• Re: zagadka lasu Autor: ~Buldożer [77.253.90.*]
    siec burdeli chyba
  • Re: zagadka lasu Autor: ~gajowy [94.254.239.*]
    Ale jaki sens miałoby branie na słupy przez Mazgaja (który de facto sie tego wyzbywał). Jeszcze rozumiałbym, że wierzy że zostanei ALMA SA i to do odratowania to wtedy swoimi akcjami zaniża kurs słupy skupują jego akcje i wypłoszonej ulicy.

Ale jeśli kolega powyżej zakłada, że postawi nową sieć czyli nowa spółka niemająca związku z tą to pytam się po jakiego grzyba miałby skupować :)

dla mnie pytanie wciąż otwarte - kto kupił od PZU IPOPEMY I MAZGAJA tony akcji??? jak się okazuje trupiszcza
  • Re: zagadka lasu Autor: ~gajowy [94.254.236.*]
    kto te akcji Almy kupił, kto....no powiedz ktoooo ooooo?
  • Re: zagadka lasu Autor: ~PEWNIAK [79.185.42.*]
    Ty kupiłeś , ja kupiłem , my kupiliśmy a PZU sprzedało
  • Re: zagadka lasu Autor: ~Buldożer [77.253.90.*]
    finał tej zabawy jest przesądzony, przeganianie baranów z lewej na prawą z prawej do lewej a potem pójdą w przepasc. w pewnym momencie mors i cała reszta si,ę zawinie stad i kaze się że ulica została sama z akcjami przez jakiś czas silą wahadła bedą robić zwyżki i zniżki, kupować w dołku sprzedawać na górce, amplitudy będą coraz mniejsze, coraz mniejsze, aż w końcu kurs stanie. wtedy zacznie się wywalanie na potęgę. I okaże się że akcje ma tylko ulica, a ci którzy to rozkręcili będą dawno na Hawajach.
    Dzisiaj na Orange może być ładny zysk. Orange nie zbankrutuje, notowań mu nie zawieszą. A zabranie 25 groni dywidendy nie uzasadnia 12 % spadku.
  • Re: zagadka lasu Autor: ~gajowy [94.254.232.*]
    ostatnią osobą która mogła to kupić w jakimkolwiek stopniu to jestem JA :) Do momentu kiedy zagadka lasu się nie rozwikła złotówki nie zainwestuje.

Niezle, póki co pare osób obstawia, że te wszystko kupiła ulica, co sprzedalo PZU, Mazgaj i IPOPEMA sprzedała "w parę dni". Bo to naprawdę szybko zrobili.
    Naprawdę mamy silną ulicę. Na co dzień każdy narzeka na ulicy, a tu proszę skupuje całe tony akcji od fundów ;-) szacun dla ulicy, że ma taką moc

Ktoś ma jakieś inne, bardziej realne typy?
  • Re: zagadka lasu Autor: ~gajowy [94.254.229.*]
    ciągle ciekawie, co rusz to "nowości" a odpowiedzi na kluczowe pytanie brak.

Kto kupił akcje od Ipopemy PZU i Mazgaja? Ulica to chuchro więc kto?
  • Re: zagadka lasu Autor: shael [77.254.228.*]
    "... też chciałbym to wiedzieć Stefan" :)
  • Re: zagadka lasu Autor: bodzidzia [83.168.70.*]
    Jak to kto pan K.To Wy tego nie wiecie.Skupiacie się tylko na Almie a to za mało.Na więcej nie liczcie bo mi nie płacicie.
  • Re: zagadka lasu Autor: ~666 [95.155.82.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=ET1MiqiAwAs
  • Re: zagadka lasu Autor: ~gajowy [94.254.238.*]
    W innym miejscu, ktoś napisał jako jedną z propozycji do kluczowego pytania -- a może pracownicy się skrzyknęli, żeby łatwiej było im dochodzić swoich praw i odebrać zaległości po wyprzedaży resztek majątku....

ciekawe podejrzenie, ale podobnie jak ulica troche za słabi (nie dewaluuje możłiwości ale raczej tak)

nie wiem wiem, ktoś wie, ktoś rozwiąże zagadkę?
  • Re: zagadka lasu Autor: ~666 [80.48.244.*]
    Kiedyś tacy dwaj tutejsi "miszcze" chcieli sprzedać kulawego psa za 100 mln., w końcu rozliczyli go za dwa ślepe koty po 50 mln. które następnie zdechły zatem zrobili na nie odpis aktualizacyjny na 200 mln. ....  ostatnio wymieniają rybki w akwarium ale już za drobne 2, 5 max 10 mln.. Z dużym prawdopodobieństwem aktualnie mając wolne moce przerobowe bawią się tutaj.  
[x]
ALMA -40,00% 0,03 2018-06-01 15:29:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.