...DO STYPY pisałem wczoraj wzrost do 3,00 i oczywiście 3,00 było a te dzisiejsze 2,55 chyba żle zrozumiałeś napisałem do ilu spadnie kurs - czy do 2,55 ? a równie dobrze może zatrzymać się na 2,80
No to akcji w wolnym obrocie mamy mniej. Poszukałem trochę w necie na temat tego Gdańca- ma parę różnych firm, ale na giełdzie go nie widziano raczej nigdzie. Więc szansa że to nie skoczek
Jeżeli sprzedający / fundacja / na jeszcze akcje do sprzedania to będzie chciała dzisiaj też wywalić pakiecik już po troche wyższej cenie --------------- ale dzisiaj jesteśmy już po info,że jest zbierający który też nie będzie rwał się z kupowaniem bo ma już ponad 5% będzie czekał na okazję ... i niższą okazyjną cenę.
Zdzichu Gdaniec na koniec 2012 miał prawie 26 baniek w papierach wartościowych, więc na giełdzie raczej nie jest człowiekiem znikąd ani skoczkiem... Poza tym jest z tego samego regionu co Marek F. - w podobnym wieku co Waldemar F. warto zwrócić uwagę na to jak jeden z biznesów prowadzonych przez WF zazębiał się z tym co robił Zdzichu;) to oczywiście spekulacje, ale na tym właśnie polega piękno giełdy ;)
spekulacje Marka F. i Zdzicha Gdańca ... czy to jest piękno giełdy? mam wątpliwości ----------------------- ile stracili ci co kupowali pod rekomendacje powyżej 10,00 zł
Dnia 2014-11-07 o godz. 10:31 ~stypa napisał(a): > Zdzichu Gdaniec na koniec 2012 miał prawie 26 baniek w papierach > wartościowych, więc na giełdzie raczej nie jest człowiekiem znikąd ani > skoczkiem... > Poza tym jest z tego samego regionu co Marek F. - w podobnym wieku co > Waldemar F. warto zwrócić uwagę na to jak jeden z biznesów prowadzonych > przez WF zazębiał się z tym co robił Zdzichu;) to oczywiście > spekulacje, ale na tym właśnie polega piękno giełdy ;)
Wyjdź poza datę urodzenia i kilka pierwszych lat, a zobacz gdzie studiował i w jakim biznesie pomagał ojcu... Czytanie i szukanie nie boli... ale widać wyjście poza pierwszy wynik wyszukiwania Cię przerosło...
I co myślicie że taki gostek wchodzi do tonącego okrętu. Poza tym zwracam uwage, że on ZWIEKSZYŁ posiadanie i wcześniej miał już podpropogowo ładny pakiecik więc to nie skoczek tylko długoterminowiec, a skoro zdecydował się przekroczyć 5 procent i ujawnić to raczej dobry znak kurka a nie zły
...znak jest dobry tylko wczorajszego brania już nie widać bo ludzie na to info patrzą już z dużą rezerwą i mają też na uwadze nagły odwrót z wczorajszego dnia dzisiaj piątek i ciekawe będą ostatnie godziny i zamkniecie .
Zdzichu Gdaniec jest właścicielem fabryki słodyczy Wolność z Elbląga, Przedsiębiorstwa Turystycznego Góra Chrobrego z Elbląga, spółki Transbud SA z Gdańska, Hurtowni spożywczej z Włocławka, Elbląga, Olsztyna itd. Nieźle...
Facet prowadzi normalne, realne biznesy i kupuje normalny realny biznes w spółce przemysłowej o świetnych produktach pewnym rynku zbytu i tyle i aż tyle.
Poza tym zwracam uwagę, że za pasem raport kwartalny - pewnie wie ze jest do dupy i kupuje