Dnia 2014-03-20 o godz. 21:26 ~miałem akcje napisał(a):
> do niego Twój nick pasuje
NIE KAŻDY MOŻE GO MIEC A DLATEGO GO MAM BO TAKIE OBDARTUSY ZŁODZIEJSKIE MAJĄ NAS ZA MATOŁÓW A POWINI SKOŃCZYC W PIERDLU @ BO TAM ICH MIEJSCE heeeeee... heeeee.....
Tez omijam z daleka wyroby cedc, zaraz czlowieka szlak trafia ze zainwestowal i ktos za friko ma. Teraz ladnie raporty podaja widzialem to jest istny cyrk , a przedtem motali rowno zreszta jak zawsze byle takich leszczy jak my zlapac. Czekam kiedy mu sie za to jeszcze slono oberwie, a wtedy nie bede czul skrupułów nie po tym co nam zrobil.
Zgrywus
Jest wyraźnie napisane że papieru podlegają jurysdykcji amerykańskiej w części dotyczącej ryzyk.
Nie oczekujesz chyba że załącznikiem będzie całe prawodawstwo i wszystkie możliwe przypadki wszystkiego co może się zdarzyć.
Matoł
Nie jesteś w Ameryce.
Ale kupiłeś papiery podlegające prawodawstwu amerykańskiemu. Papiery wyemitowane przez amerykański podmiot.
To takie trudne do zrozumienia ?
Papiery nie zostały anulowane dwa lata temu, OK, ale historia od momentu kiedy stało się wiadome że CEDC ma problemy z rolowaniem obligacji, kiedy spółka przestała emitować raporty okresowe kiedy spółka ogłosiła że musi zrobić restatement sprawozdań finansowych z powodu problemów w Rosji , ale nie tylko, kiedy audytor kazał im pospisywać wartości goodwillu właśnie w związku z utratą wartości brandów w miliardowych kwotach to ok. dwa lata. Anulowanie to był efekt i koniec tego wszystkiego a nie początek.
A pier.olenie o wartości marki w spółce która utraciła płynność to dla po.ebów od marketingu, z tego długów nie spłacisz.
Czytajcie k.rwa kwity.
Przekonaliście mnie siłą waszych argumentów. Same konkrety.
Aha. Muszę się jeszcze przyznać że jestem tatarskim psem. Odkryliście mój kamuflaż.
Na pewno zaebiecie mojego pana, Tatara.
Piszcie koniecznie do Evangelosa.
Papatki.