• Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Sylwester [46.76.71.*]
    Życzę tej spółce uwolnienia się od Grupy bydgoskiej
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Żart [46.76.71.*]
    Hahhahhhhahhaaa
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~imm [83.8.41.*]
    Szkoda czasu na żale wobec tej spólki. Trzeba sie przyjrzeć perspektywom na przyszlośc. Jednym z zarzautow wobec Prezesowej były przeterminowane nalezności w Pomstahl PL - czy Prezes tej spólki też juz poleciał ? To przecież oni sterowali polityka naleznosci. Co jeszce trzeba wyczyscic żeby myslec o dalszym rozwoju i poprawie wynikow - niezaleznie od akcjonariatu bo tego widać się nie uda ruszyć.
    Czy ktoś odniesie się do zarzutów postawionych na blogu przez Prezesa Immobile wobec okoliczności WZA w dniu 23.12 ?
    Chodzi o ujawnienie danych poufnych przez pracownika firmy spokrewnionego z akcjonariuszami i okoliczności głosowania w grupie ?
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~ak [83.238.198.*]
    Jeśli to wszystko prawda to należy powiadomić KNF.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~krach [83.8.41.*]
    Jesli Prezes Immobile mówi otwarcie o takich zdarzeniach to pewnie sam powiadomi KNF w poniedziałek o tych faktach i swoich watpliwosciach.
    Robi się bardzo nieprzyjemnie - jesli to oczywiście jest prawda. O co chodzi z tym wyrzuceniem Immobile z Walnego ? Przecież na Walnym musiał byc Notariusz, który pilnował spraw proceduralnych, tzn. wyrzucili ich słusznie ?. Takie informacje i podejrzenia z pewnością nie będą sprzyjać spółce.
    Swoją drogą jesli praconik firmy zdradza tajemnice firmy akcjonariuszom to jest to również bardzo powazna sprawa i trzeba ją zbadac do końca - pewnie tez pozegna się z pracą niezaleznie od swoich pleców.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Xs [83.25.95.*]
    Szkoda zajmowac sie ta spolka.! A tak wlasciwie dlaczego Prezes Immobile tak broni Byla Prezesowa ? moze sa Powiazani ? Najlepiej zeby Prezesem Projprzemu zostal ktos z dala od BYDGOSZCZY. Moze z Gorzowa albo innego miasta ale jak najdalej od Bydgoszczy i okolic boTam jest za duzo Kumoterstwa I Kolesiostwa.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~RJ [83.20.3.*]
    Rzepecka była na NWZA Immobile. Czy prawdą jest, że prezes Immobile nie zna Rzepeckiej?

http://blog.immobile.com.pl/wp-content/uploads/2015/11/grupowe_WZA-ramki.jpg
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Ok [83.25.95.*]
    No wlasnie i ta znajomoscia Prezesa Immobile i bylej Prezesowej Trzeba sie bacznie PRZYJRZEC !!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Ja [46.76.71.*]
    Koniecznie!!!! Zglosiłeś już Macierewiczowi?
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~pionier [89.65.192.*]
    Tamto NWZA IMMOBILE odbywało się krótko po zakupie przez nich akcji Projprzemu. ZAproszenie Prezesowej było z tym związane właśnie, raczej kurtuazyjne, więc nie przeceniałbym tej znajomości
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~proch [83.25.100.*]
    Mało prawdopodobne. Świadczy o braku profesjonalizmu Prezesowej.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Pracownik [5.172.252.*]
    Jakie to ma znaczenie ? Pracownicy chcą wiedzieć dlaczego ja odwołano? O czym Wy tutaj piszecie? Wyniki to nasza zasługa nie akcjonariuszy. Od miesięcy członek zarządu w układzie z Karskim i przy pośrednictwie synka akcjonariuszy działają na niekorzyść tej Spółki. .. odwracając uwagę wszystkich od tego tematu tylko im pomagacie. My już wielokrotnie pokazaliśmy że umiemy zabrać głos. Pamiętajcie wiedza jest u Pracowników a nie u tej trójki dobrze zorganizowanych chorych z nierealizowanych ambicji chłopców
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Pracownik [83.25.100.*]
    Pisz sam za siebie, bardzo dobrze ze ja odwolali. Za duzo niejasnosci, kolesistwa i powiazan rodzinnych.!!!!!. Potrzeba Prezesa z sila i wizja strategicznego rozwoju firmy na kilka lat i budzacego zaufanie i oczywiscie z DUZYM doswiadzeniem w budownictwie. I najlepiej z dala od Bydgoszczy.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~xx [83.238.198.*]
    Najlepiej karski !!!!!!!!!!!!!! ha, ha, daj spokój !!!!!!!!!!!
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Zasiebie [46.238.239.*]
    Ja jestem pracownikiem z długim stażem i jeszcze nigdy nie było tak abyśmy tworzyli taką jedność. Nigdy nie było tak aby Dyrektorzy i Kierownicy odpowiadali za swoje obszary i mogli przedstawiać swoje zdanie. Wielu ludzi zwolniła i wielu zatrudniła zdecydowanie jeden poważny błąd Lewandowski który wszystkich sprzeda wystarczy że się mu coś materialnego obieca. On już się gubi w tym sprzedawanie za chwilę wszyscy zrezygnują z jego usług nic nie wnosi oprócz opowiadania o sobie jaki to on nie jest. Są pracownicy których prezesowa przyprowadzila z poprzednich prac i wiecie co zazdroszczę im.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~kwk [213.156.123.*]
    Co ty piszesz? Właśnie w ostatnim roku pojawiło się bardzo dużo problemów miedzy ludźmi. Chaos i brak odpowiadzialnosci
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~prac [83.25.95.*]
    Mielismy juz jednego Prezesa spoza Bydgoszczy, ktory reformował firme i chcial ją rozwijac - mi to bardzo odpowiadało/miał wizję i strategię , ale jego tez sie pozbyli - zmiana miejsca zamieszkania Prezesa jest dobrym pomyslem (spoza bydgoskich układów) , ale akcjonariusze muszą tez chcieć pozytywnych zmian i dac mu czas na ich przeprowadzenie. Obecnie lokalsi i foundy to straszny beton ,ale co gorsze ciagle się kłócą między sobą.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~pr [83.25.95.*]
    Fakt - kiedyś chcialo się pracować, była atmosfera i wiedzielismy co robić. A jak się teraz czyta o tych kulisach rozgrywek i powiązań naszej Prezesowej to rece opadają. Co teraz będzie ze spólka i pracą. Zgadzam sie też, ze jeśli duzy akcjonariusz lub jego rodzina jest pracownikiem firmy to jest to niezdrowe.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~koryto [217.153.136.*]
    A teraz to dopiero widać jakiego to były powiązania pomiędzy grupą bydgoska i członkami rodzin. Jestem zwykłym akcjonariuszem i przeraża mnie to, ze to wszystko jakiej dziwne interesy. jest grupa, której nie ma, są pracownicy mający powiązania rodzinne. Jedni z akcjonariuszy wiedzą więcej niż inni i nie wynika to z pełnionych funkcji. am nadzieję, ze prezesem będzie ktoś kto ma doświadczenie. A jak potwierdzi się, że są jakieś nieformalne grupy, to nie będę czekał na prezesa immobile, czy kogoś innego tylko sam składam zawiadomienie do KNF. Kupowałem akcje uczciwie i chcę uczciwości w tej spółce publicznej nie prywatnej.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~balagan [31.61.140.*]
    Glownymi akcjonariuszami ?! Marne 2,5% akcji i główni akcjonariusze. Smieszne, ale teraz wiem dlaczego tak sadzisz.

• Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~nepotyzm [94.254.133.*]
    Jako kto jest zatrudniony członek bliskiej rodziny dluzewskiego.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~ja [89.65.191.*]
    panie Lewandowski jaką to trzeba być gnidą, żeby sprzedać własnego Prezesa, który ciebie zatrudnił w Projprzemie i który załatwił ci funkcję w Zarządzie. Byłeś Członkiem Zarządu teraz jesteś już tylko członkiem.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~kwk [83.20.105.*]
    No własnie czego to się nie dowiemy z tego Forum. Takich osób było niestety więcej w Zarządzie- stad taki skład jaki był ostatnio.
    Widocznie to jest cecha przypisana do tej firmy.
    Ciekawe kiedy wybiorą Przewodniczącego RN i nowego Prezesa. Zgadzam się , że Prezes spoza Bydgoszczy i województwa byłby dobrym rozwiązaniem. Warunek jednak , zeby zmienił się układ sił w akcjonariacie - a na to sie nie zanosi.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~filozof [31.11.221.*]
    Ty juz kolego nie kombinuj z tym gościem. Tu jest siedziba , tu są akcjonariusze i stąd będzie prezes.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeden już był z Polski i spał w hotelu i to nie byle jakim, a jak odchodził to koszty były takie, że klękajcie narody !!!!!!!!!!!!
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~filoexpert [83.20.105.*]
    A ty kolego skąd znasz takie szczegoły ? Czyzbys byl znow z powiązan rodzinnych ?
    Przypomnij sobie czasy kiedy Czlonkowie Zarzadu tej firmy mieli osobistych szoferow , bo nie mogli sami prowadzic samochodow. To były czasy kolesi i układczyków. Kolesiostwo - zal mysleć o przyszlosci Przemka.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~byłypracownik [81.210.50.*]
    A jakie to ma znaczenie czy ktoś jest z Bydgoszczy czy nie . Chyba powinno mieć znaczenie czy ma kompetencję wizję i tak dalej . Spójrzmy prawdzie w oczy kto przyjdzie pracować jak ma taką Radę Nadzorczą ? Emeryci + lekarze . Tu jest problem największy ! Niestety wolny rynek nie jest idealny . Małpy dostały brzytwę  i tyle . Ale to już nie mój problem złożyłem zlecenie na sprzedaż
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~inw [83.20.105.*]
    Rzeczywiscie nie powinno miec to zaengo znaczenia skad jest Zarzad, ale widać że w firmie zle sie dzieje i do tego trwa wojna miedzy akcjonariuszmi. Pracownicy sa rozzaleni na byla Prezes, choc jeszcze bardziej na tego CZ ktory pozostal. To wskazuje niestety na kolesiostwo w firmie, a do tego te pomówienia o ujawnianie tajemnic handlowych przez rodzinę akcjonariusza. Dla dobra spółki powinien gośc pożegnac sie ze stanowiskiem. Jako potencjalny inwestor mogę tylko potwierdzic , ze będę się trzymał z daleka od tej społki, aż nie zapanują tu normalne praktyki jak w innych spółkach giełdowych.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~xx [83.238.198.*]
    Czytam ostatnie informacje. Mam nadzieję, że sąd to wszystko wyjaśni !!!!!!
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~balagan [31.61.140.*]
    http://www.immobile.com.pl/page/78818639/pliki/1_2016_rbw.pdf
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~ciekawy [82.15.13.*]
    a jakie są szanse na uwzględnienie powództwa?
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~bieda [31.11.221.*]
    Powiem szczerze jak w serialu brazylijskim nie oglądasz kilkunastu odcinków masz nadzieję, że coś się zmieniło może nowi aktorzy włączasz telewizor, a tam tci sami bohaterowie jedynie po liftingu . Oj będą tu wzrosty jak w lipcu 2012 coś koło 5 zł.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~sss [88.220.64.*]
    Nie to zły dzień dla przemka, to jakaś farsa. Pietrzak to jest dopiero wizjoner pamiętam go z wcześniejszych lat, tu nawet nie ma nadzieje na przetrwanie !!!!!!!!!!!!! stagnacja to jest postęp w wydaniu tego pana.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~grr [79.184.62.*]
    Teraz to się zrobiła prawdziwa konstelacja gwiazd w Przemku: skłoceni akcjonariusze - bez wizji i na dodatek z rodzinnym kolesiostwem, Rada od wszystkiego ale nie od businessu z Maga gwiazda na czele, no i Giga Zarzad : stary kotlet i dyletant. Prawdziwy bydgoski bigos. Dobranoc tej spolce
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~ciekawy [82.15.13.*]
    NAPRAWDĘ WARTO UWAZNIE PRZECZYTAĆ
    link 
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~groch [79.184.62.*]
    Co w tym artykule jest wartego przemysleń, czego jeszcze nie poruszono na Forum ?
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Kon [79.184.62.*]
    Rzepecka była na NWZA Immobile. '!!!!!! Czy prawdą jest, że prezes Immobile nie zna Rzepeckiej? Moze to tez kogos zainteresuje , bo Pan Prezes Immobile tak broni Prezesowej !!!!!!. Trzeba poczekac ze spokojem do lipca, to bedzie wybrany Nowy Prezes najlepiej z dala od BYDGOSZCZY I okolic.

• Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~groch [79.184.62.*]
    Ok, ale to juz wszystko wiemy. Teraz jest nowa rzeczywistośc, bez perspektyw na przyszłość. Skład akcjonariatu , Rady i Zarzadu gwarantuje spadki i brak sznas na rozwój i to jest problem dla mniejszych inwestorów i pracowników. W lipcu będzie już za pózno na nowe rozdania. Widocznie grupa bydgoska ma w tym jakiś plan.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~OBSERWATOR [82.15.13.*]
    A KTO W BYDGOSZCZY NIE ZNA RAFAŁA JERZEGO. PRZECIEŻ TO NIE JEST ZWYKŁY KOWALSKI, TYLKO PEWNIE BARDZO ZNANY W BYDGOSZCZY PRZEDSIĘBIORCA. IMMOBILE WYDAJE SIĘ MIEĆ POMYSŁ NA PRZEMKA - NA JEGO ROZWÓJ - A STARZY AKCJONARIUSZE, CI NAZWYANI GRUPĄ BYDGOSKĄ CO NAJMNIEJ WĄTPLIWE ZAMIARY, BIORĄC POD UWAGĘ LUDZI JAKICH WPROWADZONO DO RADY. PRZEŚLEDŹCIE KARIERĘ PRZEWODNICZĄCEGO RADY NADZORCZEJ ERYKA KARSKIEGO, ZWŁASZCZA POD KĄTEM POWIĄZAŃ Z KONKURENCJĄ PRZEMKA JESLI CHODZI O SYSTEMY PRZEŁADUNKOWE, MAJĄCE NAJWIĘKSZY UDZIAŁ W ZYSKU PRZEMKA. MOŻE CELOWO UDERZA SIĘ W BYŁA PREZES BY ODWRÓCIĆ UWAGĘ OD TEGO CO JUŻ SIĘ DZIEJE I STAĆ SIĘ MA? I CO Z TEGO ZE BYŁA ONA NA WALNYM W IMMOBILE? WG MNIE TO MOŻE JEDYNIE POTWIERDZAC, ŻE IMMOBILE MA UCZCIE ZAMIARY I TO CO GŁOSI MOŻE BYĆ PRAWDĄ. SNUJE MI SIĘ TAKA WIZJA, ŻE CHODZI O WYKOSZENIE PRZEMKA PRZEZ KONKURENCJĘ PRZY UDZIALE NIEKTÓRYCH CZŁONKÓW RN, PRZY CZYM STARZY AKCJONARIUSZE NA TYM MOGĄ NIE STRACIĆ. BEZ TYCH SYSTEMÓW TO BEDZIE PAD DLA PRZEMKA.
    ZASTANAWIA MNIE JESZCZE TEN GOŚĆ CO MA DOSTĘP DO INFORMACJI NIEJAWNYCH, KTÓRYMI DYSPONOWALI AKCJONARIUSZE GRUPY BYDGOSKIEJ, KTOŚ SPOKREWNIONY Z NIMI. JAKĄ FUNKCJĘ PEŁNI W TEJ SPÓŁCE? I CO ON JESZCZE W NIEJ ROBI? DLACZEGO MY MAMY BYĆ POSZKODOWANI NIE MAJĄC TAKICH INFORMACJI NIEJAWNYCH? TO DYSKRYMINACJA POZOSTAŁYCH AKCJONARIUSZY.          
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Kac [79.184.62.*]
    My juz wszystkim z BYDGOSZCZY dziekujemy !!!!!!! Immobile zajmuje sie nieruchomosciami TYZ, a maz bylej Prezesowej TYZ i tu jest POWIAZANIE.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~ja [31.178.135.*]
    Ty chyba żartujesz porównujesz wielką grupę kapitałową Immobile i z całym szacunkiem małą wręcz niszową na rynku zarządzania nieruchomościami firmę doszukując się powiązań? Hahaha.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Realista [46.215.48.*]
    Z tego co wiem to maz Prezesowej jest zarzadca kilku nieruchomosci na terenie Bdg. Immobile ma nieruchomosci w calej Polsce(siec hoteli, stocznie, pasaz handlowy, grunty). W dodatku nieruchomosciami w Immobile zarzadzaja spolki zalezne. Nie wiem gdzie widzisz powiazanie. Jakby dzialali w porozumieniu to chcieli by to raczej ukryc. Nie zamieszczaliby wspolnego zdjecia na SWOJEJ stronie internetowej.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Ha [79.184.62.*]
    Bajeczki na DOBRANOC. Trzeba skonczyc z tymi BYDGOSKIMI POWIAZANIAMI . PREZES MUSI byc z dala od BYDGOSZCY, zeby zapanowal lad i porzadek.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~OBSERWATOR [82.15.13.*]
    NIE ROZUMIEM, CZY CHODZI CI O PRZYSZŁOŚĆ PRZEMKA CZY O MIEJSCE ZAMIESZKANIA PRZYSZŁEGO PREZESA. A MOŻE PRZYSZŁY PREZES Z ODDALONYM DZIŚ MIEJSCEM ZAMIESZKANIA BEDZIE OBSTAWIONYCH PRZEZ TYCH CO DZIŚ WYDAJE SIĘ PROWADZĄ TĄ SPÓŁKĘ DO RUINY? TO FORUM WYDAJE SIE BYĆ DLA AKCJONARIUSZY A Z NIEKTÓRYCH WYPOWIEDZI WYNIKA ZE NIE KAŻDY KIERUJE SIE DOBREM TEJ SPÓŁKI 
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Jaks [79.184.62.*]
    Wtrace sie na chwilę jako inwestor innych spółek zaintersowany nowymi inwestycjami:
    1. Immobile to mały , niewiele znaczący gracz - choc może na rynku bydgoskim wydawac się wieksza rybą
    2. Predzej czy pózniej dział konstrukcji PJP będzie przejety przez kogos większego - takie symptomy sa już widoczne, a poza tym
    kompletnie nieintersujące dla rynku. Może lepiej od razu sprzedać go do Immobile
    3. systemy przeładunkowy to jedyny ciekawy temat w PJP, ale bez strategii i kontynuacji rozwoju nic nie wniesie do wartości akcji.
    To co obiecywano w 2012 roku za starego Zarządu miało ręce i nogi. Inaczej lepiej tez sprzedać, bo za chwile PJP nie 
    wytrzyma konkurencji
    4. wojna między słabymi funduszami, wpatrzoną w siebie grupą bydgoską i tymi z Immobile tylko osłabi spółkę.
    5. Po 2018/2019 roku nastapi znaczący spadek popytu w budownictwie i wówczas te rozważania niebęda miały większego sensu.
    Widzę w PJP kompletny brak wizji i zrozumienia co dalej robić, a wpisy z Forum świadczą , że zgody i tak długo nie będzie. Nie liczyłbym na wzrost akcji

• Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Merc [83.238.198.*]
    Ja znam Eryku grubego gracza z Gdańska. Ha ha dobranoc dyzio marzycielu !!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Merc [83.238.198.*]
    Ja to bym obstawiał Krzysia z Gdańska kolega Eryka, spełnia wszystkie wymogi i z daleka i zainteresowany spółką jak wilk czerwonym kapturkiem. Rzepecka nie robiła żadnej łaski, aby być na walnym Immobile to największy udziałowiec Projprzemu. Nie to mnie martwi, martwi mnie brak strategii obecnie i skład pod względem fachowości znacznej części osób w organach tej spółki. Interesuje mnie rozwój i dywidenda lub dobre notowanie akcji.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Zaciekawiony [83.20.55.*]
    Osoba, która ujawniała informacje nie poleci. Obecny prezes jest jedną z osób, które tworzą grupę bydgoską.
    Swoją drogą każdy ma coś za uszami - grupa bydgoska i Immobile.
    Myślę, że obecnie trwa walka o wpływy w firmie.
    Najważniejsze pytanie - czy rzeczywiście wchodzi w grę sprzedaż systemów przeładunkowych?

• Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~Pracownik [46.77.170.*]
    Karski wszedł do Rady we wrześniu z ramienia funduszu, który sprzedał akcje ale uczestniczył w sprzedaży biznesu Mercora razem z Karskim do Assa Abloy (konkurencja PJP). Już w październiku nawiązuje kontakt z Grupą bydgoską i dostaje od Rady szczególny nadzór nad Zarządem. Jest wielkim zwolennikiem zwolnienia posady Prezesa i do tego wykorzystuje Grupę bydgoską. Teraz jest szefem Rady bo część funduszy oślepiło blask złota i wsadza Pietrzaka. Grupa bydgoska jest zadowolona bo osiągnęła cel - mają swojego wizjonera. Jaki będzie następny krok ???? Konkurs na stanowisko Prezesa - zapewniam Was, że Karski już zna tę osobę. I komu przeszkadzała Rzepecka???? Szkoda, że zaprzepaścimy tę spółkę - ale odwrotu nie ma.
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~cvc [82.15.13.*]
    Czy to co piszesz o Karskim nikogo nie zastanawia? a może chodzi o przejęcie rynku rosyjskiego przez  Assa Abloy (tam zdaje się są spore wierzytelności) i w konsekwencji uderzenie w Przemka, który po zmniejszeniu ilości produkcji nie wytrzyma konkurencji i sam zwinie żagle?  
  • Re: Nadzwyczajne Walne !! Autor: ~pracownik [46.77.170.*]
    Zobaczcie jak On się obstawił - Zarząd na usługach kto ma się mu postawić ? Rada Nadzorcza strona lokalna pewnie nie wie czym się PJP zajmuje - pozostali przedstawiciele funduszy to Ci którzy przeszli na stronę lokalnych i przedstawiciel Immobile, który nic nie zrobi. Jedyną osobą skonfliktowaną była Prezesowa - została usunięta przez Walne co ciekawe.
[x]
PJPMAKRUM 0,00% 18,00 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.