiem , żeby się nie skompromitował. Piszesz infantylnie o lapkach, rekordach na forum - kogo to obchodzi ?
Czekam / czekamy na ruch na papierze - i tak za długo Wam pomagałem w utzrymywaniu kursu; teraz Twój/Wasz ruch ;