Mamy teraz walne "zatwierdzające" sprawozdanie za rok 2014 wiec ten w którym sprzedano w niejasny sposób wszystkie aktywa bez spłaty zobowiązań dlatego wstawiennictwo na Walnym lub wystawienie połownictwa jest takie ważne.
Proszę skończcie już tą żenadę... Skończy się jak zawsze - pojawią się ze dwie osoby z jakimś żenującym udziałem. Ośmieszacie się tylko. Wszystko już pozamiatane. Przestańcie trwać w przeszłości i idźcie dalej.
Na ostatnim walnym akcjonariusze mniejszościowi mieli ponad 40% na NWZ wiec bardzo dużo, mało kiedy w spółkach publicznych udaje się drobnym udaje się zebrać taki udział.
a na sam koniec będziesz miał 100% na WZA bo pies z kulawą nogą się tym już nie interesuje. Powtarzam, nic już nie wskóracie udziałem na WZA. Pozostały sądy i pozwy. Kto wierzy, że jego obecność w tej spółce coś zmieni - oznacza, że nic go to nie nauczyło.
na bank nie Ci o których wiemy bo to tylko narzędzia - czyt. Pani Piękna i Pan Śniady. Ja obstawiam, że do końca z sprawę rozgrywała ekipa z jednego domu maklerskiego co kiedyś dużo znaczył w EFH. Profeska i przewały na podobnym poziomie.
o tym ta ja mówię tutaj od lat... Wyprowadzili majątek, ogolili akcjonariuszy i obligatariuszy a do tego nie ponieśli i nie poniosą żadnej odpowiedzialności. Nie zmienia to faktu, że straty tutaj poniesione to TYLKO wina inwestorów bo o tym, że to jest wehikuł finansowy było wiadomo od dnia debiutu - dosłownie. Kto nie wiedział, nie sprawdził itd. tego wina. Jak się kupuje akcje bo inni kupują albo ładna Pani w tv zachwala to tak się ma.
Olek ale sam wiesz ,że dużo akcji w ten sposób kupuje się na giełdzie,,właśnie pod wpływem artykułów,wystapień w telewizji,,tu nie ma mądrych ,,na giełdzie jest wiele wehikułów a szczególnie na nc ,które nic nie robią ,,a w sumie to robia wiatrak czy też wir i pozyskują w ten sposób pieniądze od nas ,że efh jest przewałem to też wiem,przekonałem się ,,mam nadzieje,ze zbierzemy teraz 5 procent ,,a co dalej czas pokaże,,tu było ewidentne wyprowadzenie majątku,
Wojtek nie dacie rady nic zrobić - to jest walec, kórego nie da się zatrzymac . Jak chcieliście coś robić to trzeba było kilka lat temu, teraz to jest pozamiatane , przedawnione itp. Oni naprawdę wiedzieli co robią a w Polsce nie ma organów i ludzi , którym by się chciało w to wnikać i wyjaśniać zwłaszcza że i tak kazdy wie że Ci którzy by mieli by ewentualnie za coś odpowiadać to są na to już od dawna przygotowani a prawdziwi beneficjencji są z tyłu nie do ruszenia - to tak jak CI podbiora porfel w autobusie od razu podają do tyłu.
Ja bym szukał jakichkolwiek haków na pozwy konkretnych osób. Więcej nic nie powiem. Oczywiście, ze spółki nic już nie będzie i nic nie ugracie czy będziecie mieli 5 % czy 100 %.
Olek ty miałeś kiedykolwiek styczność z jakimikolwiek organami w tym kraju - jak im się sprawy nie poda na talerzu to nawet palcem nie kiwną, a pozatym tu po drugiej stronie trzymaja karty i mają zaplecze. Popatrz na Ganta jak ludzi załatwili.
fajnie, tylko co to ma wspólnego z tym co ja tutaj napisałem??? Ja też uważam, że sprawa jest mega przegrana co więcej jest taka od zawsze a moje propozycje to tylko ewentualne inne rozwiązania obok tych śmiesznych pomysłów o zbieranie głosów na WZA trupa. Pojedziecie sobie Panowie i Panie popatrzeć na nicość ??? :) Zresztą co ja tu będę pisał. Nie ma o czym i dajcie już spokój.